![]() |
Po 1 co do tych paców to w zupelnosci sie zgadzam z ketsok'iem.
Po 2 kolejka to najbardziej z*****a zecz jaka mogli tylko zrobic. I po 3 teoria Gremlina wydaje mi sie byc calkiem mozliwa ;) |
Idiota!
Cytuj:
___________________________ Meri kristmas end e hepi nju jear! :) :balwanek: |
czemu wszyscy mówią że jest po update je mało potworów dla facc przeciez facc może spotkać Skunksa, Badgera, yeti i nowego Beholdera który wali z sd
|
Cytuj:
|
Ja uwazam, iz yeti jest tak jak w rl... tzn byl widziany, ale go nie mozna spotkac, tylko nieliczni wybrani tego doswiadcza... takie jest moje zdanie, a tak ogolnie UPDATE SUX
|
Raz sie rzyje! :)
Ludzie ja mam 10 lvl a uciekłem przed skunksem i cudem unikłem pułapki ele już nieryzykuje ale trzeba sprubować!!! B) B) :) 8o :D ;) :p
|
Corey mial racje co do yeti zeczywiscie sa 2 osoby zbite na secura
A co do Stefek Bombalina to niech sam poszuka (dla ułatwienia, nie okrojony) http://www.tibia.com/statistics/?sub...killstatistics |
Re:re:
Wystąpił mały błąd: Corey mial racje co do yeti zeczywiscie sa 2 osoby zbite na secura A co do Stefek Bombalina to niech sam poszuka (dla ułatwienia, nie okrojony) http://www.tibia.com/statistics/?sub...killstatistics A co do tego ze jest mocny jak drag to tez bym sie nie sprzeczał bo sprawdzałem i na 3 swiatach w >kill statistis< Aldora 10 Players zabitych 2 yeti zabite Calmera 17 Players zabitych 3 yeti zabite Chimera 15 Players zabitych 2 yeti zabite Więcej nie sprawdziłem pomiewaz Mi wystarczy (chyba ze to początki ale wątpie) <Przepraszam za 2 posty> |
Cytuj:
Nie każdego stać na PACC'a a co updatów...to w Tibie nie tylko PACC'e grają. Płacicie..i dostajecie wszystko, a FACC'e nic. Troszke bez sensu prawda? W końcu wiekszą rzeszą graczy są FACCowie i jak ktoś wspomniał to z nich wywodzą się PACC. A co do mumi-faraonów-bossów. Są one tak potęzne i nie ma ich na stronce www.tibia.com ponieważ są to postacie do questa...jakiego? Nie mogę zdradzić, ale powiem że jest to quest na pewnien hełm, wczesniej niedostępny :D A update jest dość dobry. Pozdrawiam |
Możesz grać, aż tak bardzo ci nie przeszkadza brak PACCa. Co byś jeszcze chciał ?
|
Hahahaha Trener to bardzo duzo nam zdradziles wsumie wiecej juz sie dowiedzialem z innych postów od innych osub które bez zadnych problemów o tym mówią, a nie mam pojecia dlaczego ty nic wiecej nie chcesz powiedziec ktos Ci zabronil? hahaha :evul:
|
Flerg.
Po pierwsze tutaj nie mamy rozmawiac o facc i pacc tylko nowosciach i zmianach w updacie.
Po drugie CIPsoft na pewno by sobie poradzil bez faccow. Naprawde. Nie robicie im laski, ze gracie. Po trzecie i ostatnie: Yeti jest potworem bez regularnego spawnu. Pojawia sie po prostu od czasu do czasu w losowych miejscach. |
Logowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na początek powiem cos o tegorocznym update. Otóż bardzo mi sie podobal nowy update :) ale nowy sposób logowania się do gry jest do kitu X( zanim sie zaloguje to bym sie juz zalogował conajmniej 2-4 razy chociaż ten sposób logowania sie ma jeden plus otóż jak sie poczeka te 20-45 min :( to na bank sie zalogujemy. Wniosek jst taki że wole jednak stary system logowania sie i to chyba nie ja jeden, a jeżeli ktoś mówi że ma problemy z ciągłym wpisywaniem nr ACC i HASŁA to jest mój sposób: na klawiaturze numerycznej wpisywać nr ACC a hasło napisać tak żeby sie dało skopiować, następnie je skopiować i po wpisaniu nr ACC kliknąć TAB następnie CTRL+V i enter czy kliknąć na ok i jest kilkakrotnie razy szybciej. Ja osobiście wolałem tamten stary system logowania sie i byłem z niego zadowolony :) !!! Czy można zmienić na system logowania sie na stary???
|
Mi też się nie podoba system logowania :(((
Jest do dupy jak poweidzial kolega :p ja czekam codziennie po 30-40 minut i czasem connection time ount X( Ale mam pytanie gdzie są mikołaje w Carlin,Venore i w Thais powiedzcie mi bo nie dostane prezentu na gwaizdkę :( A i jeszcze jedno pytanko jak pujdziesz do mikołaja w innym mieście to dostaniesz jeszcze raz prezent?? 8o
|
@up
nie, nie dostaniesz drugi raz prezentu nawet w innym mieście (sam próbowałem) a mi się kolejka podoba, loguję się raz i mam pewność, że się zaloguję, a nie wstukiwać 50 razy acc i pass i jeszcze nie być do końca pewnym czy się zaloguję, komuś się kolejka nie podoba bo "za długo czasu się wbija", ja tam nie narzekam i ide np odrobić matme |
Mi tez
ta kolejka jest zwalona X(
czasem jak juz sie wbijesz to albo kicki co 30 min albo lagi ze sie nie da grac X( ale skillbary sa miod :) juz mi brakuje 20 % do 3 mlvl teraz wiem ile zawsze brakuje SPOXXXX |
Osobiscie uwazam, ze jezeli CIP-y nie daja sobie rady z nowym update, i przez to sa te kicki, to lepiej niech juz cofna tego update, i niech dalej bedzie stara, dobra (bez kickow) Tibia 7.3
To jest moje osobiste zdanie |
Kiedy wreszcie zrozumiecie że te kicki nie mają nic wspólnego z update ?
|
Cytuj:
To ty bys chcial by bylo wiecej po update dla facc? Bo mi sie zdaje ze tibia istnieje dzieki paccom...?! Wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi "Płacicie..i dostajecie wszystko, a FACC'e nic." - A twoim zdaniem powinno byc odwrotnie?! |
update... a po co??
hehe. no właśnie. po co komu update. tym bardziej taki badziewny. miał być rajem dla facców. i co? wszystko co nowe mają pacca. my may skillbar (jedyne dobre) i kolejkę (niedobre). każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę na temat komputerów mógł zrobić program, który automatycznie wklejałby do tibii jego account i password. kursów programowania w sieci od groma. więc jaki sens ma kolejka? ok, tibia proxy przestała być użyteczna, ale kto z niej korzystał? praktycznie nikt, bo każdy wie, że w większości takich programów siedzi keylogger. a więc reasumując: update wg. mnie był zbędny całkowicie. skillbar jest niezły, ale przecież nie ułatwia gry. bo nie awansujesz szybciej ani nic takiego, nie? tak... to tyle...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |