![]() |
Cytuj:
Tylko co mi z tego update'a, jak na serwerach będą jak zawsze traffici? @Luker's Już podałem kilka postów wcześniej. |
;(;(;(;(
Prez ten głupi temat znowu mi się zachciało grać w tibie. ;(;( TIBIA :glupek: |
Jutro update !!!!!! :D
Yeah 8o8o8o8o8o8o |
i się zacznie... narzekanie
|
Cytuj:
co masz na myśli ?? :D |
Cytuj:
|
Ta ale na rooku na pewno nie ma się czym podniecać :D:D chyba ze tym kotem 8o
|
Nowość - po PACCu automatycznie postać ląduje w świątyni.
|
@up
Masz na myśli to że gdy PACC się skończy to lądujemy automatycznie w świątyni? Jeśli nie to coś źle zrobumiałem ^^ @topic: Moim zdaniem nie ma co się updatem 'jarać'. Update jak update, zmianty dotyczące rookgaardu tylko kosmetyczne =P Pozdrawiam =] |
Ludzie będą narzekać na:
I. Zaraz jakiś noobek powie "ściena do ghula troche się rospada" i "KOT , on na pewno jest związany z SoF" II. 1k w banku III. Ludzie co się będą podniecać na widok Wolfa... |
@up
Też sobie wyobraziłem, jak zaczną powstawać tematy, że koty są związane z MM lub SoF'em. |
założę się że pojawi się 1000tematów o tym kocie!!!!
ok poczekamy i zobaczymy co będzie... |
Cytuj:
@RookeR Dobrze zrozumiałeś. |
Cytuj:
W next update wywalą "buga" z teleportem - zapamiętajcie te słowa !! |
Same negatywne zmiany (dla rookstayerow). Mimo wszystko jakoś zżera mnie ciekawość ;)
Radze szybko zbierac chicken feathers poki sie da :P Widze ze juz sie zrobil niezly popyt na nie, przynajmniej u mnie na serverze. Możliwe ze zostanie cos dodane na rookgaard co ma zwiazek z jakims questem. Nie zdziwilbym sie gdyby cos ulatwili w SoF Queście (pzdr Luker's ;) ). Jutro cały dzien bez Tibii ale to dobrze, bo mam akurat sprawdzian a tak to bym nie mogl wysiedziec :p ps. polecam tez porobienie troche screenow z tej wersji Tibii, w przyszlosci beda poszukiwane :] |
@up
Widzę, że znawca niezły i człowiek obeznany który wie więcej od przeciętnego gracza. Np. mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: To że ludzie będą narzekać to norma... Jeśli chodzi o zmiany, to: 1. 1k maksymalnym depozytem który możemy wziąść ze sobą na Main to coś w stylu "A takiego wała boterzy, tyle max weźmiecie ze sobą". 2. Kot na rookgaardzie. Jeśli w Thais są psy to czemu by nie Kot na rooku? 3. Zmiany grafik typu "nowy" wolf, bardziej " rozpadnięta" ściana przy wiecie kim to zwykłe zabiegi kosmetyczne mające nadać grze charakter. 4. "Może po updacie SoF będzie nasz". Niby czemu? Przed updatem go nikt nie zdobył, to po updacie go nagle będzie miał? Ps. Może się czepiam, ale niktórzy mogli by edytować posty, bo tak to wychodzi coś w stylu "gg" ^^ Pozdrawiam =] |
Cytuj:
Chociazby dlatego, ze jak kilka osob twierdzi, quest istnieje, i kazdy update okraja ponoc troche wypowiedzi NPC, bo ludzie za gleboko szukaja sensu w niektorych slowach. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |