![]() |
+3 shielda z buffa...żałosne gówno.
|
|
Fajnie miejsca do botowania to najwazniejsze ;)
|
Fajne trofea , te 1 to chyba jakas "orca" (zenski rodzaj). 2 to szalona ryba loool xdd a 3 to mi przypomina rata albo mrowkojada
|
|
@2Up
Pff, to idz bij moby przez next 500h manualnie by pare lvli wbić :< @Up pro buffy, rly...cipsoft zyebau sprawe jak zwykle.... |
Cytuj:
jop z tym buffem mlvl dla knighta zjebanie, teraz pelno bedzie mwalli na battle ciskac ;< @Gonzo zobaczymy jak bedziesz plakal jak padniesz od trapa knightow ;D |
Ten buff + 1 mlvl dla knajta bardzo mi się podoba, nie będę miał problemu z mwallami. ;)
|
|
|
Cytuj:
Acha, Ciebie bawi jak spisz a postac chodzi sama? fajnie. Cytuj:
A ile bys chcial? 15? Ile trwa ten Buf (?) i ile zabiera many? |
Niech jeszcze spirit cloaka i hat of the mad zrobią dla knighta i paladina, żal.
|
Cytuj:
Zaraz banda polakow z npvp zacznie mnie ciskac ;< |
Ludzie, sorc i drut maja armory, ktore dodaja im mlvl, a kina nie. JA KCEM TE ARMORY DLA KINY ONEONE JA VBENDE GRAU TERA SORKIEMMMMMMM
Opanujcie sie |
Cytuj:
|
I bardzo dobrze, że te armory itp będą tylko dla paladynów i knightow. Z resztą pokażcie mi jaki ms/ed chodzi w takim mpa powiedzmy kiedy mamy zbroje dodające mlvl? :)
|
Cytuj:
Profession: Knight Level: 96 Account Status: Free Account I jak to na********anie na battle idzie? ####OT Jak zwykle, parę dobrych pomysłów które musiały wziąść w łeb.... buff +3 to porażka... |
Przezywacie to jak...
Zawsze beda ludzie co botuja... I nie wierze abys ty ani razu ni uzyl mc lub bota ;) |
Cytuj:
Czas. Daje mi czas :) Cytuj:
@Down Całkiem fajnie, 1.5k fragów, zrób tyle na pvp :* |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |