![]() |
Wczoraj na Aurerze okolo 13.30 był atak ratów na Thais.Z tego co tu wyczytałem raty najczęściej atakuja na Thais(czyżby zamach na króla???? :D)
Postać: Miredan Anim Świat: Aurea Lvl: 16 Mlvl:24 |
ja tez na infernie widzialem "rat plague in thais"
|
W thais (Samera) były ze 3 plagi Cave Ratów. (odkąd wszedłem na maina)
|
W Thais:Rat,Orki,Cave Rat,
w Ab'Deandriel : Skunksy,Slimy w Carlin : Minotaury |
Na Galanie byl ostatnio najazd szczurow na Thais i wszystko byloby OK, gdyby nie fakt, ze to juz 3 taki najazd i nic pozatym nie bylo (chyba, ze akurat spalem :p).
|
A na Venore nic nie najeżdża..... no bo jak, przeciez to urocze miasto jest zbudowane "w powietrzu" nad bagienkami :D chyba plaga swamp troli moze byc :D lol, ciekawe skąd będą wychodzic.... jak narazie to w Venore spotkałem plagę Brazuków.. :D
|
Cytuj:
@topic Orc attack na thais Rat plaque na Thais /Lunara |
Najazd
A ja przeżyłem 2 najazdy 8o
Na Eterni dwa razy najazd Badgerów na Ab' prawie delme runemakerem bo afkowalem i mi 10 hp zostalo bez eq'a xD Ale jakoś niewieże że dragi i mnóstwo liderów, zerków dragów nachodzi miasta... może mieliście to na OT servie?? A co do wielu takich mass ataków snake to myśle że albo sie ktoś bawił w double resp a z dl'ami to tylko lurer i niewiem skąd A i jeszcze idąc do Kazo z Ab' natrafilem na 10 wild wariorów |
Ja gram na julerze i dwa razy widzialem najazd ratow na thais. :(
Ci co graja na julerze niech mowia jakie byly najazdy bo jestem ciekaw. |
Cytuj:
|
Ja mialem na aldorce 2 atk ratow i 1 orkow :P
|
na Arcani był najazd ratów i borsuków :D ratów na Thais borsuków na AB :)
ARCANIA FOREVER :D |
ja mam rookslayera wiec tylko raty na rooku ale juz pare razy widzialem napisa Rat plage in Thais :P
|
Na pytherze byl najazd cave ratow 8o na thais :]
|
Pzred paroma mniutami:
11:17 Orc activity near Thais reported! Beware! jestem w Venore wiec nie wiem jakie tam były orc działo się to na Valori |
...
A mi chociaż jest atak Badgerów albo ratów to niepisze żaden komunikat :S ;( :(
|
Plaga Szczuroow
Heh ja gram na Aurerce i narazie widzialem tylko w Thais plage szczoorow.
|
Widać że na każdym serwerze jest napad ratów na thais i napad borsuków na ab'dendriel, a na niektórych napad orków (i to niezłych) też na thais....
|
U nas..
U nas na Calmerze to w thais najazd cave ratów był dwa razy -.- jeden koles nawet dednoł :> ale tak to czekam na cyce albo dragi,ale śmiesznie będzie :D
|
dzisiaj byl najazd ratow na samerze
http://members.lycos.co.uk/slammer1/plaga.JPG tu jest screen :P (niewiele ratow bo na samym poczatku polecialo GFB,tak dla jaj :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |