![]() |
Bugi Ty to masz farta do lota :P
|
@Bibe
Dead twojego kolegi byl wypadkiem przy pracy (prawie). Nastepnym razem bedzie juz okej, ty podzielisz jego los :D Pozdro :) |
zuy maslak :<
|
GRUBASIE WARIACIE NIE ROB TEGO NIE!
Bibe, s*******amy lepiej, jebie gównem. |
Uhh nie musisz wcale 's*******ac' :d kolega tez probowal, ale nie wyszlo <bezradny>
|
@Maślak
Mamy teraz płakać czy się z ciebie śmiać? Quest i zabawa druidem: http://i478.photobucket.com/albums/r...i92/UO0064.jpg http://i478.photobucket.com/albums/r...i92/8cycow.jpg |
@Grubas
Jesli dowartosciowales sie tym ze ubiles typa ktory mial lagi ( nie zaprzeczaj temu ) to naprawde masz lekko najebane w psychice i skoncz napinac sie w Tibii, bo poza swoim 200 elite knajtem jestes hmmm.. nikim?:| Lec zabijac ludzi, wariacie! Gratz Bugi, graj rp, swietne ssy :D walic ed! |
Grubas? uhuhu ogarnij sie troszke ;D lagi mial? zycie ;D zreszta nie chcialem ubic jego, tylko bibe za swoj sposob wyrazania niezadowolenia ;D
|
Cytuj:
|
@up
Nawet nie wiem kim ty jestes, nie znasz sytuacji wiec po co w ta ingerowac? Chyba ze jestes kolejnym ala wariatem, to ofc. |
zdziwilbys sie jeszcze jak dobrze ja znam ;\
|
Zal, nie czaisz mojej misji. Pisz na pw jesli chcesz porozmawiac, nei chce robic syfu w temacie moich kumpli.
WIECEJ ZDJEC! |
Maślak, Aduil don't spam plx.
Wyjdźcie na dwór, świeże powietrze dobrze wam zrobi. |
jakbys nie zauwazyl to jedynym no lifem tutaj jestes Ty rofl ;f to nie ja ciagle siedze na kopach/dlach etc etc, zreszta bede pisal ile chce, gdzie chcel i kiedy chce "nie czaisz misji tego forum" rofl gz on it
|
Teraz to mnie zdołowałeś.
Kopy-3,5h. DLe-3h. Jestem no liferem :( @dół Haha :d |
rofl ok, rob co rofl uwazasz za sluszne rofl lol, czlowieku o 'nie-no-lifeujacy' rofl, chociaz ty, rofl trzymasz rofl fason. rofl, Bugi rofl nie napisal ze nolifujecie, tylko zebyscie zaczerpneli rofl swierzego rofl powietrza, zeby nie robic syfu rofl w jego temacie, rofl, widzisz co Tibia rofl robi z ludzi?
|
czasami trzeba znac przenosne znaczenie niektorych wyrazen, NIE CZAISZ MOJEJ MISJI
|
O zal, toz to ty nie czaisz Jellava przenosni, fak, ogarnij sie.
|
ogarniac to moge conajwyzej ten temat,
zreszta gowno mozecie, gowno robicie joł |
Co masz na mysli, gowno mozemy, gowno robimy? W DI jestes tylko gównem, nie liczysz sie, doszedles tam za posrednictwem grzyba, wiec twoje napinki są gówna warte. Az strach pomyslec co teraz bedzie sie dzialo, zabijesz mnie w tibii? A moze w rl mi dojebiesz :| ? Twoje ostatnie slowa sprawily ze chce mi sie spac, dobranoc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |