![]() |
Gdzie Jack ;(
Fake fajny. Tylko nie schrzań jak inni to robią w tym dziale xD http://images.tibia.pl/forum/images/rating/rating_5.gif/http://images.tibia.pl/forum/images/rating/rating_5.gif |
No fajny part, ale ten out boga jakiś zdziwny
i niebo też, nie powinno być bardziej... białe? |
aaaaaaaaaaaaaaaa...
jeszcze jedno. Blask wynosi się poza dom. |
Cytuj:
|
exiva "Jack :D
|
@up
Poćwicz -,- @fake Mi się nadal podoba ^^ Tylko ta supernova brzydka :P |
i co będzie jak jack pójdzie do nieba? koniec fejka? może byś wymyślił że ulka idzie przez piekło by uratować Jacka?
ps: Exiva "Jack xD |
Yhy...
Coś mnie gryzie w tym fake. Może to nie ty robiłeś? Może nie jesteś fake'owcem? Może jesteś spamerem? Może... może, może... Coś mnie gryzie w twoim fake... Hmmm... Wiem! Nie rozumiem nazwy fake'a. Stało się? Po za tym, że jest to dziwna nazwa, to stało się dość wcześnie w tym fake. Czyli już się stało, powiedziałym że to był epilog(?). Poza tym dość dobry, 8/10 |
@druidek123
Pozwól, że ja będe decydował o fabule. @mikolaj99 Zaraz Cie coś naprawde ugryzie. @Kropkanadi hę? @Mikes1 Efekty nie są dla mnie. ;/ |
a na kiedy postarasz sie zrobić next parta?
|
Krótkie :d wiec i krotki comment :d
|
To co zrobiłeś to nie był komentarz...
Spam plx? @No_name Efekty są ważne, więc ich nie olewaj! Definitywnie nie udało się tobie z światłem, a można zrobić prosty zabieg w pejncie. |
Wcale nei są takie ważne... Znam pare świetnych fake ebz efektów :)
|
Mogę streszczyć pierwszy part?:0
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Reszta partów jest ok ;-D Zawaliło im meline : < |
A ja mogę skompresować twój mózg? Znaczy fistaszka?
Nie wiem czego się czepiasz... Fake ok. |
fajny fake, 7/10
|
Fake bedzie kontynuowany, ale narazie mam problemy z netem. Prosze nie zamykać tematu.
|
Blask!
<"BLASK"> Rox ^^ 10/10 :0
|
No ja mam nadzieje, że będzie kontynuowany.Bardzo ładny, szczegółowy i wkręcający fejk :)
Ja bym dał 9/10 Ps... PO RAZ PIERWRZY W RZYCIU WIDZIAŁĘM NIEBO W TIPJI:baby: |
gut fake next parta rob jak najszbciej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |