Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zimowy Update 2008 już jutro! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200321)

pCz 10-12-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akahan (Post 2370766)
Phi każda większa gra MMO jest płatna, a najbardziej lojalni i tak zostaną, a i przy okazji wzrośnie o 15 razy wynik IQ graczy, a i śmiertelność się skończy(vide. ostatnio w Brazylii ;)) Co jakiś 12 latek zabił 10 o kasę :S

Moje IQ chyba drastycznie spadlo, ale dla pewnosci spytam sie czy dobrze zrozumialem twoja wypowiedz.

Tak wiec twierdzisz ze jesli ktos nie posiada pacc'a to znaczy ze jest debilem i zabija innych w rl, a ci co maja pacc to ludzie bardzo inteligetni i dojrzali, nie tak jak ta cholota z facc'a ?

Hexafear 10-12-2008 16:44

Co do udupienia rookstayerów...

Sądzę, że to jest początek końca pseudo rookstayerów. Starzy wyjadacze rooka pamiętają dawne czasy, gdy nie było banku na rooku i każdemu żyło sie dobrze. Pc kiedyś było celem, a posiadanie cc czymś niewyobrażalnym. W końcu nastąpiła zmiana, moim zdaniem na lepsze. Wystarczy tylko jeszcze "udupić rookstayerów" powracając do dawniej zadawanych obrażeń, które były wystarczające.

@2x down
Uwierz mi, prawie nikt nie wyjął pieniędzy z banku, a wielu miało znacznie więcej niż ten 1k.

Ganci. 10-12-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2370807)
JEST!!! Jutro będzie luz na w-f bo połowa klasy nie przyjdzie bo będzie grała w tibie! nareszcie!

O! Postawa godna kogoś kogo można nazwać człowiekiem.

@ Elders.

Za przeproszeniem pojebało? Ludzie tyle nie żyją....

Gormitas 10-12-2008 16:47

mój kolega ma pecha ma ponad 10000 gp w banku:/ i chyba nie wyjął tego z banku :(

WarTibiaExe 10-12-2008 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2370807)
JEST!!! Jutro będzie luz na w-f bo połowa klasy nie przyjdzie bo będzie grała w tibie! nareszcie!

Idiota, ignorujcie go.

Btw, wróciłem przed chwilą i jestem taki zjebany że nie mam siły siedzieć przy kompie. Kładę się teraz spać, zobaczymy co w tym upie bedzie =)

Arka_Sath_Wielki 10-12-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WarTibiaExe (Post 2370816)
Idiota, ignorujcie go.

Btw, wróciłem przed chwilą i jestem taki zjebany że nie mam siły siedzieć przy kompie. Kładę się teraz spać, zobaczymy co w tym upie bedzie =)

Jestem idiotą bo nie gram w tibie? Przepraszam.

druidek123 10-12-2008 17:03

(808 oglądających) dział Niusy ;p
przygotowują się do updatu bo ten wątek ogląda 59 użytkownikoff ;p
Użytkowników czytających ten temat: 59 (zarejestrowanych: 17, gości: 42)
druidek123, hellohell, Tuhamiid, michu1298, ozahalski, Kicek, Traktorzyna, tequila51, Nonex, Mynd, Addams, sueroski, Szaman, Lukaszekbb, abdull1, Jarasek9595

michu1298 10-12-2008 17:04

fajnie, że update, właśnie pacc dzisiaj przyszedł :D a jutro urodziny ; ] ale mam nadzieję, ze do 18 się wyrobią, nie to co ostatnio, do 20-21 około...

WarTibiaExe 10-12-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2370823)
Jestem idiotą bo nie gram w tibie? Przepraszam.

Nie, jesteś idiotą ponieważ próbujesz być zabawny na siłe. SORRY.

Rocket Slayer 10-12-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deras (Post 2370718)
Czy ja ciebie obrażałem ?

Tak

Cytuj:

I chuj że utrzymujesz servery ?
"Chuj"? A kto by płakał jakbyś stracił postać i nie miał Tibii?

