![]() |
HAHAHAHA, kocham to 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To zjedz pigułki na uspokojenie, chyba, że już zjadłeś. @top Przestańcie się kłócic, zachowujecie się jak dzieci. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie no panowie przepraszam ze przytaczam to kilka stron dalej ale ... no nie mogę :D nie mogę porostu umarłem .... Szkapa.... masz 12 lat , grasz na otsach gdzie masz 300 knighta i zabijasz solo 200 bo bijesz z "ajs rapiera " po 978 na sekundę? No i właśnie dlatego tibia straciła klimat przez takich "napinaczy " co wszystko wiedza . Jakos jak grałem za czasów 7.1 ludzie byli bardziej inteligentni no ale to nie ma co wracać bo licznik online od tamtych czasów podskoczył o jakieś 40 tys jak nie więcej(strzelam) w danym momencie wiec co za tym idzie liczba idiotów tez wzrosła |
Cytuj:
To że ty pie***** kozaku z pvp nie masz skilla to nie moja wina. On by go lekko ubił bez 1 hita z jego strony. Cholerne dzieci hotkeyi. A ty don kustosz masz za***y podpis, fajnie się wycina kawałeczek posta, nie? |
Cytuj:
|
ale to analizowac sie przy swoich avkach do mike dalo mi jedno na mysl ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Juzefina Przepraszam prosze pana juz nie bede ;/ @up Ale jestes pro na tym non pefalpe fatalna iluzio |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzę, że na furorze dalej taka "ostra" wojna trwa, długo tu nie zaglądałem ;-)
Film cóż, napisze tylko tyle "może być" nie będę się wypowiadał czy zrobił dobrze, czy źle, nie znam sytuacji na serwerze (czytając jedynie Wasze komentarze) moim zdaniem zrobił dosyć dobrze. Z tego co pamiętam, takie prostackie zachowanie (jak niektórych tu forumowiczów) było karane teraz zaś, widać, że (chyba) nikogo to nie obchodzi. _edit_ Chyba można już zamknąć ten temat - raczej nikt tu nic nowego (i mądrego) do tematu nie wniesie. :P. |
Cytuj:
|
Chłopak zapomniał o energy ringu, prawdopodobnie to by mu pomogło przezyc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |