![]() |
No racja, ale jeśli wybierze się 10 osób, sprawdzi ich aktywność przez jakiś okres czasu, i wybierze tych 2 najaktywniejszych :)
|
Cytuj:
|
@Mirahz
Nie przesadzajmy. Dziesięć to może nie, ale pięć by było fajnie. @up W sumie masz rację. Ja sam nie mam zamiaru nikogo oceniać, ale nie mam też nic przeciwko opisywaniu, bo w końcu wiele podań to same prowokacje. |
Podania powinny być jednak pisane na priv... Patrząc na posty jednych i porównać je z wcześniejszymi to można sie za głowę złapać :D
No ale już trudno Pozdro. |
1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.
2. Podania takie same? Jeśli ktoś ma głowę to napisze podanie nie do podrobienia. 3. My, pozostali supporterzy także możemy wyrazić swoje zdanie na temat osób które piszą podania. Musimy je przeczytać, wiedzieć kto w ogóle się zgłasza. Więc pisanie ich na forum jest jak najbardziej wskazane. 4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się. I wątpie czy będzie się bawiła w "okresy próbne" bo robota jest i wykonac ją trzeba dobrze. Bo nie widzi mi się potem poprawianie jej. 5. Ocenianie innych podań jest jak najbardziej na miejscu. @edit Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hmm... Możliwe ze masz racje Gelt :D Ale z punktem 1 zgodzić sie nie mogę :)
|
Cytuj:
@Bourne Z 1 pkt nie? A to czemu? @edit Właśnie taka, ze na forum jest to czytelne. Zresztą patrząc tylko na sposób pisania i datę dołączenia można wyeliminować wiele niepotrzebnego czytania. |
1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.
Zeby już kogoś wybrać to i tak musi przeczytać wszystkie podania wiec jak różnica czy będą one w skrzynce czy na forum :] |
Cytuj:
Myślałem że jest jakieś ograniczenie, np potrzeba 3-4 ludzi;p |
Nie startuję, ale mozna sie dowiedziec kto ma realne szanse na bycie w Supporcie?
widzialem kilku niezlych kandydatow na te stanowisko pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najbardziej zabawne są podania ludzi którzy chcieli by aktualizować informacje o Mobach , Mapach i Przedmiotach .. a posiadają bardzo nisko poziomowe postacie .. wiec wątpię żeby takie osoby mogły to wykonywać .. (chyba że chodzi im o jakieś słabe moby)
Wystarczy że jakiś wysoko lvl postać zrobi fake i już piszą posty etc .. (tak było w przypadku "lord Schools Knight" ((czy jakos tak)) który zrobił fake tego co wypadło z Orsha bodajże .. ) |
Cytuj:
Gratuluje ;D |
Cytuj:
|
właśnie teraz włączyłem tibie i co ukazało się mym oczkom ? jakiś Patch
@down kurde sorka miałem na myśli patch a napisałem update ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
... i wprowadzenie w życie nowej polityki prywatności.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |