Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Wow czy L2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203832)

Fraggy 22-01-2009 20:06

Ekhm,nie moge czytac tych bredni juz i az zalozylem konto.To jest jakas patologia,co wy za syf tu piszecie.Gralem na retailu w WoWa (Tbc) i na privach,ostatni raz kiedy gralem na privie byl to listopad,znalazlem server,gdzie kazdy jeden skill byl dobrze zrobiony,w questach nawet npc zachowywal sie tak jak na retailu(bynajmniej po stronie ally)a talenty w 99% tez dzialaly.Moze kilka bylo rozwalonych,ale bez przesady zeby az tak zanizac gre na prywatnych serverach,co do WotLK to inna sprawa,jest masa bugow jak narazie,lecz mysle,ze to kwestia czasu.Zegnam was i jeszcze raz moze zagrajcie na privach tbc 2.4.3.

CytrynowySorbet 22-01-2009 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fraggy (Post 2432308)
co do WotLK to inna sprawa,jest masa bugow jak narazie,lecz mysle,ze to kwestia czasu

Oj dzieci. Czy do was jeszcze nie dotarło, że nie będzie już żadnego kolejnego dodatku na privy? Występując przeciwko privom Blizz z pewnością postarał się o taki system plików, którego nie można podrobić. Więc życzę wam miłych raidów na Sunwell Plateu.

MiXer 23-01-2009 06:45

Będzie na Sunwellu, nie wiem ja będzie działać,i bo w tym tygodniu mają wprowadzić

Fraggy 23-01-2009 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2432509)
Oj dzieci. Czy do was jeszcze nie dotarło, że nie będzie już żadnego kolejnego dodatku na privy? Występując przeciwko privom Blizz z pewnością postarał się o taki system plików, którego nie można podrobić. Więc życzę wam miłych raidów na Sunwell Plateu.

Oj facet,myslisz,ze wszedles na forum pokemonow gdzie dyskutowales z kazdym ponizej 12 roku zycia i tutaj tez tak jest?Mylisz sie,jestem dorosly i wiem co pisze.A Blizz sie raczej nie postaralal,bo juz nie ktore rzeczy dzialaja i jestem tylko ciekawy czemu nie zrobil tego,gdy wypuscil TBC,zastanow sie panie dorosly co tu piszesz,a najlepiej to nie pisz.Gralem na retailu lecz teraz kasy juz nie mam,a w WoWa pogrywam od czasu do czasu jak mi sie za chce.

CytrynowySorbet 24-01-2009 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fraggy (Post 2433955)
Oj facet,myslisz,ze wszedles na forum pokemonow gdzie dyskutowales z kazdym ponizej 12 roku zycia i tutaj tez tak jest?Mylisz sie,jestem dorosly i wiem co pisze.A Blizz sie raczej nie postaralal,bo juz nie ktore rzeczy dzialaja i jestem tylko ciekawy czemu nie zrobil tego,gdy wypuscil TBC,zastanow sie panie dorosly co tu piszesz,a najlepiej to nie pisz.Gralem na retailu lecz teraz kasy juz nie mam,a w WoWa pogrywam od czasu do czasu jak mi sie za chce.

Kiedy wyszedł TBC Blizz nie miał nic do privów, dopiero ostatnio się im sprzeciwił, bo zaczynały osiągać za dużą popularność. Chyba nie jesteś na czasie, skoro nie wiesz, że wiele popularnych na całym świecie privów zostało zamkniętych. I daj linki do tych privów z WotLKiem, chętnie oblukam.

maxen13 24-01-2009 14:07

Otóż niema takich bo padły. Może jakieś funy są. Np. taki quel-danas mówili, tłumaczyli się że system padł itd.

Mixer@

Sunwell to shit. Tam nic prawie nie działa a co mówić jak wotlk będzie. Jeszcze tam ludzie są nie teges a nie mówiąc o GM'ach.

MiXer 24-01-2009 14:09

No teraz gram na Hellgroundzie. Bugów anrazie nie zauwazylem, ludzi ponad 2k i tylko troche przeciążony serw czasem i kolejki 300 osób, no i x2. Fajny serw

_WrD_ 24-01-2009 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bobi (Post 2427488)
Gram na serwerze Allseron, od bodajże 3 lat.
[...]
Dodam tylko, że aby móc grać na owym serwerze, należy napisać podanie w formie opowiadania RPG, ale jeśli Cię to nie odstrasza to zapraszam.

Próbowałem tam wbić, napisałem to całe opowiadanie itp. No i małe zaskoczenie.
Otóż gdy im to wysłałem, nikt nie odpowiadał przez 2 tygodnie. Wysłałem im to więc jeszcze raz, no i wtf. Oskarżyli mnie o plagiat.

Co do tematu, moim zdaniem nadaje się do zamknięcia. Autor dostał już jasną odpowiedź i dokonał wyboru - WoW.

maxen13 25-01-2009 09:28

Tak samo u mnie było. Nic nie przyszło.

A btw. ten temat to w ogóle nie powinien zostać stworzony bo autor sciągnał
obie gry i WoW mu się bardziej spodobał.

MiXer 25-01-2009 10:47

Taak, lineage to szit, po prostu :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02.