Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Gwiazdkowy update 2004 nadszedl! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19672)

OgUrEk 18-12-2004 18:18

takie se

Update moze i jest fajny, ale jest mnostwo niedociagniec... np. czesto wywala z serwera... Taka zaczepista gra jak Tibia nie moze se pozwalac na takie niedociagniecia, jak te w/w . Ludzie kupuja PACCa... placa... a tu co... śmigło:)

Lord Seth 19-12-2004 18:23

jeszcze nowoscia jest "markowanie" mapy, dodajcie to ( zaznaczanie waznych miejsc na mapie ;)

Thamhed 20-12-2004 13:36

Czego wy chcecie od tego udpadta?
Mnie nie wywala nigdy lecz trzeba trochę poczekać jak się chce wieczorem wejść(na Azure) X( ;( :(

Lord Seth 20-12-2004 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgUrEk
Update moze i jest fajny, ale jest mnostwo niedociagniec... np. czesto wywala z serwera... Taka zaczepista gra jak Tibia nie moze se pozwalac na takie niedociagniecia, jak te w/w . Ludzie kupuja PACCa... placa... a tu co... śmigło:)

eh powiem tylko ze wywalanie z serva (kicki) nie zalzea od update. jest to problem juz od dawna nurtujacy B)

_michu_ 20-12-2004 19:06

do dupy ten up :((

moim zdaniem ten update to jedno wielkie nieporozumienie....nawet skillbar, itemy i potworki niczego nei zmienia , apropos ropowania bagowna foldzie moge ropowac i jak z kolega chodzilem na minosach kolo kazo tez moglismy :) ale slyszalem ze ludzie tez cos mowili ze nei mzona... nie wiem czemu mysmy mogli :D

Herante 20-12-2004 19:47

Hej a czy zauważyliście...

Hej a czy zauważyliście... że na stronie jak wpisujemy nazwe postaci to mamy też nową rubryke kogo ten char zabił ?

użyłem funkcji szukaj i nie znalazłem żeby ktoś już o tym pisał, ale jak by było już to bardzo przepraszam :)

To mi się bardzo podoba bo można się pochwalić kogo się zabiło :evul: albo sprawdzić kogo ktoś zabił.

aha i tam jest jeszcze taki jakby opis deadu u mnie wszędzie jest napisane (ok) Czy ktoś wie o co w tym chodzi ?? :baby:

GUMA_LUBIN 20-12-2004 19:55

Wszystkie nowości gwiazdkowego update 2004 sa spoko.
Ale znowu ktoś zrobił niedziwedzią przysługe wymyslając ten nowy sposób logowania za pomocą kolejki. :(
Ten pomysl niewydaje mi sie sprawdzony i mm nadzieje , że niedlugo cos z tym zrobią.
Bo jak możmna czekać 2,5 godz. na lognięcie

ETERNIA:

Druid 13lvl :) i 33 mlvl :p i nadodatek jeszcze rosnie

Herante 20-12-2004 20:09

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GUMA_LUBIN
Wszystkie nowości gwiazdkowego update 2004 sa spoko.
Ale znowu ktoś zrobił niedziwedzią przysługe wymyslając ten nowy sposób logowania za pomocą kolejki. :(
Ten pomysl niewydaje mi sie sprawdzony i mm nadzieje , że niedlugo cos z tym zrobią.
Bo jak możmna czekać 2,5 godz. na lognięcie

ETERNIA:

Druid 13lvl :) i 33 mlvl :p i nadodatek jeszcze rosnie

ja kiedyś używałem tibi proxy i wtedy mi się to podbało, bo to logowało zawsze... nie ważne ile było osób to logwało na 100 % tylko kwetsia czasu jak byłem on line, a teraz zauważyłem, że kolejka działa tak samo. Jak tylko włacze tibie i jest kolejka to zawsze sie kończy moim logiem to tylko kwestja kilkunastu minut, więc ja nie wiem czemu narzekacie na te kolejke.

-Res- 20-12-2004 21:45

W swoim poscie napisze jedynie o potworach i broniach :
Bone beast(o tymkazdy wie)
Lich-jak na gorze
Yeti-odkryli jego kryjowke na foldzie
efreet i jakis tam-straznicy questa
skunk i badger -male szkodniki

Helmet of the ancients-11 arm
Crystal mace 38 atk 18 def chyba

nie czytalem poprzednich postow wiec nie wiem czy wnosze cos nowego do tematu

Iris on Eternia 20-12-2004 22:41

@up
A może ja niewiem o Lichu... a co do broni. Studded Club? Bone Club? - mówi Ci to coś?

Bal Ur 20-12-2004 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _michu_
moim zdaniem ten update to jedno wielkie nieporozumienie....nawet skillbar, itemy i potworki niczego nei zmienia , apropos ropowania bagowna foldzie moge ropowac i jak z kolega chodzilem na minosach kolo kazo tez moglismy :) ale slyszalem ze ludzie tez cos mowili ze nei mzona... nie wiem czemu mysmy mogli :D

Samemu nie można już ropować worków.
A w dwójke to już można i nic tego nie zmieni.

@re down
Tak jak napisałam parę linijek wyżej.

Platon 21-12-2004 18:20

nie mialem jeszcze okazji ropowac lootbagw po update'cie (poprostu nie chcialo mi sie tego ciagnac :P) i chcialbym sie zapytac jak to wreszcie jest z tym ropowaniem lootbagow?

krzysiekkk 23-12-2004 14:32

Ten update to zamach na facc !!
1. Nie można ropać sobie bagów po staremu
2. Dostanie się zajmuje mi 30-40min
3. Chcą zwiększyć sobie zyski przez facc X(

cichybobb 03-01-2005 16:13

Hej!
Muszę powiedzieć, że zgadzam się trochęz krzyśkkkiem. Update spoko. Skillbar mi siępodoba, fajnie,że można go ukryć, bo przeciwników jest wielu. Grafiki fajne oprócz nieodżałowanego DSM-a. Stwory spoko, ale większość dla PACC. No i...

Lista... :(
Kto to wymyślił??
Fajnie, że nie można używać cheatów (jak makra), ale:
Przecież teraz jak jest 80 osób przede mną i czekam 15 minut, to normalnie bym się lognął w 2 minuty.
Przeważnie jest z 200 ponad osób przed mną i cekam pół godziny w porze gdy zawsze się logowałem z 5 minut. Była gimnastyka palców, ale cóż. Update trochę bardziej dla PACCów, ale ogólnie ok..

hipodrom 03-01-2005 17:01

aaa

a mnie czegos brakuje uwazam ze tibia po uptade powinna zmienic ten blad i bylem pewien ze to zmieni natomiast :
ZMIENIC RETRY NA RECONNECT MIEDZY POSTACIAMI

otoz jesli zmienaimy postac to wychodzimy z serwera i ponownie sie na niego logujemy dzieki czemu musimy stac w kolejce gdyby byl reconnect czyli zmiana postaci bez wylazenia z serwa mozna by zmieniac postacie jak rekawiczki ( swietnie by bylo przerzucanie przedmiotow rund itd. ... )

CO WY O TYM SĄDZICIE ??????

Siwus 03-01-2005 17:05

Zgadzam się z Cichymbobbem prawie w zupełności. :]
Jest tylko 1 "+" dla kolejki mianowicie w czasie logowania można przecież robić wszystko począwszy od czytania forum a skończywszy na graniu w csa B) Ale niezbitym faktem jest że kolejka powinna być szybsza ponieważ wieczorami FACCe ( m in. Ja :P) logują sie między 30-40min.
morał z tego taki że powinni updatowac sama kolejke. Reszta updata jest spox. :D

Dawid_magik 03-01-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus
Zgadzam się z Cichymbobbem prawie w zupełności. :]
Jest tylko 1 "+" dla kolejki mianowicie w czasie logowania można przecież robić wszystko począwszy od czytania forum a skończywszy na graniu w csa

Hmm mozezsz robic wszystko to co napisales ale grac to raczej nie...
POdam to na moim przykładzie:
Włonczyłem Tibie byłem 242 w kolejce pomyślałem sobie, ze zamiast czekac to zapuszcze NFS:U (no i tak zrobilem) PO 15 minutach grania wychodze z gry Zerkam na tibie czy juz sie wogowałem... i zobaczyłem ze jestem 350 w kolejce ... :( Więc chyba nieda sie grac w gierki w czasie logowania chociaz moge sie mylic :baby:

Skill BAr ROx ! NOwa szata graficzna Rox ! BUT KOlejka X( ... Shit

The Knight of Fire 04-01-2005 13:49

Szkoda, własnie podczas grania nie mozna pykać w cos innego

Tomek-vodopade 04-01-2005 17:59

Heh eeee!!!!!

Ja mysle ze to dobrze ze jest ta kolejka cipy nas wkurzyly.Ale kij z tym lepiej bylo pomeczyc sie palcami.Ale mogli ta polowe PACC ZONE co pace maja udostepnic np.od 4lvl.I zrobic Nowa wyspe dla pacc tylko dla pacc i koszt jej wynosil by 25gp.

Nick:Wojewoda-tomek knight
World:Secura
Pvp?No pvp.
Level:23
Mlvl:4
Slkill???...
Skile rosna,ktore musze trenic.

Prawo Kruka 04-01-2005 19:17

Ja mysle ze to dobrze ze jest ta kolejka cipy nas wkurzyly.Ale kij z tym lepiej bylo pomeczyc sie palcami.Ale mogli ta polowe PACC ZONE co pace maja udostepnic np.od 4lvl.I zrobic Nowa wyspe dla pacc tylko dla pacc i koszt jej wynosil by 25gp.

1. Pomeczyc sie palcami?
2. A pacce co wtedy? na Syberie?
3. Musze cie uswiadomic ze sa juz wyspy only Pacc. Naprawde. Nazywaja sie Edron, Cormaya i Darashia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30.