Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Filmowe (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=281)
-   -   Galerianki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212896)

spider-bialystok 05-05-2009 23:36

- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a po co ?
;)

Exodus 06-05-2009 10:11

płytki zart, sam sobie odpowiedz, po co mozna zyc, lub dla kogo (ladniej brzmi)

to nie jest spinanie sie, po prostu nie spodziewalem sie po tobie takie zartu na poziomie podstawowki/gimnazjum - bo smieszne to nie jest.

Litawor 06-05-2009 10:38

Po co ta dyskusja? Jak ktoś chce palić, niech pali, byle w domu, a nie na przystanku obok mnie. Szkodliwość ma niewiele do rzeczy, każde uzależnienie to zło; ale jak ktoś chce sobie w ten sposób szkodzić, to moje odczucia nie mają nic do rzeczy.

@spider-bialystok
Podatność na szkody, jakie wyrządza palenie, jest prawdopodobnie uwarunkowana genetycznie, ale nie masz możliwości przekonania się, jak to się skończy akurat dla Ciebie.

Ciekawostka - palenie wpływa na smak spermy.

spider-bialystok 06-05-2009 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2537885)
płytki zart, sam sobie odpowiedz, po co mozna zyc, lub dla kogo (ladniej brzmi)

Wyluzuj kolego, bo takie spinanie sie tez skraca zycie ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor
Po co ta dyskusja? Jak ktoś chce palić, niech pali, byle w domu, a nie na przystanku obok mnie.

Dmuchanie dymem tytoniowym np. na przystanku w ludzi jest chamstwem, zgadzam sie.
Ale przepisy w Europie to juz kompletny faszyzm, jesli wlasciciel restauracji czy pubu nie moze sam zdecydowac czy w jego lokalu wolno czy nie wolno palic

Lasooch 06-05-2009 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537914)
Dmuchanie dymem tytoniowym np. na przystanku w ludzi jest chamstwem, zgadzam sie.
Ale przepisy w Europie to juz kompletny faszyzm, jesli wlasciciel restauracji czy pubu nie moze sam zdecydowac czy w jego lokalu wolno czy nie wolno palic

Według Ciebie chyba wszystkie przepisy to faszyzm, ale abstrahując: w pubach, afaik, wolno palić?

Gelt 06-05-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2537893)
Ciekawostka - palenie wpływa na smak spermy.

Sprawdzone!

@down

To jest dewiacja. Póki nie zacznie Cię to kręcić nie zrozumiesz.

Alanus Lutinum 06-05-2009 13:48

A ten facet co zabulił tej małolacie za danie dupy to jakiś pedofil jest? Jak można posuwać 13-latkę, która nawet cycków nie ma, na dodatek będąc po trzydziestce, czy nawet po czterdziestce?

spider-bialystok 06-05-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2537920)
Według Ciebie chyba wszystkie przepisy to faszyzm, ale abstrahując: w pubach, afaik, wolno palić?

W takim np. UK nie wolno palic ani w pubach, ani w restauracjach ani w klubach.
Jest tylko kwestia czasu by lewactwo rozpowszechnilo tego typu przepisy na reszte UE.

Kem3s 06-05-2009 14:37

Dziwie się, że są na świecie mężczyźni tak głupi, żeby skorzystać z usług takich 'kobiet'. Przecież nawet rozporka nie opłaca się rozpinać...
Ale fakt faktem- zbyt mocno przesadzone

Dark Sven 06-05-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537952)
Jest tylko kwestia czasu by lewactwo rozpowszechnilo tego typu przepisy na reszte UE.

W każdym temacie musisz jęczęć, że państwo jest złe? Kiedy w końcu spierdolisz na Antarktyde czy do innego Paragwaju?

Voon 06-05-2009 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2537710)
Jesteś głupi. Nigdy nie ma 100% pewności.

http://img25.imageshack.us/img25/5981/934500.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537776)
Poniewaz?
Po wypaleniu nawet 2 ramek fajek w dzien caly czas kontroluje sie swoje zachowanie.
Po alkoholu jednak nie do konca.

Tylko stojąc obok Ciebie i popijając piwo/wino nawet nie poczujesz. Co innego z paleniem. I sam fakt, że jak ktoś pali to w miarę regularnie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2537930)
Cytuj:

palnie wpływa na smak spermy
Sprawdzone!

@down

To jest dewiacja. Póki nie zacznie Cię to kręcić nie zrozumiesz.

own ; d

Gelt 06-05-2009 18:28

Voon, nieładnie wyciągać zdania z kontekstu xd

Btw gdy ktoś koło CIebie pije jakiś alkohol to także czuć nieprzyjemny zapach (to juz zależy od alkoholu jak jest jego intensywność)

spider-bialystok 06-05-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven
W każdym temacie musisz jęczęć, że państwo jest złe? Kiedy w końcu spierdolisz na Antarktyde czy do innego Paragwaju?

A ty w kazdym temacie musisz pisac posta ktory nie wnosi kompletnie nic do dyskusji? Czy ta szopa na twojej glowie ogranicza ci doplyw tlenu do mozgu?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon
Tylko stojąc obok Ciebie i popijając piwo/wino nawet nie poczujesz. Co innego z paleniem. I sam fakt, że jak ktoś pali to w miarę regularnie.

Jak mam katar to moze i nie poczuje. W kazdym innym wypadku wyczuje gdy ktos pije piwo lub wino obok mnie.

Gonzo 06-05-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537952)

Możliwe, że jest taki przepis - przestrzeganie to co innego. ;)

Hovvner 06-05-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537914)

Nie wiem czy wiesz, ale w faszystowskich Włoszech pociągi przyjeżdżały co do minuty. Tak srogie były kary za NIEPRZESTRZEGANIE przepisów.

I won z fajkami z miejsc publicznych.

Giorio 07-05-2009 12:04

haha, ja kiedyś siedząc w mcdolands, w galerii miałem śmieszną sytuację.
Akurat siedziałem sam (czekałem na znajomego), gdy tu nagle podeszła do mnie dwójka różowiutkich dziewczynek( chodzi o tapetę na mordzie). Takie były nachalne, że bez zaproszenia siadły przy moim stoliku( =( ). Wygadywały takie głupoty, że już chciałem uciekać, gdy nagle zagadały. Tyle co się uśmiałem =D. Nagle jedna palnęła, że chce do mnie numer. Oczywiście zacząłem łgać, bo niby po co mi taka znajomość. Ale tak nachalnych istot to jeszcze nie spotkałem. Więc spytałem dziewczyny o wiek, a one - czy to ważne? Hehe, no raczej tak, ale nie ważne. Prosto z mostu powiedziałem, że nie szukam nowych znajomości (taka bzdura). Tak się dziewczyny oburzyły, że kur... leciały co 1sec. Ludziska patrzyli na tą całą sytuacje z czystym niesmakiem. Tak mi było wstyd, że musiałem zawinąć się z galerii.

Voon 07-05-2009 15:14

Gelt i spider:
Nie chodzi tu oczywiście o odległość 1-2 metrów ale o 4-5. Jeśli czujecie z takiej odległości pite piwo to mogę tylko pogratulować węchu.

Gelt 07-05-2009 16:13

Ja mam spory organ powonienia więc dużo czuje!xd

@Giorio

Musiałem 2x przeczytać by zrozumieć sens. Nie wiem w sumie kto w tym momencie wyszedł gorzej.. Ty czy one. Skoro nie potrafisz postawić się jakiejś małolacie... N/c.

@down

Racja. W takim razie nie miał szans. Miały przewagę liczebną. Musiał uciekać z expowiska "Galeria" do pz'ta.

zoliax 07-05-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2538658)
Skoro nie potrafisz postawić się jakiejś małolacie... N/c.

Dwóm! Dwóm małolatom!

Wiślaczek 07-05-2009 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Giorio (Post 2538539)
haha, ja kiedyś siedząc w mcdolands, w galerii miałem śmieszną sytuację.
Akurat siedziałem sam, czekając na znajomego, gdy tu nagle podeszła do mnie dwójka różowiutkich dziewczynek(chodzi o tapetę na mordzie). Takie były nachalne, że bez zaproszenia siadły przy moim stoliku( =( ). Wygadywały takie głupoty, że już chciałem uciekać, gdy nagle zagadały. Tyle co się uśmiałem =D. Nagle jedna palnęła, że chce do mnie numer. Oczywiście zacząłem łgać, bo niby po co mi taka znajomość. Ale tak nachalnych istot to jeszcze nie spotkałem. Więc spytałem dziewczyny o wiek, a one - czy to ważne? Hehe, no raczej tak, ale nie ważne. Prosto z mostu powiedziałem, że nie szukam nowych znajomości (taka bzdura). Tak się dziewczyny oburzyły, że kur... leciały co 1sec. Ludziska patrzyli na tą całą sytuacje z czystym niesmakiem. Tak mi było wstyd, że musiałem zawinąć się z galerii.

A byly chociaz ładne? trzeba bylo wykorzystac okazje! ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.