Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwsza zapowiedź aktualizacji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197317)

Eborcik 08-11-2008 17:10

Grałem w tibie 2 lata ale teraz juz nie gram. Gram tylko w maple story pozniewaz tam za questy dostajesz expa a nie tak jak w tibi same itemy. W maple jest rowniez cos takiego ja party quest czyli czyli laczy sie w party okolo 6 osob i cisnie na quescia i tez dostaje sie za to expa i dodatkowo nagrody. Tibia smierdzi i schodzi na psy uwazam ze te nowe tereny to beda tylko dla paccow zeby zachecac was do kupna tego gowna. pozdr Eboercik

Royal_Michael 08-11-2008 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shuyah (Post 2327494)
Po co wam wiedzieć kto ile gra? Ogólnie gram 6 lat, ale zbytnio się tym
nie jaram, bo nie oceniam innych po latach gry w grę..

A czy ja oceniem kogos po tym ile w to gra? Ja oceniam gre ktora kiedys byla naprawde ciekawa i sie milo spedzalo czas. teraz to tylko exp exp exp i nawet z ludzmi nie mozna pogadac bo albo gra next owner, albo bot albo robi takie pg ze nie ma czasu odpisac...
W ogole kiedys bylo o wiele trudniej, pamietam jak palkiem biegalem na 10lvlu z d hammerem na trolle kolo carlin zeby szybko kase zdobyc;) albo jak sie jaralem gdy na 15lvlu mialem p seta kupionego za 2k.

SepterraCore 08-11-2008 17:29

@Royal Michael
jasne, że było trudniej :D
gdyby teraz wprowadzili to co było w starych tibiach to byłoby znacznie mniej palków(jakby speary nie wracały do ręki) xD

Erhion 08-11-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubusMasterZiom (Post 2327047)
czy dla FACC? :baby:

A po co? : OOO

Krajzel 08-11-2008 17:44

Jezu jak sie komuś nie podoba to po ch.j gra? Nie kupujcie pacca bo po co dawać zarobić "złemu cipsoftowi" a normalnym graczom umilicie gre nie logując się nawet. Aktualizacja powinna być w 99% dla graczy z płatnym kontem, jak nie cała. Jakoś wow jest w 100% płatny i nikt nie płacze a tutaj zaraz muszą paść posty typu "czemu nic nie ma dla facc, cipsoft jest nastawiony tylko na kase... " nawet nie chce mi sie komentować tych opini dzieci.

shoq 08-11-2008 17:44

A na mnie nowe tereny nie robią wrażenia. Dzisiejszy średni poziom jest na tyle wysoki, że na nowych terenach expowiska będą raczej dla high-lvl. Raczej jestem ciekaw tych nowych opcji party, mechanika gry jest jakoś bardziej wciągająca niż kilka sqm więcej do botowania. I tak nie przemierzę wielu terenów, które najzwyczajniej nie nadają się dla magów. Lepiej by zrobili, gdyby wprowadzili jakieś udogodnienia dla teamów, tak żeby bardziej opłacało się expić w teamie niż w pojedynkę. To trochę poprawiłoby zrujnowany klimat gry.

ebernardyn 08-11-2008 18:11

No kurde ja już mam blackd pod tą wersję tibii 8.51 no i już mam skrypta na te pół ludzie - pół potwory. Czekam tylko żeby odpalić i ujrzeć napis "Cavebot Activated!"

Sir szofer 08-11-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 2327451)
Dziś dopiero mi wpadło do głowy, że może nowa opcja party będzie na zasadzie bicia PvP na non-pvp. Wtedy te kozaczki co 'fragują' na non-pvp będą mogły się wykazać w wojnach w party ; o

Pozdrawiam
Cery.

Czy to aluzja do mnie? xDDDD Ogólnie ludzie używający naturalnego ukształtowania terenu i potworów są dla mnie bardziej wartościowi niż banda 10 letnich debili z 100lvlami na*******ający z SD.

@topic
Jak na razie podoba mi sie, zobaczymy co będzie w next teaserze =)
Każdy update mi sie podobał czy to mniej czy więcej.A do panów co narzekają na chuj narzekacie co średnio 6miechów jak i tak będziecie dalej na*******ać w "tipje" czy to na bocie czy też manualnie....Debilizm na forum sie zwiększa z miesiąca na miesiąc. Smutne...

Royal_Michael 08-11-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SepterraCore (Post 2327528)
@Royal Michael
jasne, że było trudniej :D
gdyby teraz wprowadzili to co było w starych tibiach to byłoby znacznie mniej palków(jakby speary nie wracały do ręki) xD

Heh kiedys to kazdy mial turdno, knight mial slabe hity, palek zreszta to samo i musial latac z tymi sperami ktore spadaly na ziemie albo z clubem:D sorc i druid to samo z jakims swordem musial chodzic. no i nie bylo botow
mogliby zrobic jeden server ze starym klientem, ciekawe jak duza popularnoscia by sie cieszyl. wtedy to nawet bym pacca kupil:D podejrzewam, ze nie tylko ja. a cipsoft chce zarabiac, prawda? byl nawet o tym bardzo popularny temat na forum tibia.com ale to tak tylko sobie mozemy pisac i tak nic nie zrobia w tym kierunku bo nie po to robia update'y zeby wracac do tego co bylo +3 lata temu :(

Edit: hah przypomnial mi sie jeszcze stary system lurowania:D przejsc z thias do veno to bylo cos ;]

Krajzel 08-11-2008 18:32

Nie będzie żadnego bicia w party na non-pvp!!! Wybierając taki typ servera decydujesz się na żadne bezpośrednie zranienie przez innych graczy. Wszystkie znane mi metody "ubijania" graczy na non-pvp są w 100% nielegalne i karane banem.
Ihmo nowa opcja w party będzie dotyczyła albo expa z mobów albo jakiś bonusach w skillach podczas huntu.

SepterraCore 08-11-2008 18:50

A ja sie będę modlił żeby to coś, co dodadzą w party, było możliwością bicia sie na non-pvp :D
Albo możliwość bicia czyichś summonów :)
@down
No jasne :P

Sir szofer 08-11-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SepterraCore (Post 2327661)
A ja sie będę modlił żeby to coś, co dodadzą w party, było możliwością bicia sie na non-pvp :D
Albo możliwość bicia czyichś summonów :)

Jak już to bicie sie za obustronną zgodą osób z party, gdyż w innym wypadku prowadziłoby to do serii nadużyć =p.

Pecikpl 08-11-2008 18:56

Weźcie żal mi was i tych z cipsoftu psuja tibie jak nie wiem nowe potwory? za mało im nam? nowe expowiska? czyli więcej boterów.Podoba mi sięX( tylko pomysł z nowymi funkcjami w party tylko żeby nie dodali tam jakiś głupot :/

Gawus 08-11-2008 18:57

i do tego zmiana leczenia i byloby wszystko ok... ;)

Szogunniasty 08-11-2008 19:41

nowe expowiska to dobrze bedzie wiecej miejsca, party wyglada ciekawie

Fureyka 08-11-2008 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paccliker (Post 2326996)
Moje tłumaczenie na tibia.pl :D:D Tylko jest jedno ale ... Dlaczego nic nie ma napisane, że dziękują zuo jest bardzo zue (mój nick z hunted.pl)? Jakieś tam prawa do tego tłumaczenia chyba mam ...

Tlumaczenie jest moje. Na hunted nie zagladam, zrobilam to po przetlumaczeniu, tylko by dopasowac obrazki, ktore pozniej dostalam. Jesli uwazasz, ze to plagiat, to Twoja sprawa. W takim razie, zastanawia mnie tylko na ile sposobów potrafisz przetlumaczyc zdanie skladające sie ze slow mających jedno znaczenie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otto_Pall (Post 2327010)
ale to tłumaczenie to takie troszke nie po polsku xD

Co Ci się nie podoba? Wskaz bledy albo sam przetlumacz, np.

Zeby nie bylo offtopu, ciekawia mnie nowe funkcje w party.

Capality 08-11-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2327504)
A czy ja oceniem kogos po tym ile w to gra? Ja oceniam gre ktora kiedys byla naprawde ciekawa i sie milo spedzalo czas. teraz to tylko exp exp exp i nawet z ludzmi nie mozna pogadac bo albo gra next owner, albo bot albo robi takie pg ze nie ma czasu odpisac...
W ogole kiedys bylo o wiele trudniej, pamietam jak palkiem biegalem na 10lvlu z d hammerem na trolle kolo carlin zeby szybko kase zdobyc;) albo jak sie jaralem gdy na 15lvlu mialem p seta kupionego za 2k.

dzisiaj tez płaczesz, że windows 95 nie jest najlepszym na rynku i tylko szychy mogły mieć komputer? albo, że jedzenie było na kartki? bo trudniej je wtedy było zdobyć? macie nasrane we łbie jeżeli sądzicie, że Tibia zmierza w złą stronę. To, że się rozwija to dobrze o niej świadczy

Royal_Michael 08-11-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2327837)
dzisiaj tez płaczesz, że windows 95 nie jest najlepszym na rynku i tylko szychy mogły mieć komputer? albo, że jedzenie było na kartki? bo trudniej je wtedy było zdobyć? macie nasrane we łbie jeżeli sądzicie, że Tibia zmierza w złą stronę. To, że się rozwija to dobrze o niej świadczy

Ty masz "nasrane we łbie". A porównania to masz boskie. Kolejny który gra 2lata, gówno wie o tej grze i ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Chodzi o to, że kiedyś był klimat i nie liczył się lefel. A tibia już dawno się stoczyła, nie zjebali(ułatiwli) jeszcze systemu skillowania:cup: Chociaż jakby się głębiej zastanowić...

Mahomet 08-11-2008 21:19

Ja mam nadzieję, że nie spie**dolą tego update :D

Kubaland 08-11-2008 21:34

Zapowiada się nieźle, ale na pewno coś będzie źle :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36.