![]() |
- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a po co ? ;) |
płytki zart, sam sobie odpowiedz, po co mozna zyc, lub dla kogo (ladniej brzmi)
to nie jest spinanie sie, po prostu nie spodziewalem sie po tobie takie zartu na poziomie podstawowki/gimnazjum - bo smieszne to nie jest. |
Po co ta dyskusja? Jak ktoś chce palić, niech pali, byle w domu, a nie na przystanku obok mnie. Szkodliwość ma niewiele do rzeczy, każde uzależnienie to zło; ale jak ktoś chce sobie w ten sposób szkodzić, to moje odczucia nie mają nic do rzeczy.
@spider-bialystok Podatność na szkody, jakie wyrządza palenie, jest prawdopodobnie uwarunkowana genetycznie, ale nie masz możliwości przekonania się, jak to się skończy akurat dla Ciebie. Ciekawostka - palenie wpływa na smak spermy. |
Cytuj:
Cytuj:
Ale przepisy w Europie to juz kompletny faszyzm, jesli wlasciciel restauracji czy pubu nie moze sam zdecydowac czy w jego lokalu wolno czy nie wolno palic |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down To jest dewiacja. Póki nie zacznie Cię to kręcić nie zrozumiesz. |
A ten facet co zabulił tej małolacie za danie dupy to jakiś pedofil jest? Jak można posuwać 13-latkę, która nawet cycków nie ma, na dodatek będąc po trzydziestce, czy nawet po czterdziestce?
|
Cytuj:
Jest tylko kwestia czasu by lewactwo rozpowszechnilo tego typu przepisy na reszte UE. |
Dziwie się, że są na świecie mężczyźni tak głupi, żeby skorzystać z usług takich 'kobiet'. Przecież nawet rozporka nie opłaca się rozpinać...
Ale fakt faktem- zbyt mocno przesadzone |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Voon, nieładnie wyciągać zdania z kontekstu xd
Btw gdy ktoś koło CIebie pije jakiś alkohol to także czuć nieprzyjemny zapach (to juz zależy od alkoholu jak jest jego intensywność) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I won z fajkami z miejsc publicznych. |
haha, ja kiedyś siedząc w mcdolands, w galerii miałem śmieszną sytuację.
Akurat siedziałem sam (czekałem na znajomego), gdy tu nagle podeszła do mnie dwójka różowiutkich dziewczynek( chodzi o tapetę na mordzie). Takie były nachalne, że bez zaproszenia siadły przy moim stoliku( =( ). Wygadywały takie głupoty, że już chciałem uciekać, gdy nagle zagadały. Tyle co się uśmiałem =D. Nagle jedna palnęła, że chce do mnie numer. Oczywiście zacząłem łgać, bo niby po co mi taka znajomość. Ale tak nachalnych istot to jeszcze nie spotkałem. Więc spytałem dziewczyny o wiek, a one - czy to ważne? Hehe, no raczej tak, ale nie ważne. Prosto z mostu powiedziałem, że nie szukam nowych znajomości (taka bzdura). Tak się dziewczyny oburzyły, że kur... leciały co 1sec. Ludziska patrzyli na tą całą sytuacje z czystym niesmakiem. Tak mi było wstyd, że musiałem zawinąć się z galerii. |
Gelt i spider:
Nie chodzi tu oczywiście o odległość 1-2 metrów ale o 4-5. Jeśli czujecie z takiej odległości pite piwo to mogę tylko pogratulować węchu. |
Ja mam spory organ powonienia więc dużo czuje!xd
@Giorio Musiałem 2x przeczytać by zrozumieć sens. Nie wiem w sumie kto w tym momencie wyszedł gorzej.. Ty czy one. Skoro nie potrafisz postawić się jakiejś małolacie... N/c. @down Racja. W takim razie nie miał szans. Miały przewagę liczebną. Musiał uciekać z expowiska "Galeria" do pz'ta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |