![]() |
Breeee \o/ 8o
|
Nomad po czyjej stronie? :p
|
Houldy
Dec 20 2008, 20:51:37 CET Killed at Level 151 by Kamil Pudzian Dominator and by Czekoladowy Renifer Ciekawe czy kamilowi liczy sie to jako frag :D |
Cytuj:
|
Rozumiem gdyby 'dobil' ale on ma most dmg :D
|
Cytuj:
Pierw keruz teraz pomoglo zabic Houldy'ego :) |
Dec 21 2008, 00:19:59 CET Killed Lazario at Level 120 ok
Dec 21 2008, 00:18:16 CET Killed Roszondas Vielleu at Level 142 unjustified Dec 20 2008, 16:09:12 CET Killed Tivius Fain at Level 128 unjustified |
Cytuj:
|
Dedufffaa :/
Teraz to już dupa z mojego ambitnego planu wbicia lvla :/ Seikeron, pamiętaj, jesteś za to odpowiedzialny! :P Aaaa i Boroth też - cheater jeden : ( Btw. jeszcze sdków po zgonie nie kupiłem, a już mi Ferdka pod domkiem pizgają :/ Co to się wyprawia na tym serwie? :/ |
na poczatku zeszlej wojny lr vs int tez lint dostawalo na poczatku baty tak samo jest teraz z ip nowy team potrzebuja czasu zeby sie zgrac pozyjemy zobaczymy
|
haha smiech na sali @ yalahar xDDDDD
|
Zdziwieni?:D
|
Wtrące tylko jeszcze 2 zdania z przeprosinami do uczestników wcześniejszej dyskusji bo prawdopodobnie niepotrzebnie użyłem paru zbyt mocnych zwrotów. Możliwe, że nie mam racji bo nie wykonuje takich ataków na postacie z tibi. Ale muszę MUSZĘ jeszcze coś wtrącić xD
Cytuj:
W każdym razie dzięki za dyskusję. Btw. Bracia_zdunscy... możesz spróbować ;) A wracając do tematu... GOGO INT! |
dej ktos filmik
i ty bobek fajterze TY? miales przyjac to na klate nie na glebe!!!!!!111 |
Cytuj:
|
spokojnie spokojnie, wszystko sie rozkreci ;d
|
Cytuj:
A tu filmik Ktoś up chciał http://www.spee,,,,dyshare.com/358438793.html |
Cytuj:
|
|
koszyk, do 3 razy sztuka xD? nie no zartuje sobie