![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"TAAAK
należy ci się ban bociłęś bocie zbocony i należy ci sie poczwórny ban z ukręceniem jaj ! Bóóóój sięę! jak ci bana damy to nawet outfita se nie zmienisz bocie zbocony !" haha te propozycje to innym razem ;d Boterzy całego świata łączmy sie ! ;s jedziemy do siedziby cipu obrzucać ich jajkami ? :> |
Cytuj:
|
No wlasnie, u nas ludzie ktorzy uzywaja tylko blackd, oraz ci ktorzy uzywaja tylko elfa dostali bana :P
|
Zostawcie moje zajaczki w spokoju ;(;(
Ale w sumie dobrze ale to trudne do zrealizowania zeby tak w 100% usunać i wątpie zeby sie to zmienilo boty byly sa i bedą :p |
Bardzo dobre posuniecie Cipsoftu, prawie 5k botterow mniej, cóż szkoda ze część tylko na miesiąc.
|
Na jakiej pieprzonej podstawie twierdzicie ze Cipsoft straci na tym kase? Osoby z paccem ktore dostaly bana juz dawno za tego pacca zaplacily wiec zadnej kasy cip nie traca. A jak juz im ban zejdzie to IDE O ZAKLAD ze kupia nastepnego zeby bocic dalej(bo co to dla taikego bottera wydac 300k~na pacc?). A wasze zajebiste teorie o tym ze jak zbanuja 4.5k osob z tych 120+ tys platnych kont to normalnie ekonomia im padnie i wogole zachowajcie dla siebie. Kocham tych mlodych ekonomistow ktorzy wiedza najlepiej, zupelnie jak piraci twierdzacy ze bez nich rynek gier by upadl ;-).
GZ cip, swietne posuniecie! Oby tak dalej. Przynajmniej stonek juz sobie nie poboci :] |
post do usuniecia
|
Cytuj:
|
Tym wszystkim zranionym duszyczkom polecam jutro zasiąść przed telewizorem i obejrzeć "Tajemnica(e) Brokeback Mountain" na TVN.
|
Cytuj:
|
:(
Jeśli straty nie będą dużę to będą dalej prowadzić takie akcje.
Ja używam Blackd , Ng , Elf i jestem bez bana na razie :p . Przez jakiś okres nie użyje bota xd |
Cytuj:
Niech banują.... przez botterów nie gram już na Celeście i wróciłem na pvp. |
@siwy
A może pielgrzymka na kolanach ;)? |
Pielgrzymka ? ja daleko nie mam :]
Ciekaw jestem ( o ile sie zaloguje) ile znajomych z vip bedzie pisalo z noobcharow ze nie mogą się zalogować :D ... i jak bd wyglądał war na furorze haha xD i nasze POI ! o matko a jak nam zwidka i imargama zbanowali to 150k w dupe :S |
Coz mozna powiedziec, dobra robota cipsoft i oby tak dalej...
|
Cytuj:
@topic Czekam na kolejne efekty :) |
finally _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |