![]() |
Cytuj:
@down On też wymyśla pewną część fabuły. ^^ |
Tja ale to TY wymyślasz najważniejszą część tego fake. On jedynie wkleja postacie na forum i to wysyła.
Shizofremio: Ahh gwiazda rapu jest twoja ? No to zwracam 'chonor' cholernie się myślałeś... |
Gdyby nic mnie nie naszło to nie było tego motywu z gwiazdą rapu...
|
Moim zdaniem mało zabawne :<
|
Nowy part, btw. Vasek stracił wenę więc musiałem coś sam.
http://img218.imageshack.us/img218/928/wiewiorrrar8.png @Mikes1 Tak :( no zobacz resztę zdań "Wery gud" |
Nie zbyt smieszne reszta dosc spox niech bedzie 6/10
|
Wery gud.
Btw. Out Koperka ;d |
You pen is short or long.
Ty długopis/pióro jest krótkie czy długie. To tak specjalnie miało być? :P Mało mnie to rozśmieszyło sory :P |
Dobre xd Chyba ja jedyny to zrozumiałem..?:confused:
|
To jest z jakiegoś filmu, z pazurą chyba.
@Down Ano, faktycznie. Wstyd mi, bo zdawało mi się że dobrze znam Dzień Świra. |
Nie, to z Dnia świra. Z Markiem Konradem ;P
|
Żadnych podziękowań dla Kopera, zbezcześciłeś wielkość Arthasa, part jakoś mnie nie rozśmieszył.
Co do "Pen is" to mogłeś zrobić ze 3 is ale rozdzielić i nawet nie dodałeś znaków zapytania. |
@up
Koper na to nie narzekał ;P bo tylko czekał by wystąpić ;p |
Ostatni odc niezły 8o
Ogólnie fajne :) |
Szczerze? To jest biedne... Każdy "odcinek" jest głupszy od poprzedniego i nie jest zabawny... To jest na poziomie tego głupiego Fake/Paska Precel (Czy jak to tam miało)...
|
Cytuj:
|
Shiz is Suxz end i am cring ;(
Theas faek Suxz to. ------------------- Shiz chrzanisz se reputacje tym fejkiem, nawet seriale brazylijskie są śmieszniejsze ;( |
Up@
A chcesz reporta za offtop i zamieszczane treści hitlerowskich? Topic@ Czekamy, czekamy. Jak na paskowca mógłbyś co dajmy na to 2 dni* (dziś mija drugi) robić part. * - jak się mylę i na wenę trzeba czekać kilka dni, to serdecznie przepraszam wszystkich, którzy zaraz by się o to czepili. |
Cytuj:
Darku, otwórz! |
wiem ze to nie łatwe ale popracuj nad humorem , jak narazie to
wykonanie 8,9/10 humor (jak na mój OSOBISTY gust) 5/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |