Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=208)
-   -   Trapowanie Botterów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197258)

Pan Klocek 16-11-2008 12:54

@HubertPol
A twój bot rozwala?

MasterTusk 16-11-2008 13:37

Skasują Wam te ognie w zimowym update i tak to się skończy :>

Ameriov 16-11-2008 19:30

Niestety, boty rozwalają również doniczkowe kwiaty, ale zawsze można je zastąpić ludźmi.

Co do fire to wystarczy sprawić, by znikł pod śmieciami.
I jakaż to ironia, że przed wejściem na ogień może ich uchronić tylko najgorszy bot znany ludzkości... NG i BDP wejdą.

@Klocek
Batman... To żeś mnie porównał xD

@Alu
Nawet jeśli nie Ty padłeś tylko 2gi owner, to przyczyna dla której zpkowali Alu mnie rozłożyła...

@Premier
Mogli by tak zmainować rookerów, wtedy dopiero byłby spokój!

Vryysas 16-11-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2338674)
Niestety, boty rozwalają również doniczkowe kwiaty, ale zawsze można je zastąpić ludźmi.

Co do fire to wystarczy sprawić, by znikł pod śmieciami.
I jakaż to ironia, że przed wejściem na ogień może ich uchronić tylko najgorszy bot znany ludzkości... NG i BDP wejdą.

@Alu
Nawet jeśli nie Ty padłeś tylko 2gi owner, to przyczyna dla której zpkowali Alu mnie rozłożyła...

Co do ognii to fakt, w TA da się zablokowac wchodzenie na ognie, ale wiem na 100%, że Gala ustawił jakoś, ze jego bot nie wchodzil w ogien.

Co do deada to szczerze mówiąc padł owner nr 10.

Choew 20-11-2008 14:46

Ladny poradnik =)
Gz, ze chcialo Ci sie w ogole go robic =pp
A i thx za wyroznienie ^^'

Valderor 20-11-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flafs (Post 2343434)
OMG! weźzie się odczepcie od botów to porządni ludzie, chociaż nie spędzają połowy życia przed tibią ... Sam boce i jestem z tego szczęśliwy. Jeśli chodzi o ten poradnik jest bardzo dobry, lecz nie rozumiem ludzi którzy trapują nie ich sprawa czy ktoś boci czy nie ... chyba sami zazdroszczą że botterzy nic nie muszą robić (prawie nic) i mają z tego lvle :D

Nie rozumiem ludzi, którzy bocą... nie ich sprawa, czy ktoś ich trapuje i zabija, czy nie :p

Poradnik wyśmienity. Niestety na moim świecie często spotykam boterów, którzy biegają po wschodniej połówce rooka, nie wchodzą do misiów i od czasu ostatniego updatu (schody do Hyacintha) nie sposób ich zabić :-/

Golden-Sword 20-11-2008 22:03

Cytuj:

OMG! weźzie się odczepcie od botów to porządni ludzie, chociaż nie spędzają połowy życia przed tibią ... Sam boce i jestem z tego szczęśliwy. Jeśli chodzi o ten poradnik jest bardzo dobry, lecz nie rozumiem ludzi którzy trapują nie ich sprawa czy ktoś boci czy nie ... chyba sami zazdroszczą że botterzy nic nie muszą robić (prawie nic) i mają z tego lvle :D

Oto dowód na to że głupota nie boli :]
Boterzy to zło i plaga !!!!!

Niezbawiony 21-11-2008 16:09

Cytuj:

Nie zazdroscimy tepimy noobów.Jesli chodzi o mnie mialem bota (jako eternijczyk).Wszyscy moi koledzy bocili z rl tez zaczelem,wbilem 34lvl
i czulem sie jak bym ta postac dostal przed chwila skasowalem bota postacia pkowalem,w tej chwili to 9 lvl ;O.Juz nigdy nie uzywalem chitów
do tej pory.Myslisz ze zazdroszcze?Tak twojej radosci z bota ^^

Szpec 26-11-2008 21:48

Ameriov, masz jakieś rady, jak strapować na skeletonach niedaleko wasp tower? Jest tam cały czas jeden upierdliwy botter, a nie mam pomysłu, co na niego przygotować...

Ameriov 26-11-2008 22:06

Powiedz jakie ma waypointy dokładnie i lvl to może coś się poradzi. A, no i jaki rodzaj bota...

Hakuoh 27-11-2008 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpec (Post 2351129)
Ameriov, masz jakieś rady, jak strapować na skeletonach niedaleko wasp tower? Jest tam cały czas jeden upierdliwy botter, a nie mam pomysłu, co na niego przygotować...

Na szkieletach bardzo łatwo trapnąć.
Wystarczą 2 koryta, bloknąć waypointy a przed tym przyzykować trapa na wieży. Przesuwać go na wieżę i po nim.

Ameriov 27-11-2008 19:07

@up

Nie koniecznie. Niektóre bociki nie dadzą się tak zrobić i co je wyciągniesz poza cave to i tak wrócą do dziury : o. Dlatego się pytam jakie ma waye, bo jeśli wychodzi na powierzchnie to można jeszcze łatwiej. Blokujesz go korytami i lurujesz spearmana o ile jedzie na afk.

Hakuoh 04-12-2008 11:19

Znowu ja z tym moim trapem.
30lvl bot padł z łatwością (co prawda TA). Za to hity dochodziły do 49, a bot zdołał ubić tylko 2 orki.
Radziłbym naprawdę dodać do listy. ^^

Luker's 04-12-2008 17:04

@up. Gratulacje :)

I. Co do trapowania to jestem za, boty to plaga rooka. To że ludzie mówią "Trapowanie to zuo" i "Co wy nooby K***A robicie" to super że można samemu ukarać.

II. Zrobiłem trapa na .spider cave. Hit był miedzy 10-50. Loot -Back pack , 256gp , bow , 21 arrows

Gormitas 11-12-2008 20:12

naprawde bardzo fajny ale powinieneś zrobić nowe ss bo był update

piramjida 16-12-2008 15:20

Moge wiedziec jakim cudem chcesz dopchac na wejscie do All'Dee wszystkich botterow tam?

Ameriov 16-12-2008 15:26

Wszystkich nie zawsze się da. Ale wystarczy wepchnąć tam tylko tych, którzy wchodzą również na bugi. Zdawało mi się, że to napisałem...

Firetrap właściwie wystarczy obrobić i dodam. Orc też dodam, ale ostatnio nie mam czasu się w to bawić...

piramjida 16-12-2008 15:41

Rozumiem, w sumie dobry pomysl, a nie latwiej w takim razie trapnac ich gdzies w rogu? :3

Barbar 20-12-2008 20:53

U mnie na Azurze jeden boci na mh, jak go zabic?;/

@down
Dzięki za pomoc, działa

Yrothu 20-12-2008 21:06

Wyłącz mu auto healing ;f

@edit
@up
np.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09.