Cytuj:

Taki cwany jesteś ?
Za cwany dla dzieci z tego co widzę.

Cytuj:

To teraz powiedz ile gb miesiącznie ściągasz z neta gier, filmówi i innego badziewia.
0. Ja myślę. Nie jestem piratem(pasożytem) który się tłumaczy w durny sposób.
Takie poglądy miałem około 6 lat temu i sam się tego wstydzę.
Cytuj:

Przecież jak taki chętny jesteś do utrzymywania to czemu nie kupujesz oryginałek ?
Od kilku lat nie czułem takiej ochoty by komuś wpierdolić...
http://images37.fotosik.pl/38/1ee4d468c39b0072.jpg

Widzisz, da się żyć bez piratów.

JESTEŚ GODNY POŻAŁOWANIA JAKO NASTOLATEK

Nonex 10-12-2008 17:12

Cipsoft już dawno zapowiedział walke z rookstayerami bo to ich błąd z założenia zrobili rooka żeby wbic ten 8 lvl i wyjśc na maina nie pomyśleli że ludzie tam zostaną co i dla mnie jest głupie. Jak można siedziec na rooku i bic ps'y roty itd.
Tyle updatów a wy na rooku dlaej ch*j macie nowych questów itemów itd.
Ogarnijcie się.

Co do FACC.
Facc ma na celu tylko pokazac wam czym jest tibia, za darmo możesz sobie pograc potestowac. Prawdziwa gra zaczyna się na Paccu.
Wow też ma werjse trial 14 dni i gdyby nie strach Cipsoftu przed utratą sporej ilości graczy z faccem zapewniam was też nie pogralibyście dlużej niż 14 dni trial acc Tibi.

Update ogólnie pomysłowy ale mogliby sie zajac zmianami Tibi na lepsze niż dodawaniem nowych terenów i innych pierdół.

CO DO SERWERÓW zapewniam was że nie będzie w najbliższej przyszłości żadnych nowych serwerów a już o retro serwerach typu powrót do 7.6 możecie zapomniec. Info jest od Cipsoftu i to już dawno.

Osobiście gram na serwerze pvp enforced i wg mnie to jest najlepszy typ serwera pomimo że gra tam najmniej graczy.
Narzekacie na boty że ciągle expowiska zajęte u mnie na Inferni nawet wszystkie expowiska facc są puste. NIe wspominając o Pacc że większośc wolne nawet dla h lvli ^^
Gram na pvp enforced bo tylko tam widze jeszcze klimat gry a nie tylko exp exp exp zamiast expic ludzie wolą zrobic sobie pk team i raid na miasto nie zostawiajac w nim żywej duszy, oczywiscie oprocz depo i temple ;]
POLECAM PVP ENFO

sueroski 10-12-2008 17:14

poziom adrenaliny rośnie. zbliża się ta godzina. ;)

Rocket Slayer 10-12-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sueroski (Post 2370871)
poziom adrenaliny rośnie. zbliża się ta godzina. ;)

Czym się ekscytujesz z tym 8 lvlem?

Kicek 10-12-2008 17:18

@Rocekt

Pwn3d :d

@topic

Facce przestańcie płakać... Że tak się brzydko wyrażę, macie gówno do powiedzienia w sprawie updatów ;) Nie płacicie, nie wymagajcie :) A jak wam się nie podoba to zapraszam na inne fora, nikt was tutaj nie trzyma :)

Jeżeli uważacie, że nas ludzi, którzy płacimy za grę w tibię gramy w nią tylko po to ponieważ nas nie stać na wowa to grubo się mylicie :) Niektórzy wolą zamiast na narkotyki, fajki czy też sterydy wydać pieniądze na rozrywkę (PACC)...

Update zapowiada się bardzo ciekawe. Widać jak wiele osób ma pojęcie o RPG =,=

@offtop

Wiecie co, z dnia na dzień mogę zauważyć, że decyzja CipSoftu o usunięcie tpl z listy fansites była doskonałym wyborem!
Na ŻADNYM forum (np. fansites) nie ma w tematach np. nt. updatów tyle płaczu i żalu. Tam można spokojnie porozmawiać z innymi graczami i po jedenym pytaniu nie dostaniemy spamu odpowiedzi "wypie**" itp... Tam ludzie się nie lansują, że grają w WoW'a... Ale cóż, polaczki byli, są i będą :)

edmun 10-12-2008 17:21

dziekuje cipsoftowi za poinformowanie ze bedzie update i ze trzeba kase wyciagnac z konta na rooku. zebym wiedzial. a teraz co ? inflancja? kryzys gospodarczy na swiecie odbil sie na Tibii?
Zastanawiam sie co sie stanie z kasa ktora byla na koncie. Przejdzie na cipsoft?
W takim razie ja dziekuje za taki interes...

Mam w dupie kolejne update'y, jako osoba powyzej 20+ roku zycia, uwazam ze wydanie chocby 1 zl bezposrednio na Tibie mija sie calkowicie z celem.

Co Ci to daje? Lepsze granie? Ale granie w co? W gre ktora nie ma konca, a platne konto niedlugo sie skonczy i bedziesz musial dokladac kase zeby dalej grac?

Troche moim zdaniem bezcelowe. Gra ma sluzyc jako rozrywka, a nie pozeracz kasy.

No ale przeciez Cip'y musza jakos te niesamowicie drogie servery utrzymac... no tak...

Pozdrawiam normalnych ludzi - tych ktorzy nie daja sie otlumanic Cip'om i pomimo posiadania FACC i posiadania rowniez rookstayera, lubia grac...
lubia grac normalnie.
A po co rookstayer?

Zeby moc uszczesliwiac innych graczy....
I pod zadnym pozorem nie mylcie, ze wszyscy rookstayerzy to Ci co caly czas expuja.
Nie znacie swiata prawdziwego rookstayera, to powiem krotko i dobitnie "mor** w kubel"
bo wypowiadacie sie za ludzi, dla ktorych exp czy kolejne gp zupelnie nie maja znaczenia,
natomiast ma znaczenie ciekawa gra, dobre riposty i przede wszystkim swietna zabawa, chocby charakteryzowana.
a jak nie potraficie zrozumiec, to wydawajcie dalej kase na ta gre.
obudzicie sie majac 18-25 lat, dlaczego popelniliscie blad.
Tyle ode mnie

Traktorzyna 10-12-2008 17:21

@Rocket Slayer
A gdzie cdik z TIBJOM?

Matiz_16 10-12-2008 17:25

Tibia Client 8.40

Tak !!! jest już client do nowej wersji Tibi
http://download.tibia.com/tibia840***** od cipsoftu ofc ;)
w miejsce gwiazdek kropka exe

Rocket Slayer 10-12-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Traktorzyna (Post 2370888)
@Rocket Slayer
A gdzie cdik z TIBJOM?

Trochę tych gier się nazbierało przez te kilka dobrych lat. Te z CDAction (co ich tak dużo z tyłu) pozostawały często nie ruszone gdyż zdarzało mi się kupować tylko dla samego czasopisma, by CZYTAĆ.
Nie musisz mieć wszystkiego, przejść jak najszybciej się da i odłożyć grę bo "gupia". Kup sensownie a będziesz zadowolony.

Chce ktoś ze mną w ET:QW bądź GRID'a w multi pograć? PW ^^

sorki za offtop

Vasudanin 10-12-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Traktorzyna (Post 2370888)
@Rocket Slayer
A gdzie cdik z TIBJOM?

Fail. Skoro tibia jest na stronie głównej autora gry, to ściągnięcie jej z internetu nie jest piractwem.

@down
O zgrozo ;(

Torog Velrock 10-12-2008 17:28

@Up

To był sarkazm O.o

Łaaa ! czekam na updejta ! W końcu nowe grafiki do faqów (nie mogłem nigdzie instalki do test serva znaleźć ;/)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18.