![]() |
takie se
Update moze i jest fajny, ale jest mnostwo niedociagniec... np. czesto wywala z serwera... Taka zaczepista gra jak Tibia nie moze se pozwalac na takie niedociagniecia, jak te w/w . Ludzie kupuja PACCa... placa... a tu co... śmigło:)
|
jeszcze nowoscia jest "markowanie" mapy, dodajcie to ( zaznaczanie waznych miejsc na mapie ;)
|
Czego wy chcecie od tego udpadta?
Mnie nie wywala nigdy lecz trzeba trochę poczekać jak się chce wieczorem wejść(na Azure) X( ;( :( |
Cytuj:
|
do dupy ten up :((
moim zdaniem ten update to jedno wielkie nieporozumienie....nawet skillbar, itemy i potworki niczego nei zmienia , apropos ropowania bagowna foldzie moge ropowac i jak z kolega chodzilem na minosach kolo kazo tez moglismy :) ale slyszalem ze ludzie tez cos mowili ze nei mzona... nie wiem czemu mysmy mogli :D
|
Hej a czy zauważyliście...
Hej a czy zauważyliście... że na stronie jak wpisujemy nazwe postaci to mamy też nową rubryke kogo ten char zabił ?
użyłem funkcji szukaj i nie znalazłem żeby ktoś już o tym pisał, ale jak by było już to bardzo przepraszam :) To mi się bardzo podoba bo można się pochwalić kogo się zabiło :evul: albo sprawdzić kogo ktoś zabił. aha i tam jest jeszcze taki jakby opis deadu u mnie wszędzie jest napisane (ok) Czy ktoś wie o co w tym chodzi ?? :baby: |
Wszystkie nowości gwiazdkowego update 2004 sa spoko.
Ale znowu ktoś zrobił niedziwedzią przysługe wymyslając ten nowy sposób logowania za pomocą kolejki. :( Ten pomysl niewydaje mi sie sprawdzony i mm nadzieje , że niedlugo cos z tym zrobią. Bo jak możmna czekać 2,5 godz. na lognięcie ETERNIA: Druid 13lvl :) i 33 mlvl :p i nadodatek jeszcze rosnie |
lol
Cytuj:
ja kiedyś używałem tibi proxy i wtedy mi się to podbało, bo to logowało zawsze... nie ważne ile było osób to logwało na 100 % tylko kwetsia czasu jak byłem on line, a teraz zauważyłem, że kolejka działa tak samo. Jak tylko włacze tibie i jest kolejka to zawsze sie kończy moim logiem to tylko kwestja kilkunastu minut, więc ja nie wiem czemu narzekacie na te kolejke. |
W swoim poscie napisze jedynie o potworach i broniach :
Bone beast(o tymkazdy wie) Lich-jak na gorze Yeti-odkryli jego kryjowke na foldzie efreet i jakis tam-straznicy questa skunk i badger -male szkodniki Helmet of the ancients-11 arm Crystal mace 38 atk 18 def chyba nie czytalem poprzednich postow wiec nie wiem czy wnosze cos nowego do tematu |
@up
A może ja niewiem o Lichu... a co do broni. Studded Club? Bone Club? - mówi Ci to coś? |
Cytuj:
A w dwójke to już można i nic tego nie zmieni. @re down Tak jak napisałam parę linijek wyżej. |
nie mialem jeszcze okazji ropowac lootbagw po update'cie (poprostu nie chcialo mi sie tego ciagnac :P) i chcialbym sie zapytac jak to wreszcie jest z tym ropowaniem lootbagow?
|
Ten update to zamach na facc !!
1. Nie można ropać sobie bagów po staremu 2. Dostanie się zajmuje mi 30-40min 3. Chcą zwiększyć sobie zyski przez facc X( |
Hej!
Muszę powiedzieć, że zgadzam się trochęz krzyśkkkiem. Update spoko. Skillbar mi siępodoba, fajnie,że można go ukryć, bo przeciwników jest wielu. Grafiki fajne oprócz nieodżałowanego DSM-a. Stwory spoko, ale większość dla PACC. No i... Lista... :( Kto to wymyślił?? Fajnie, że nie można używać cheatów (jak makra), ale: Przecież teraz jak jest 80 osób przede mną i czekam 15 minut, to normalnie bym się lognął w 2 minuty. Przeważnie jest z 200 ponad osób przed mną i cekam pół godziny w porze gdy zawsze się logowałem z 5 minut. Była gimnastyka palców, ale cóż. Update trochę bardziej dla PACCów, ale ogólnie ok.. |
aaa
a mnie czegos brakuje uwazam ze tibia po uptade powinna zmienic ten blad i bylem pewien ze to zmieni natomiast :
ZMIENIC RETRY NA RECONNECT MIEDZY POSTACIAMI otoz jesli zmienaimy postac to wychodzimy z serwera i ponownie sie na niego logujemy dzieki czemu musimy stac w kolejce gdyby byl reconnect czyli zmiana postaci bez wylazenia z serwa mozna by zmieniac postacie jak rekawiczki ( swietnie by bylo przerzucanie przedmiotow rund itd. ... ) CO WY O TYM SĄDZICIE ?????? |
Zgadzam się z Cichymbobbem prawie w zupełności. :]
Jest tylko 1 "+" dla kolejki mianowicie w czasie logowania można przecież robić wszystko począwszy od czytania forum a skończywszy na graniu w csa B) Ale niezbitym faktem jest że kolejka powinna być szybsza ponieważ wieczorami FACCe ( m in. Ja :P) logują sie między 30-40min. morał z tego taki że powinni updatowac sama kolejke. Reszta updata jest spox. :D |
Cytuj:
POdam to na moim przykładzie: Włonczyłem Tibie byłem 242 w kolejce pomyślałem sobie, ze zamiast czekac to zapuszcze NFS:U (no i tak zrobilem) PO 15 minutach grania wychodze z gry Zerkam na tibie czy juz sie wogowałem... i zobaczyłem ze jestem 350 w kolejce ... :( Więc chyba nieda sie grac w gierki w czasie logowania chociaz moge sie mylic :baby: Skill BAr ROx ! NOwa szata graficzna Rox ! BUT KOlejka X( ... Shit |
Szkoda, własnie podczas grania nie mozna pykać w cos innego
|
Heh eeee!!!!!
Ja mysle ze to dobrze ze jest ta kolejka cipy nas wkurzyly.Ale kij z tym lepiej bylo pomeczyc sie palcami.Ale mogli ta polowe PACC ZONE co pace maja udostepnic np.od 4lvl.I zrobic Nowa wyspe dla pacc tylko dla pacc i koszt jej wynosil by 25gp.
Nick:Wojewoda-tomek knight World:Secura Pvp?No pvp. Level:23 Mlvl:4 Slkill???... Skile rosna,ktore musze trenic. |
Ja mysle ze to dobrze ze jest ta kolejka cipy nas wkurzyly.Ale kij z tym lepiej bylo pomeczyc sie palcami.Ale mogli ta polowe PACC ZONE co pace maja udostepnic np.od 4lvl.I zrobic Nowa wyspe dla pacc tylko dla pacc i koszt jej wynosil by 25gp.
1. Pomeczyc sie palcami? 2. A pacce co wtedy? na Syberie? 3. Musze cie uswiadomic ze sa juz wyspy only Pacc. Naprawde. Nazywaja sie Edron, Cormaya i Darashia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |