![]() |
jestem najgorszy ze wszystkich bo zabijem rotworma na 4 rotwormy na raz na 8 lvl
|
Ja na 19 lvlu skille okolo 55/40 pall zabilem arcanista z 4 uhami ;) Na cos grubszego to boje sie chodzic.
I jeszcze cos z dzisiejszego dnia zabilem lidera oczywiscie nie sam na 19 lvlu ze skillami 59/42 |
Ja arcanista na 16levelu jeszcze tera sie dziwnie jak ja tego dokonalem. ;]
|
ja knightem na 11 lvl rozwalilem mino archera 3 strzalami z hmm.
|
Siema ja niewiem czy to cos specjalnego ale na solowce pokonalem mina na 8 lvl 8)
|
Zabiłem 1 dragg -gs-i ds naraz mialem sorca na 29 lvl z HMM i 1 sd. Wywaliłem 3 UH 8)
|
Ja na 28 lvl z 63/61 skilami smoka na solo uwalilem :]
|
HUH !! :]
Ja na solo zabiłem Black Knight'a :)) Chociaz mialem wtedy 40 lvl :D a teraz oczywiscie mam wiekszy :) |
Cienko
Ja zabiłem tylko huntera,ale przymieżam się do smoka.
|
WY SIĘ NIE ZNACIE...DOPIERO ZACZOLEM GRAC I ZMIOTLEM ORCA JAKIEGO¦ TAM :] respect
|
Ja pokonałam gs'a na 19 lvl'u ,ale już więcej na nie nie chodze bo za szybko biegaj± :p.
|
Ja załatwiłem orc warriora z LMM na 9 levelu, amazonke z Lmm na 9 levelu i dwarf soldiera z HMM na 10 levelu :D
|
gs i draggy
Nie wiem co by było lepsze ?
Gs czy draggy ? No tak dragona było mi trudniej pokonać bo stałem koło niego , W gs'a z HMM'ów leciałem:) |
na 17 dragona z boltów (paladyn) poszło kilka uhow
|
Ja sam zabilem lidera na 21lev z 27mlev (jestem sorcem) poszlo 6 strzalow z hmm loot nic:(. Jeszcze z knightem i palladynem utuklismy ze 20 smokow pewnego wieczorka ale to sie nie liczy ze ja ich sam:D.To moj pierwszy post w tym forum a wiec witam was:D:D!
|
Moja solówka
Na solo pokonalem Demon Skeletona Mialem wtedy jakis 14 lvl . A teraz mam juz 18 i 27 magiczny nawet dobrze mi idzie ! :D
|
ja zabilem 10 lvl sorcem gsa na solo na poh
A zrobilem to tak: 1 zobaczylem gsa i zucilem na siebie e bombe gs nie podchodzil 2 wiec zabij gsa szkoda e bomby i zucalem w gsa hmmami poszlo ponad hmm 1/2bp hmmow mialem 23m lvl:P |
A ja jestem n00b do kwadratu wiec zabilem druidem na 10lvl, 6mlvl, ze skillami ponizej 20, studded shield, carlin sword, UWAGA - 7 rotwormow na raz!! jeden po drugim i to bez jakiejkolwiek straty HP!! :D Spytacie jak tego dokonalem?? Otóż przy pomocy 3 runów HMM!! Jestem normalnie Master of n00b, albo jak kto wolo n00b master!!
|
Ja na 27 tyle przezylem co inni na duzo większych lvl...
Mój najlepszy stwór to Dl , Bk , draggus , gssiek, i inne małe stworzenia:P :D |
nie mam sie za bardzo czym chwalic... najlepsze stwory jakie pokonałem to hunter albo cyclop. Pokonalem i jednego i drugiego na 15 lvl skille 38/33. Knight. To raczej nic specjalnego ale na silniejsze nie chodze sam...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |