![]() |
nie podoba mi się to . Ale brawo za bycie oryginalnym
|
zajebiste :> zrób nastepne ale o kimś innym i odpóść sobie to
"jupik says" |
mi sie wlasnie podoba to tzw. "jupik says". jest bardziej "kolorowo". IVO KONIECZNIE MUSI CZYTAC. polecilem moim kumplom (spodobalo im sie):D
|
Luty się kończy a niu parta nie widiać. Czy mi się wydaje czy to otsme ta lokacja : >?
@up "Ić" tempić zuooo w Tibii |
A z tym ots mi to pewnie ci chodzi o górne piętro, gdzie jest przyciemnione? Ja nawaliłem z pewną siatką i gdy wkleiłem nie chciało mi się poprawiać.
Lokację zrobiłem w Multimedia Fusion2, następnie "zeskanowałem", wkleiłem do pajnta całą mapę, dałem inne objekty i znowu wkleiłem do MMF2. Później bawiłem się w reżysera ;p --------------------------- Jakbyś przeczytał stronę wstecz, to byś wiedział czemu nie ma part0rda. |
ale nie... cos mi nie pasuje. Frank jest w swiatyni czyli umarl [???]
edit @down "Zzzt. Jason - ty ofiaro. Zzzt." |
W świątyni jest Jason, Frank aresztował Orka.
|
Cytuj:
Fri itanz pl0x |
Frank Sejs Zyt DŻejson Ty Ofiaro Zyt
DŻejson Sejs Cholera |
Dżejson został zabity przez Orka, którego Frank aresztował. Zyt [...] zyt to przez łoki-toki o.O
|
Czekam na ten next part, czekam i doczekać się niemoge:o
|
no właśnie spoczoł tylko na laurach
|
@up
OMG... Czytaj dokładnie jego posty. Niespoczoł na laurach ale robi nowy filmik. Sam spróbuj zrobić taki filmik to zobaczysz czy zrobisz w miesiąc. Jak zrobi to wstawi jak wstawi to będzie. Proste |
Tym bardziej, gdy next film ma trwać 15+ minut...
Wiesz jak duża będzie mapka? |
już po lutym a filmu nie ma...
|
Sami se zróbcie parta...
Jedną scenę robię w 45 minut... A przygotowania dużo czasu zajmują... Jeszcze jeden napisze że ni ma, to ukatrupie go i wskrzeszę i znów ukatrupię! |
Specjalnie dla up.
Parta dalej nie ma, powodzenia! |
Z13 Miooodzio.
A jak idzie montowanie kolejnego filmu?;) |
Słabo, mam nadzieję, że skończę go w czerwcu ;[
|
jeśli naprawdę w czerwcu skończysz to za 3 tydz już będzie
ups nie patrzyłem na datę poprzedniego posta |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |