![]() |
@up
Na allegro znalazłem tylko Philips SHE-9500, opłaca się to kupić? |
9500ki są podobno słabsze, ale i tak w tym przedziale cenowym nic lepszego nie znajdziesz.
|
Sup Grocix
Szukam czegoś +- tak wyglądającego. (znaczy ogólna forma, i w odcieniach szarości najlepiej) http://boardstore.pl/product-pol-1155131557-Sluchawki-SKULLCANDY-GI-Desert-Camo-08.html Ale, jako że jakość skullcandy to porażka, cena też zresztą zdeka, to musi przyjemnie grać Any ideas? |
Skullcandy to taki marketingowy badziew. Ma ladnie wygladac i drogo kosztowac.
Jakich sluchawek szukasz? Na miasto (zamknietych), czy do domu (otwartych)? Do czego chcesz je podlaczac? W jakiej cenie chcesz sie zmiescic |
Cytuj:
Zamkniętych, do mp3/kompa, a cena, no nie wiem, z 200 zł powiedzmy? |
Akg K518/k81dj :)
|
Szukam słuchawek stereo na bluetooth. Żeby z telefonikiem przez ad2p działały. Jest coś przyzwoitego i czy to się opłaca, bo nienawidzę kabli i większość łamie po 2 miesiącach ;(?
|
Ja tam kupilem sluchawki do radia za 3 zeta na ryneczku i mi do tej pory ladnie dzialaja ;p
|
Cytuj:
Gleba. |
Cytuj:
|
Witam
Zwracam się do was z następującym problemem; Kupiłem zestaw creativa 5.1 model t6100 podłączyłem, wszystko fajnie problem w tym że wszystkie 6 głosników działa tylko gdy sprawdzam w panelu karty dzwiękowej i w winampie (wyczytałem ze ma jakis plugin który wymusza 5.1) problem tkwi w tym ze w filmach, youtube itp działa mi tylko przód lewy,prawy i subwoofer. macie jakiś pomysł? |
Cytuj:
|
Raczej na pewno nie, na wrzucie słucham nuty i nie działają wszystkie głośniki a jak ściągnę dokładnie tą nute co słuchałem i puszcze w winampie to działają wszystkie
|
|
Ja jestem w następnym etapie ;p
Głośniki działają wszystkie w panelu dzwięku i w winampie który wymusza dzwięk 5.1, większość mp3 jest kodowana w systemie stereo co znaczy ze nie idzie pod 5.1 ale winamp ma jakis plugin który wymusza dzwięk 5.1 i muzyka leci z wszystkich głośników. co prawda nie jest to dzwięk przestrzenny ale działa na wszystkich głośnikach. Tak samo jest z filmami więc karta dzwiękowa ogarnia w pełni. Problemem teraz jest to jak wymusić żeby dzwięk szedł na wszystkie głośniki nie tylko w winampie. próbowałem wiele sterowników, ac3 filtry i inne no i bez rezultatów |
Jakie słuchawki moglibyście polecić do 50~70 zł? Jeżdżę na rolkach, douszne najczęściej wypadają przy skoku na rampę, rurę czy co tam jeszcze... Najlepsze byłyby takie otaczające ucho, jak TE.
Do tego wiadomo, jakość... głośność, itp. |
Planuje kupić słuchawki nauszne Philips SHP1900. Może ktoś coś o nich powiedzieć? Opłaca się je kupić, czy lepiej wybrać coś innego? Ew. co byście polecili w tym przedziale cenowym (30-50zł). Od razu mówię, że nie szukam czegoś rewelacyjnego, ot po prostu słuchawki do kompa, na których raz na jakiś czas coś przesłucham itp.
|
Cytuj:
|
Znacie jakieś fajne (i tanie) słuchawki do kompa? Głównie do słuchania muzyki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |