![]() |
Slayers ^^ Ehh dobre lata kiedy nie przegapiłem żadnego odcinka :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Slayers |
od Poniedziałku do Czwartku 20:05 ''Na Wspólnej'' RoX ;)
|
@up
Tjaaa a od poniedziałku do czwartku ,,Barwy Scześcia" 20.05 |
Co prawda samego teleturnieju nie oglądałem (i nie zamierzam), ale z tego co mogę wywnioskować z reklam, "Moment Prawdy" wieści rychły powrót ludzkości na drzewa/do jaskiń. A ja głupi sądziłem, że durniejszego teleturnieju niż "Idź na całość" nie wymyślą...
|
Cytuj:
@down Japońskie teleturnieje = rox. Ich polski przekład = sux. |
Jeszcze szybciej zmienisz zdanie oglądając japońskie teleturnieje...
|
ja teraz ogladalem ten teleturniej co prawde mowia, ale pokazywali ze gosciu sie bedzie oswiadczal na zywo to mi sie odechcialo, swoja droga lachowy program, pozniej juz sa naprawde ciezkie pytanie
|
Eee tam prawdę. Są ludzie, którzy się do wszystkiego tam by przyznali, byleby zaistnieć przez pięć minut i trochę kasy zarobić...
|
Patrz "Rozmowy w toku"....
|
Cytuj:
tam sa pytania typu"czy zdradziles zone itp", nie mozna sobie gadac tego co sie chce tylko tak/nie |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do seriali : na wspolnej i kiepscy, daleko od noszy itp. |
Zwariowany świat Malcolma
Świat wg. Bundych <3 ! Tv suxi ;/ Czasem dobry film podleci, ale reklamy wszędzie oprocz tvp1/2 mnie odstraszają od filmow ;/ |
@up
The Simpsons fan? ;> @topic Stary CN, to było coś... Edki, Johny Bravo, Scooby Doo, Strażnicy Czasu (!!!), Samuraj Jack. Także dawny Fox kids był całkiem niezły, Andy, Ludwiczek, pierwsi Powerangers (nie jakiś dino gżmot, nindża sztorm, tajm fors...) |
Cytuj:
|
Cytuj:
johny, scooby-doo, MIS YOGI, KOCIA FERAJNA i odlotowe wyscigi - koks. |
Właśnie wczoraj na Nick(.de) leciał ostatni odcinek avatar : the last airbender
Powiem że zakończenie było lipne. Oprócz tego oglądam Spongeboba, Drake & Josh, Neds declasifed school tips, mr.bean. Wszystko w niemieckiej telewizji z niemieckim dubbingiem. A na po Polskiemu to tylko boomerangowe kreskówki.. :) Od czasu do czasu jakiś godny film. |
Spongeboba i muzyczne (MTV ,4FUN ,VIVA ,MCM ,VH1 itp)
|
eeeee
Cytuj:
|
Z jakim dubbingiem sponczbob waszym zdaniem jest najlepszy ? niemiecki ftw imo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |