![]() |
mnie fabuła ostatniego parta niezaciekawiła powinenłeś wg mni. pokazać ten port i z tamtad ten brat ich wziąść ;D 6/10
|
@up
No jasne, bo ty oczywiście robisz o wiele lepsze fake'i, prawie jak Arashel, Sir Speed czy jeszcze pare innych ziomków, tak że masz co dawać innym rady?(ironia) To fake autora i może pokierować nim jak chce. A fake... Kontynuuj, z chęcią ocenię. |
"Tak myślę, że tak" -> "Tak, myślę że tak" imho
"syas" "wendruję" Kilka innych buenduff Wykonanie w miarę. Fabuła dobra. |
Co to dostrzętnie?
Cytuj:
Zagrzybiony ten lasek (dla X-0 to plusik ;p, ale dla mnie ni zbyt), dziwne przejście z trawy na piasek. |
Mamy pytanie jak widzicie nie wychodzi mi sklejanie np. trawy z piaskiem złączenie jest równiutkie co muszę i jak sklejać aby nie było takie równe?
|
zrobić krzywe?
|
Jakbyś nie rozumiał tego, co post wyżej chciał ci przekazać Matixek zrób te połączenia krzywo tak jak zrobiłeś tu:
http://img197.imageshack.us/img197/4283/h10e.png Tylko gęściej. Ten las troche za bardzo zagrzybiony a brak kępek trawy czy pagórków. Plaża strasznie pusta - w sumie plaże są puste ale mogłeś też jakiś kamyk czy coś gdzieniegdzie dać. Reszta ok, nawet mi się podoba xd |
Znając ciebie to dasz mi od 1 do 4 ptk wg. mnie ten 10 part był nudny i tyle ogólnie gdybym miał fake oceniać tu by dostał 8+/10
|
Cytuj:
o co ci chodziło? |
O to, że ten gostek jest zły na ciebie, że jego fejki są mniej punktowane, przez brak dobrej fabuły, sklejek i innych badziewi.
Na przyszłość zrób fajny efekcik z przypływem i odpływem na plaży :> |
@up
Jak będę wiedział jak to zrobię ;] |
@up
chyba zrobię jak będę wiedział :) :] |
Heheheh nie mam zazłe że mnie źle punktójecie chociaż ostatni mój part wyszedł fatalnie przez tą ortografie..... Jak mówiłem twój fake jest ogólnie dobry lecz widać niedociągnięcia
|
Ten statek to taka taksóweczka tak? Sobie podpłynie do brzegu, tamci wysiądą i pójdą w swoją stronę... :P
Logika tego fake zwala z nóg, podobnie z tą bijatyką. Idą sobie drogą, spotykają jakiś typków, jeden coś powiedział, reszta tez coś pogadała i tak ni z gruchy, ni z pietruchy, bez większego powodu zaczynają się lać. Niech zgadnę, dadzą sobie jeden z drugim po mordzie, po czym uznają że niezłe z nich hardcor'y, podadzą sobie ręce i pójdą spać. ^^ |
Nie nie będzie zgody ;)
|
Ja znów nie czytam, prakuje 131. Jak poprawisz to skomentuję.
|
Cytuj:
Takowego nie ma pomyliłem się podpisując ;] |
Znaki specjalne (polskie i o z umlautem<-nie wiem jak to się pisze, nie mam czasu an googla) mają inne kolory, więcej błędów nie wyłapałem, bo się śpieszę.
|
Cytuj:
Wiem nie trafiłem troszkę z kolorami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |