![]() |
Chce być fajny:
A WIECIE, ŻE GM MIAŁ HACKA PISZE NA TIBIA.COM :) |
Cytuj:
K.Jay |
też chce gratis premium ;D
|
/m demon?
Widac ze ów gm to noob ;p |
ta, gm hackniety, sprawa w toku a autor tematu i tak nie dostanie korzonka i nie wiadomo czy go odbanuja. taka sprawiedliwosc : )
|
Cytuj:
ciekawi mnie w jaki sposob dal sie zlapac |
Cytuj:
|
0ooo
Kolego w pierwszej chwili chciałem cię wyśmiać,że wymyślasz takie pierdoły,bo oddałeś mandrake za free i usprawiedliwienia szukałeś. Teraz apeluje,żeby nie zamykać tego tematu i tak na poważnie,żeby przez twoje ss i rozmowe gmowie oddali ci Mandrake/pacca i honor przez to,że zostałeś zbanowany przez jakiegoś debila. Szczerze ci współczuje,bo to chyba 1 taka zje%@!a sytuacja w grze! Teraz to nie mass kicki/off serwa czy hakerów należy się bać ale GMóW! |
Z tego co widze na tibia com to Xevezq został już odbanowany.
Daj znać Xevezq czy odzyskałeś mandrake. |
@up
to samo chciałem napisać ;d napisz jak odzyskasz mandrake ;f |
Cytuj:
|
lol
fajna akcja z tym gm'em, ale trudno w to uwierzyć : |
|
Haha czytam ten temat, czytam, czytam, i głupota niektórych użytkowników tego forum mnie poraża xD
@topic Ja bym nawet nie rzucił gp'ka, w międzyczasie nakręciłbym filmik/robił screeny, po czym wrzuciłbym na forum .com. I tyle;) |
Szkoda, że gdybym dał jakiegokolwiek linka, to ban. A co do screenów - dla Cipsoftu screen nie jest dowodem.
http://img84.imageshack.us/img84/2018/dwochgmowry9.png |
Cytuj:
|
To co, miałbym od po prostu rzucić tego mandrake? oO
Dzięki, jednak wole bana, nie będę dokarmiał jakiegoś kretyna, kimkolwiek by nie był. |
Cytuj:
@Down To pisz do customer supportu, może ruszą dupe i Ci go oddadzą. |
Cytuj:
|
A masz szanse odzyskać go czy nie?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |