Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Stres? No właśnie. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196426)

Maggic 30-10-2008 09:26

ja na stres mam dobry patent ;D wchodzę na fife 09, ustawiam poziom trudności na klasę światową, poziom bramkarza również... *****e 5mln razy wciągu meczu że nie mogę bramki strzelić a po przegranym meczu ide pod prysznic... komfortowo ;D

Wylansowany 31-10-2008 14:39

Zwykle to olewam, ale w gorszych przypadkach włączam muzykę Disco-Polo. Nie ma lepszego "odstresowywacza i poprawiacza humoru" ;]

janek@ 01-11-2008 11:07

No ja zazwczyaj sram do rury jak się stresuję.

A tak na serio to na stres najlepszy jest śmiech. Gdy dostałem pałe z polaka lub co innego, włączam stronkę z grami lub po prostu ide do kolegów którzy zawsze rozbawią.

zoliax 01-11-2008 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2317796)
Gdy dostałem pałe

To wtedy się śpiewa: "Jedyneczka, jedyneczka!" W rytm muzyki z programu dla dzieci elcącego niegdys w telewizji publicznej. :P

Mystlichpozdro 01-11-2008 12:28

Spamowanie na forum xDD

Fajny_Ziom_Wannabe 01-11-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2315416)
ja na stres mam dobry patent ;D wchodzę na fife 09, ustawiam poziom trudności na klasę światową, poziom bramkarza również... *****e 5mln razy wciągu meczu że nie mogę bramki strzelić a po przegranym meczu ide pod prysznic... komfortowo ;D

Hahahaha : d u mnie by to zdecydowanie nie przeszło, ale ciekawy sposób.
Z pewnością pare kawałków zespołu Disturbed pomaga, m.in. Remember, Fear, Stricken, Inside the fire, czy Down with the Sickness _/ idealne kawałki na przemyślenia spraw ^^

Gonzo 01-11-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2315258)
True bro, true.. Ale Jah i tak nad nami czuwa!; D

Bless brotha!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoliax (Post 2317876)
To wtedy się śpiewa: "Jedyneczka, jedyneczka!" W rytm muzyki z programu dla dzieci elcącego niegdys w telewizji publicznej. :P

Pwnt!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fajny_Ziom_Wannabe (Post 2318103)
Hahahaha : d u mnie by to zdecydowanie nie przeszło, ale ciekawy sposób.
Z pewnością pare kawałków zespołu Disturbed pomaga, m.in. Remember, Fear, Stricken, Inside the fire, czy Down with the Sickness _/ idealne kawałki na przemyślenia spraw ^^

Szczerze, nie wiem, jak ludzi może taka muzyka odstresować. Może zabrzmię teraz DZIWNIE, ale ona jest agresywna i mhroczna. ;< Wg. mnie lepiej posłuchać Morgan Heritage, Dennis Brown, Gentleman, Mesajah. To są zespoły (wokaliści), które pozwalają się odstresować. :)

Szczególnie polecam Gentleman - After a storm. ;)

Xantro 01-11-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoliax (Post 2317876)

A myślałem że to mój patent ^^. A co do muzyki to zależy od osoby. Niektórych odstresowuje Behemoth, innych doda a np. mnie Dragonforce ^^.

Fajny_Ziom_Wannabe 01-11-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2318194)

Szczerze, nie wiem, jak ludzi może taka muzyka odstresować. Może zabrzmię teraz DZIWNIE, ale ona jest agresywna i mhroczna. ;< Wg. mnie lepiej posłuchać Morgan Heritage, Dennis Brown, Gentleman, Mesajah. To są zespoły (wokaliści), które pozwalają się odstresować. :)

Uwierz mi na słowo, że może. Jestem na to żywym dowodem;]

litt 01-11-2008 19:46

Pogo po spozyciu to piekna sprawa, zabija wszystkie problemy i stresy. Gdy nie mam do tego warunkow to calkiem niezle sprawuje sie polaczenie Quake III z glosna muzyka.

Kurczakos 01-11-2008 19:52

Ja liżę swoje pięty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.