![]() |
Grałem w tibie 2 lata ale teraz juz nie gram. Gram tylko w maple story pozniewaz tam za questy dostajesz expa a nie tak jak w tibi same itemy. W maple jest rowniez cos takiego ja party quest czyli czyli laczy sie w party okolo 6 osob i cisnie na quescia i tez dostaje sie za to expa i dodatkowo nagrody. Tibia smierdzi i schodzi na psy uwazam ze te nowe tereny to beda tylko dla paccow zeby zachecac was do kupna tego gowna. pozdr Eboercik
|
Cytuj:
W ogole kiedys bylo o wiele trudniej, pamietam jak palkiem biegalem na 10lvlu z d hammerem na trolle kolo carlin zeby szybko kase zdobyc;) albo jak sie jaralem gdy na 15lvlu mialem p seta kupionego za 2k. |
@Royal Michael
jasne, że było trudniej :D gdyby teraz wprowadzili to co było w starych tibiach to byłoby znacznie mniej palków(jakby speary nie wracały do ręki) xD |
Cytuj:
|
Jezu jak sie komuś nie podoba to po ch.j gra? Nie kupujcie pacca bo po co dawać zarobić "złemu cipsoftowi" a normalnym graczom umilicie gre nie logując się nawet. Aktualizacja powinna być w 99% dla graczy z płatnym kontem, jak nie cała. Jakoś wow jest w 100% płatny i nikt nie płacze a tutaj zaraz muszą paść posty typu "czemu nic nie ma dla facc, cipsoft jest nastawiony tylko na kase... " nawet nie chce mi sie komentować tych opini dzieci.
|
A na mnie nowe tereny nie robią wrażenia. Dzisiejszy średni poziom jest na tyle wysoki, że na nowych terenach expowiska będą raczej dla high-lvl. Raczej jestem ciekaw tych nowych opcji party, mechanika gry jest jakoś bardziej wciągająca niż kilka sqm więcej do botowania. I tak nie przemierzę wielu terenów, które najzwyczajniej nie nadają się dla magów. Lepiej by zrobili, gdyby wprowadzili jakieś udogodnienia dla teamów, tak żeby bardziej opłacało się expić w teamie niż w pojedynkę. To trochę poprawiłoby zrujnowany klimat gry.
|
No kurde ja już mam blackd pod tą wersję tibii 8.51 no i już mam skrypta na te pół ludzie - pół potwory. Czekam tylko żeby odpalić i ujrzeć napis "Cavebot Activated!"
|
Cytuj:
@topic Jak na razie podoba mi sie, zobaczymy co będzie w next teaserze =) Każdy update mi sie podobał czy to mniej czy więcej.A do panów co narzekają na chuj narzekacie co średnio 6miechów jak i tak będziecie dalej na*******ać w "tipje" czy to na bocie czy też manualnie....Debilizm na forum sie zwiększa z miesiąca na miesiąc. Smutne... |
Cytuj:
mogliby zrobic jeden server ze starym klientem, ciekawe jak duza popularnoscia by sie cieszyl. wtedy to nawet bym pacca kupil:D podejrzewam, ze nie tylko ja. a cipsoft chce zarabiac, prawda? byl nawet o tym bardzo popularny temat na forum tibia.com ale to tak tylko sobie mozemy pisac i tak nic nie zrobia w tym kierunku bo nie po to robia update'y zeby wracac do tego co bylo +3 lata temu :( Edit: hah przypomnial mi sie jeszcze stary system lurowania:D przejsc z thias do veno to bylo cos ;] |
Nie będzie żadnego bicia w party na non-pvp!!! Wybierając taki typ servera decydujesz się na żadne bezpośrednie zranienie przez innych graczy. Wszystkie znane mi metody "ubijania" graczy na non-pvp są w 100% nielegalne i karane banem.
Ihmo nowa opcja w party będzie dotyczyła albo expa z mobów albo jakiś bonusach w skillach podczas huntu. |
A ja sie będę modlił żeby to coś, co dodadzą w party, było możliwością bicia sie na non-pvp :D
Albo możliwość bicia czyichś summonów :) @down No jasne :P |
Cytuj:
|
Weźcie żal mi was i tych z cipsoftu psuja tibie jak nie wiem nowe potwory? za mało im nam? nowe expowiska? czyli więcej boterów.Podoba mi sięX( tylko pomysł z nowymi funkcjami w party tylko żeby nie dodali tam jakiś głupot :/
|
i do tego zmiana leczenia i byloby wszystko ok... ;)
|
nowe expowiska to dobrze bedzie wiecej miejsca, party wyglada ciekawie
|
Cytuj:
Cytuj:
Zeby nie bylo offtopu, ciekawia mnie nowe funkcje w party. |
Cytuj:
dzisiaj tez płaczesz, że windows 95 nie jest najlepszym na rynku i tylko szychy mogły mieć komputer? albo, że jedzenie było na kartki? bo trudniej je wtedy było zdobyć? macie nasrane we łbie jeżeli sądzicie, że Tibia zmierza w złą stronę. To, że się rozwija to dobrze o niej świadczy |
Cytuj:
|
Ja mam nadzieję, że nie spie**dolą tego update :D
|
Zapowiada się nieźle, ale na pewno coś będzie źle :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |