Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Nie typowy behe q (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=210182)

caveki 02-04-2009 16:51

@up
Nie koniecznie, mógł mieć po prostu blessy. Poza tym co on im zapłacił? xd Belted Cape i Steel helmet xd

Arathorn 02-04-2009 20:07

@Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać
Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 2512064)
[...]36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.[...]

Ale tam nie ma hotkeysów to asen by już tak nie kozaczył :(

A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety :(

Juzefek 02-04-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romek_Z_Flacho (Post 2512265)
ta a gdzie on mial uciekac? zeby stado behe dolaczylo sie do tej orgi?
a ty facecie z jajami na pvp biegaj se z juzefem skorpionem wielkim of kyrwa:cup:

O ile dobrze pamiętam, to do pierwszej platformy był tylko kawałek drogi, aczkolwiek behe i tak potrafi na odległość ładnie walnąć.

Arathorn 03-04-2009 10:45

Jedyny błąd jaki ten 80lvl zrobil to to że nie miał dfów, to przecież podstawa, nawet sorcem na 30+lvlu je ze sobą noszę.

ToxicBrother 03-04-2009 11:33

@Asen

lepiej grac na non-pvp i biegac z mdw niż k*r*a mieć do czynienia z dziećmi piszącymi "pay or die":baby:

btw.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2509662)
Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D.

liczysz na itemki za lizanie dupy ?:D

pzdr&poćwiczcie

Leon666 03-04-2009 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn (Post 2512252)
@Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać
Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę.

A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety :(

Kolejny raz mówie. TO, ŻE KURWA ZACHOWALI SIĘ TAK JAK ZACHOWALI NIE OZNACZA, ŻE MOŻNA PO NICH JEŹDZIĆ PISZĄC DO NICH "CIOTY". KURWA NIE UMIECIE JUŻ BEZ WYZYWANIA PODYSKUTOWAĆ NA JAKIŚ TEMAT?

Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie?

Arathorn 03-04-2009 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2512679)
Kolejny raz mówie. TO, ŻE KURWA ZACHOWALI SIĘ TAK JAK ZACHOWALI NIE OZNACZA, ŻE MOŻNA PO NICH JEŹDZIĆ PISZĄC DO NICH "CIOTY". KURWA NIE UMIECIE JUŻ BEZ WYZYWANIA PODYSKUTOWAĆ NA JAKIŚ TEMAT?

Ale ja wcale nie nazwałem ich "cioty" napisałem tylko że "zachowali się jak cioty". Jak nie dostrzegasz różnicy to już naprawdę nie mój problem

Cytuj:

Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie?
Fajnie? Niespecjalnie. Niefajnie? Też niespecjalnie. Po prostu mnie to niezbyt interesuje.

Avidek 03-04-2009 13:24

Cytuj:

Ale ja wcale nie nazwałem ich "cioty" napisałem tylko że "zachowali się jak cioty". Jak nie dostrzegasz różnicy to już naprawdę nie mój problem
Z tego co mowil autor tematu drugi char tego kolesia byl w gildi, ktora miala wojne z jego gildia i przegrywala. Moim skromnym zdaniem koles przystawiajac sie do niego, drugim charem udajac nooba sam debilnie sie zachowywal. Skoro wiedzieli kim on jest i sam sie podstawia to czemu by go nie zalatwic?

Leon666 03-04-2009 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn (Post 2512252)
\

Chciałbym zobaczyć w akcji właśnie takich jak ty. Co się wielce napinają na forum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avidek (Post 2512716)
Z tego co mowil autor tematu drugi char tego kolesia byl w gildi, ktora miala wojne z jego gildia i przegrywala. Moim skromnym zdaniem koles przystawiajac sie do niego, drugim charem udajac nooba sam debilnie sie zachowywal. Skoro wiedzieli kim on jest i sam sie podstawia to czemu by go nie zalatwic?

Daj spokój. Oni bardziej podniecają się tymi skradzionymi itemkami niż sam bohater filmu. Nie rozumieją stwierdzenia "wojna to wojna i koniec kropka." Przecież wojna to tylko OB i nic więcej... :O haha

qq2 03-04-2009 14:58

Ale z Was koksy.
Udowodniliście, że jesteście prawdziwymi mężczyznami. ; OO

bartek8808 03-04-2009 19:37

Banda nieogarów.

thoro 03-04-2009 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romek_Z_Flacho (Post 2512265)
ta a gdzie on mial uciekac? zeby stado behe dolaczylo sie do tej orgi?
a ty facecie z jajami na pvp biegaj se z juzefem skorpionem wielkim of kyrwa:cup:

Stary, nigdy tam nie byles widac. Wedlug ciebie lepiej jest pierdolnac bez walki, latajac w kolko jak debil, ale to twoja sprawa.
Wojna to wojna, szpieguje sie, pinguje, hackuje, rookuje, botuje. Proste.
Na każdej wojnie tak jest, nie tylko w tibii ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virlan (Post 2512030)
Oczywiście Ty mistrzu, przesunąłbyś tego knighta, który stał w przejściu mimo firebomby, ominąłbyś kilka behemotów w drodze do wyjścia, przebiegł cale cyclopolis, lasy w Edron nie dając się trapnąc nigdzie po drodze i spokojnie wbiegłbyś do depo kpiąc sobie z Twoich prześladowców... Taa, na pewno byś tak zrobił.

Nie mowie master ze bym uciekl , ale wolalbym pasc w walce, probujac uratowac dupe, moze by sie udalo, moze nie.

Luki_Asen 03-04-2009 20:54

Behe zlurowaliśmy wcześniej. I po raz kolejny mówię, że nie chcieliśmy go ubić odrazu tylko żeby płacił eq-.- I nie gadajcie, że ubiłem polaka jeszcze jakiegoś dzieciaka, ponieważ ten typ tylko takiego udawał bo myślał, że nie wiem że jego 2 char to Pione Sevar którym jest w wojnie ze mną.

I jak macie coś do mojego pvp pokażcie swoje. Wrzuce film jak coś będzie z akcji i mam nadzieje, że Ci co wyzywali pokażą coś swojego:) Pozatym walczyłem u boku fusao, Pakiki, Bruuno czy przeciwko bob teamowi.
i coś z przed chwili 238ek
http://img23.imageshack.us/img23/1553/arpas.png

bemo 03-04-2009 21:23

i co z tego do ubicia takiego eka potrzeba 8 max 9 osob w tym 7 sdkerow i koles sie nie wyleczy przez ten system leczenia

KoXiS 05-04-2009 22:24

jaki, jaka, jakie / jaki? typowy
Zaloze sie, ze w szkole uczysz sie tylko matmy w odniesieniu jak sciagnac 80 pala na combo dwoma ryckami, ale chyba sie przeliczyles na ostatniej lekcji.

KoXiS 06-04-2009 14:50

wess jaki zal nie wtroncaj sie a co ci do tego ziomek nie twosja sprawa.... X(znowusz sie zaczyna bendziecie po mnie jezdzic bo lubie nie to co wy. o gustach sie nie dyskutuje. B)

a jesli na powage pytasz ot nic nie mam, ale moj kociak ma juz 13 lat i nie dluygo sondze, ze padnie wiec sie pobawie:p

^Trial^ 06-04-2009 15:17

Idz sie leczyc na nogi bo naleb juz za pozno.
Albo jak juz nie mozesz wytrzymac to pomoz kotkowi wykolowac.. :)

KoXiS 06-04-2009 16:17

zaboojcom nie jestem moze ty i twoje fszy ale nie ja

^Trial^ 06-04-2009 16:20

ja przynajmniej nie dupcze padliny.
Takich rzeczy sie nie akceptuje.

KoXiS 06-04-2009 17:36

no co :confused: ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43.