Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Czwarta zapowiedź update'u. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199262)

Szogunniasty 30-11-2008 18:37

Mi ostatnio posty nie wychodza niestety to dlatego niechcem odpowiadac -.^ koniec

Dzik11 30-11-2008 18:48

mi się smiac chce z dzieci co kupują pacc na takim gównie jak tibia gdzie robią wszystko na odpierdziel i na siłę że by tylko głupie dziecko kupiło pacc a dzieci oczywiście bronią ponad wszystko co by nie dali do tej tibi w tamtym roku oczytałem się więcej o systemie płatności niż o update :D w tej samej cenię albo niższej można zagrac w gry o wiele lepsze i nie robione na odpierdziel nawet cipsoft woli grac w wowa niż w tibię

Pezet0112 30-11-2008 18:52

wszystko fajnie, tylko mogli by trochę więcej dla Facc'ów zrobić a nie jak zwykle dla Pacc'ów, no cuż nic nie ma zadarmo hehe

Ganci. 30-11-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn (Post 2356479)
Mi tez "zal czytac" takich postow.

Gratuluje wyczerpującej wypowiedzi która na dodatek opisała twoje zdanie na temat teaseru lub całego updat'u. Mój post nie ma cię pocisnąć, zrobił to już twój.

Askaral 30-11-2008 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pezet0112 (Post 2356574)
wszystko fajnie, tylko mogli by trochę więcej dla Facc'ów zrobić a nie jak zwykle dla Pacc'ów

I cale szczescie, bo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pezet0112 (Post 2356574)
nic nie ma zadarmo hehe

Faccowi zawsze za malo.

Dziundzior 30-11-2008 19:44

ejhh a co bedzie jak im siuee mapa zkonczy ? bendom robidz drugom pulkule tijbijskom ? 8o

Zientarski 30-11-2008 20:25

Cytuj:

ejhh a co bedzie jak im siuee mapa zkonczy ? bendom robidz drugom pulkule tijbijskom ?
Jak zrobią drugą półkulę to na pewno do Ciebie zadzwonimy, trzymaj sie!

Pomocny Murzyn 30-11-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganci. (Post 2356587)
Gratuluje wyczerpującej wypowiedzi która na dodatek opisała twoje zdanie na temat teaseru lub całego updat'u. Mój post nie ma cię pocisnąć, zrobił to już twój.

Nie pisalem na temat twojego postu. To co mi sie podoba w "apdejcie" napisalem juz wczesniej. Napisalem to w odpowiedzi na post, w ktorym ktos sie zalil jak to ulatwiaja tibie i wspomnial o wyzywaniu sie, napisal "ze zal mu takich postow". Ja chcac mu uswiadomic "ze nam jest rowniez zal" postow, w ktorym nie uzywa sie slownika ortograficznego napisalem tamtego posta.
Ale to nie zmienia faktu, ze podoba mi sie jego avatar :)

Ancient-Necro 30-11-2008 21:21

Answer me

Co do update, po ilu dokładnie zapowiedziach z reguły jest update ?

Gdzieś mi się obiło to o oczy, ale zapomniałem. xd

Pomocny Murzyn 30-11-2008 21:25

Nie wiem dokladnie, ale rok temu update byl 12 grudnia.

Sr@x 30-11-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zientarski (Post 2356837)
Jak zrobią drugą półkulę to na pewno do Ciebie zadzwonimy, trzymaj sie!

nie karm trola :P
Cytuj:

Ha ha ha
Ile masz lat?
Takich gier na pęczki. Idź grac w nie i nas opuść, tęsknić nie bedziemy/
W sumie masz rację że jest gier 3d na pęczki, ale dobrych gier 3d jest niewiele.
Cipsoft by sobie z projektem gry 3D raczej nie poradził więc tibii nie zmienią i dalej będzie się chodzić w 2 wymiarach z krzywym ludkiem aby sprawiało wrażenie przestrzeni.

Dlatego jak chcecie mieć grę 3D to grajcie w WoWa

@temat: na aptejt nie narzekam bo nie gram :P

@ten na dole: mądra myśl

hollow1993 30-11-2008 22:03

Kiedy czytam wasze posty w których to piszecie że tibia jest do dupy schodzi na psy, każdy up'date jest gorszy itp... To nasuwa mi się jedno pytanie... Dlaczego wciąż gracie? Dlaczego wciąż przybywa nowych graczy?... Skoro wam się tak nie podoba to po co stoicie w długich kolejkach, lepiej zrobicie usuwając clienta i dając ludziom którzy chcą normalnie pograć trochę więcej luzu... Nie wymagam wiele przecież wam się nie podoba? Co nie? Nie podoba się...!!! Jak coś się nie podoba to wypad proste?! A nie zaśmiecać forum waszymi zbędnymi opiniami które w każdym up'dacie są takie sam...
tyle z mojej strony.
Pozdrawiam :cup:

Bykunn 30-11-2008 23:35

Zwiększony exp na poi - żeby high levele nie odchodzili...
Zwiększony drop - żeby wszystkie dzieciaki nie odchodziły...
Outfit - żeby dzieciaki widziały, że coś się dzieje...
Rashid/Djjiny - żeby dzieciaki nie narzekały, że im się nie zwraca...
Tyle na ten temat.

XxUNISTAxX 01-12-2008 02:22

Dzieciaki i Dzieciaki... wyluzujcie.
- wkurza cię gromatka bachorów która gra w "Tibie".
- Znajdz sobie inne zajęcie :) np. pograj w "Sapera"
A tak szczerze "Tibia" jest dla ludzi wszystkich ludzi ,
TWÓJ WYBÓR GRASZ ALBO NIE

Druidnyco 01-12-2008 10:40

n/c

dokladnie ...
grasz albo nie ... prosta pilka
ciagle narzekacie i narzekacie ... nigdy nie bedzie tak ze wszystkim sie wszystko spodoba ...

Cipsoft robi updaty na podstawie naszych propozycji i komentarzy ...
wiec nie wiem dlaczego sie spinacie ... =.=

Pete16 01-12-2008 11:08

@up mnie o zdanie nikt sie nie pytał ;pp

Xr3 01-12-2008 13:48

Cytuj:

Cipsoft robi updaty na podstawie naszych propozycji i komentarzy ...
Można to przyrównać do faktu, który mówi o tym, że np. na wyborach głos Józka z pod budki z piwem ma taki sam priorytet, jak głos osoby z wyższym wykształceniem.

W tym przypadku, owym "Józkiem", są 12 latki, które oczekują nowych rodzajów ciasteczek i wprowadzenia hodowli koszatniczek/świnek morskich. "Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać. Sęk w tym, że ci pierwsi to główni dostawcy kasy. Są głupi, więc nie sprawiają problemów. Gracze doświadczeni, to swego rodzaju kula u nogi firmy. Potrafią napluć Cipsoftowi w twarz i zniechęcać na forach dziatwę do kupna Premium Account.

Aevolana 01-12-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2357560)
Można to przyrównać do faktu, który mówi o tym, że np. na wyborach głos Józka z pod budki z piwem ma taki sam priorytet, jak głos osoby z wyższym wykształceniem.

W tym przypadku, owym "Józkiem", są 12 latki, które oczekują nowych rodzajów ciasteczek i wprowadzenia hodowli koszatniczek/świnek morskich. "Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać. Sęk w tym, że ci pierwsi to główni dostawcy kasy. Są głupi, więc nie sprawiają problemów. Gracze doświadczeni, to swego rodzaju kula u nogi firmy. Potrafią napluć Cipsoftowi w twarz i zniechęcać na forach dziatwę do kupna Premium Account.

Ależ propagandowy post <lol2>

@up
zarombiscie... ogolnie mi sie podoba, outy fajne czekam na następną zapowiedź... po ilu jest up?

Juhhhhy 01-12-2008 14:27

Topic - FAIL

Jak ja widze odpowiedz nie ktorych to brzuch mnie boli ze smiechu.
Update na podstawie naszych komentarzy XD?! cóż za non sens to dawno by z rata leciały g legi a w tibi były by samochody. A różowe jeleni by atakowały złych pekerów dając nam jeszcze eq i itemy z deda. LUDZIE OPEN YOUR EYES
CipSoft robi co mu wpadnie w banie ;p i tyle

Askaral 01-12-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2357266)
Zwiększony exp na poi - żeby high levele nie odchodzili...
Zwiększony drop - żeby wszystkie dzieciaki nie odchodziły...

Zwiekszony dlatego, ze tylko to mozna robic w tej beznadziejnie nudnej gierce - ekzpidz i lotowac super itanzy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2357560)
"Osoba z wyższym wykształceniem" to normalny gracz, który wyklina Cipsoft, za wcześniej wspomniane "udogodnienia", którymi musi zostać uraczony, jeśli chce dalej grać.

Takiemu typowi gracza do szczescia brakuje tylko egzba (juz mi sie nie dobrze robi na widok tego slowka i dlatego zawsze je przekrecam).
Pewnie uwazasz siebie za przyklad takiego gracza, a ja zauwazylem ze zawsze narzekasz na eksp. Czy naprawde uwazasz, ze ta gierka bylaby idealna, gdybys mogl liczyc cyferki do usranej smierci albo jeszcze dluzej?

Co mi w tipji nie pasi hmmm... to, ze kazdy z gory jest skazany na zarabiscie nudne, idiotyczne, durne, glupawe, nieco bezsensowne, niezle, nawet nawet, fajowe ekspienie. Chcesz sie pobawic? Musisz wyekzpidz super lewel. Chcesz isc sobie na cos lepszego? Padniesz/bedzie waste, wiec lepiej siedz na syfie typu dragi. Nuda i beznadzieja. Najgorsze jest to, ze wszystkich w tych czasach obchodzi tylko cyferka kolo nicku. No, ale to juz nie wina cipasoftu tylko graczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.