Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nabór do Supportu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=211900)

Mirahz 21-04-2009 15:36

No racja, ale jeśli wybierze się 10 osób, sprawdzi ich aktywność przez jakiś okres czasu, i wybierze tych 2 najaktywniejszych :)

neopostman 21-04-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez billibot (Post 2527524)
Wg mnie jestes kiepskim kandydatem bo zaczynasz oceniac innych. Jezeli robisz ta czynnosc to oznacza ze sam nie jestes lepszy.

A co w tym złego? Ten temat jest m.in do oceniania podań i kandydatów i nie ma w tym nic złego.

Herbi_Oxyna 21-04-2009 16:40

@Mirahz
Nie przesadzajmy. Dziesięć to może nie, ale pięć by było fajnie.

@up
W sumie masz rację. Ja sam nie mam zamiaru nikogo oceniać, ale nie mam też nic przeciwko opisywaniu, bo w końcu wiele podań to same prowokacje.

Bourne 21-04-2009 17:38

Podania powinny być jednak pisane na priv... Patrząc na posty jednych i porównać je z wcześniejszymi to można sie za głowę złapać :D

No ale już trudno

Pozdro.

Gelt 21-04-2009 18:00

1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.
2. Podania takie same? Jeśli ktoś ma głowę to napisze podanie nie do podrobienia.
3. My, pozostali supporterzy także możemy wyrazić swoje zdanie na temat osób które piszą podania. Musimy je przeczytać, wiedzieć kto w ogóle się zgłasza. Więc pisanie ich na forum jest jak najbardziej wskazane.
4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się. I wątpie czy będzie się bawiła w "okresy próbne" bo robota jest i wykonac ją trzeba dobrze. Bo nie widzi mi się potem poprawianie jej.
5. Ocenianie innych podań jest jak najbardziej na miejscu.

@edit

Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci!

robek 21-04-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2527660)
Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci!

Cytuj:

O przyjęciu do supportu zostaniecie poinformowani przez PW.
Ci, którzy mieliby zostać już wybrani na to stanowisko wiedzieliby, że bierze się pod uwagę takie rzeczy, jak ten cytat up (inaczej - czyta się posta o rekrutacji od A do Z).

Bourne 21-04-2009 19:10

Hmm... Możliwe ze masz racje Gelt :D Ale z punktem 1 zgodzić sie nie mogę :)

Gelt 21-04-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2527726)
Ci, którzy mieliby zostać już wybrani na to stanowisko wiedzieliby, że bierze się pod uwagę takie rzeczy, jak ten cytat up (inaczej - czyta się posta o rekrutacji od A do Z).

Wiem Robek, ale piszę to dla osób które (jak widać) do końca nie przeczytały. Nie chce miec potem na sumieniu p-setów: p

@Bourne

Z 1 pkt nie? A to czemu?

@edit

Właśnie taka, ze na forum jest to czytelne. Zresztą patrząc tylko na sposób pisania i datę dołączenia można wyeliminować wiele niepotrzebnego czytania.

Bourne 21-04-2009 20:13

1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.

Zeby już kogoś wybrać to i tak musi przeczytać wszystkie podania wiec jak różnica czy będą one w skrzynce czy na forum :]

Mirahz 21-04-2009 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2527660)
4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się.

Bardzo mnie to cieszy, to daje większe szanse na przyjęcie :)
Myślałem że jest jakieś ograniczenie, np potrzeba 3-4 ludzi;p

Krakersanczyk 21-04-2009 22:21

Nie startuję, ale mozna sie dowiedziec kto ma realne szanse na bycie w Supporcie?
widzialem kilku niezlych kandydatow na te stanowisko

pozdrawiam

robek 21-04-2009 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek
Szansę ma każdy, jedni mniejszą (...), inni większą (...).

Mam nadzieję że się nie obrazisz Vońku ^^

Snagoth 22-04-2009 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakersanczyk (Post 2527909)
Nie startuję, ale mozna sie dowiedziec kto ma realne szanse na bycie w Supporcie?
widzialem kilku niezlych kandydatow na te stanowisko

pozdrawiam

kazdy kto sie do tego nadaje ma realne szanse... :)

Hainlie 22-04-2009 14:31

Najbardziej zabawne są podania ludzi którzy chcieli by aktualizować informacje o Mobach , Mapach i Przedmiotach .. a posiadają bardzo nisko poziomowe postacie .. wiec wątpię żeby takie osoby mogły to wykonywać .. (chyba że chodzi im o jakieś słabe moby)

Wystarczy że jakiś wysoko lvl postać zrobi fake i już piszą posty etc .. (tak było w przypadku "lord Schools Knight" ((czy jakos tak)) który zrobił fake tego co wypadło z Orsha bodajże .. )

Stanley6a 22-04-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin795 (Post 2528071)
4) W tibii radzę sobie dość dobrze, mam 15 lvl i wczoraj zabilem smoka. Wydalem na to około 500gp, poniewarz kupilem 10 manasów.

Gratuluje ;D

neopostman 22-04-2009 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hainlie (Post 2528190)
Najbardziej zabawne są podania ludzi którzy chcieli by aktualizować informacje o Mobach , Mapach i Przedmiotach... a posiadają bardzo nisko poziomowe postacie .. wiec wątpię żeby takie osoby mogły to wykonywać ..

Nie, to nie jest wcale zabawne ; d. Aktualnie większość suporterów nie jest aktywnych w grze a cały czas aktualizujemy taktyki.

mariannos 22-04-2009 15:13

właśnie teraz włączyłem tibie i co ukazało się mym oczkom ? jakiś Patch

@down
kurde sorka miałem na myśli patch a napisałem update ;/

Hainlie 22-04-2009 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2528217)
Nie, to nie jest wcale zabawne ; d. Aktualnie większość suporterów nie jest aktywnych w grze a cały czas aktualizujemy taktyki.

Taktyki walki z potworami powinny być przeprowadzane przez czynnych graczy którzy sami je opracowują :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariannos (Post 2528222)
właśnie teraz włączyłem tibie i co ukazało się mym oczkom ? jakiś Update

To nie Update tylko zwykły patch który ma na celu poprawienie czaru "exeta res" dla Rycerzy

robek 22-04-2009 15:45

... i wprowadzenie w życie nowej polityki prywatności.

neopostman 22-04-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hainlie (Post 2528235)
Taktyki walki z potworami powinny być przeprowadzane przez czynnych graczy którzy sami je opracowują :)

Czy ja powiedziałem, że taktyki nie są naszego autorstwa i nie są przez nas opracowywane? Nie trzeba mieć nawet postaci w tej grze, ważne żeby się tylko miało na dany temat pojęcie. A do tego "pojęcia" wcale nie trzeba być aktywnym graczem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12.