![]() |
|
|
ponawiam prosbe o wyjasnienie sprawy z rurociagiem korektora xd
|
pamiętam jak Oxygane wrzucił fotę Hermiony jak pokazywała coś palcami i mówiła do Rona:
"Drom ma takiego małego" xD |
up@
Nie pokazywała tylko tak jakby coś trzymała między nimi ; D |
Na forum kiedyś był fajny klimat. Nie było wyzwisk, głupich tekstów, była kultura. Później, gdy Tibia stawała się bardziej popularna, na forum przybyło wiele dzieci, później przybywali tylko oni...
Porównajcie se temat np. z dzisiaj do tematu z np. 2005 roku... |
Cytuj:
Swieta racja. |
@up
jaka swieta jak ty na forum tylko pol roku jestes a co do tematu jak mi plejt seta i iron helmet ukradli zydzi przez kaylogera na tym forum mozna powiedziec ze dupy dalem pamietam jak bocilem na dwarfach i ktos z tego forum rapa na mnie wyslal i kasacja :P |
@up
To ze jest pol roku na tym forum nie znaczy, ze nie moze powiedziec iz faktycznie tak bylo :) |
@G17
Jest możliwe. Sam od 2005 roku biernie przeglądałem forum jako "gość". :P |
@G17
Ja przegladam to forum od (chyba, bo wtedy postala moja pierwsza postac) 24 maja 2005 roku, a jakos konto zrobilem dopiero wczoraj. Czy to oznacza ze przegladam to forum od wczoraj? ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma co wspominać... Najstarsze rzeczy jakie pamiętam to zmiana wyglądu strony z niebieskiej na sraczkowatą. Potem czasem łaziłem po forum jako gość, ale mało co czytałem. Z fajniejszych rzeczy były wojny modów i kilka akcji. Ale i tak filmy o dromie, obrazki (pamietam ten ze wszystkimi modami powieszonymi na drzewie...) no i tematy jak pamiętny "polaczek peel" gdzie rozdawali po 9 pkt gratis dla każdego. Starszych nie będę wspominał bo już dobrze nie pamiętam.
|
Pamiętam jak kiedyś zbanowali jakiegoś GM'a (zapomniałem nazwy) w Tibii i na forum w dziale Fake'i wszystkie były na ten temat B)
|
Cytuj:
|
@All up
Dajcie spokój... Powspominajmy szpan Bosala http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...4&postcount=15 |
Cytuj:
|
Widzę, że najlepiej się wam wspomina, kto kiedy założył pierwsze konto na t.pl. ^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |