![]() |
Tropic Thunder, The Hangover, How High, Scary Movie 1 i 2, filmy Mela Brooksa.
|
Omg przecież jest forum dla filmów. Po co OWION zaśmiecacie, buce!
|
11-01-2009, 12:55
data stworzenia tematu o ile wiem, podforum filmowe zostało zrobione trochę później, więc kto i w jaki sposób zaśmieca owion? |
Szpan się nie udał ;(
|
Wszyscy, którzy odpisują w tym temacie po dacie, kiedy zostało utworzone forum filmowe. Więc między innymi Ty, Erverse, oraz Ghernie, który jak zwykle chciał zakozaczyć. Żałosne.
|
przenieSione.
|
No, to wracając do tematu, zawsze mnie "Naga Broń" mocno śmieszyła... Ale tak ogólnie to nie jestem jakimś specjalnym fanem komedii, pewnie dlatego, że stałem się bucem na stare lata i już nic mnie nie rozśmiesza ;(
|
Cytuj:
b) bucem byles od zawsze Pulp Fiction 10/10 Reservoir Dogs 9/10 South Park episodes 10/10 Kiler 9/10 Blues Brothers 8/10 Asterix... Kleopatra 9/10 zadne Scary Movie, Nagie Bronie czy inne tego typu gowna. Fenomenu The Hangover nigdy nie zrozumiem. Ale ja tez nie rozumiem ciaglej fascynacji ludzi Angelina Jolie, wiec co ja tam wiem. |
Wow hoom, przecież nie napisałem w tym poście ile mam lat, więc nie wiem gdzie tu widzisz jakieś dodawanie. Bucem nigdy nie byłem większym niż ty, więc luz ;). A skoro jestem dzieckiem, a ty jestes 1yr older, to za wiele się ode mnie nie różnisz : /, cheche.
Cytuj:
@down HAHAHAHHAHA |
Cytuj:
a co do roznicy 1yr to przeczytaj sobie dokladniej, na wszelki wypadek podkresle ta najwazniejsza czesc: Cytuj:
Cytuj:
|
Siema Rybzor, po co leżysz na podłodze?
Czyli "Poranek Kojota". |
Dla mnie najlepsza komedia to Kiler i Kilerów 2
|
Pulp Fiction - dziesięć razy oglądałem i zawsze uśmiech na twarzy :)
i z serial All Bundy :) http://e-galanteria24.pl |
Serial z Al Bundy to Świat Według Bundych, również bardzo lubiłem ten serial. Z komedii to bardzo lubię Wiecznego Studenta.
----------------------- Noclegi nad morzem |
Najlepsza komedia jaką kiedykolwiek widziałem to stary, nieśmiertelny, wiecznie żywy Miś:)
---------------------- Inspekcja tv kanalizacji Poznań - wukopoznan.pl |
Ja bardzo lubię amerykańskie komedie w stylu American Pie czy Wieczny student.
---------------------- Części o&k - omexplus.pl |
A ja bardzo lubię polskie seriale komediowe w stylu Świat Według Kiepskich czy 13 posterunek.
--------------------- http://plexart.com.pl/ |
Z komedii bardzo lubię wszystkie części American Pie, natomiast z Polskich komedii to Poranek kojota.
-------------------------- Ogrodzenia przemysłowe – brammet.info |
|
Najlepsza komedia to stara Polska komedia Miś, czyli Bareja wiecznie żywy.
--------------------- kredyt dla firmy tax care |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |