Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Darmowe premium dla nowicjuszy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214210)

Gierubesoen 28-05-2009 17:20

horda 20 lvlowych newbie "EJ GHDZIE MAM EKSPIC 20 SORK PACC?!?!?!!?" na pacc area <3

zgadnijkto 28-05-2009 17:54

bez sensu

zawalili sprawe na całej lini osobiscie kupiłem sobie pacca zostało mi ponad 60 dni i uważam ze zrobili bez sensu ci których nie stac na pacca zyskali a my straciliśmyX( <ci którzy mają pacca>X( wszedzie pełno noobków pchaja sie na respyX( dragów itp X(
moja opinia brzmi ze osoby z paccem tez powiny cos zyskac bo duzo X(straciliśmy.
pozdrawiam
Harmonia Jawciu Strazakk:]

zgadnijkto 28-05-2009 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarazMad (Post 2552748)
kij im w oko. weekend z noobami -.-

popieram X(

Frezko 28-05-2009 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trang Oul (Post 2552489)
Poczytaj, inni też -.- : http://www.zrodlo.krakow.pl/Archiwum/2005/38/02.html
I żeby nie było, ja nie mam PACC i nie narzekam.

to się tyczy boga a nie cipsoftu chodzi w tym że bóg dzieli wszystkich sprawiedliwie chociaż tej sprawiedliwości czasami nie pojmujemy więc dobrze się zastanów zanim coś napiszesz

Cytuj:

babcia666
To jest coś jak jazda próbna, jak to Ashlon napisał - tydzień grania a potem płać. Tak też jest z trialami, i czy normalni użytkownicy płaczą? Jest to chyba najlepszy sposób zareklamowania siebie.
Trial polega na całkiem innej zasadzie trialem w tibi można nazwac konto facc
Cytuj:

Ashlon
Bzdurne porownanie.

W kazdym salonie samochodowym jest mozliwosc jazdy probnej - nie placisz, a raz mozesz sie przejechac dana fura za friko. A zaden kierowca zakupionego Forda nie ma pretensji, ze salon umozliwia przejazdzke bez wydawania pieniedzy.

Ot, zaplaciles za pacca, masz wszystkie udogodnienia, ktore on ci oferuje - nikt ci tego nie zabiera. Gracze facc dostali mozliwosc "jazdy probnej" przez 7 dni i to wszystko.
Podam ci inne porównanie wypożyczasz sobie gdzieś jakiś domek wypoczynkowy na 30 dni i wszystko opłacasz gaz,prąd,wodę itd cały czas byłeś stałym klientem od kilku lat i dzięki tobie campus z domkami jest utrzymywany na dodatek właściciel cię zapewnia że będziesz miał spokój,wygodę i najlepsze warunki czego nie mogą miec kolesie którzy nocują pod namiotami nagle banda obwiesiów z pod namiotu dostaje za darmo 10 dni spania w domkach psuje ci ten spokój i wygodę którą ci obiecano i bardzo ci utrudnia życie na dodatek korzystają za darmo z wody,gazu,prądu itd które ty opłacałeś idziesz do właściciela i mówisz że dla czego ja nie dostane 10 dodatkowych dni co opłacałem ten kampus tylko jakieś obwiesie z pod namiotu co psują spokój tego miejsca i niszczą mi 10 dni wypoczynku a on odpowiada bo ty płaciłeś to i tak będziesz płacił a im może się spodoba i będę miał więcej pieniędzy

Topic
Nie rozumiem dla czego utrzymujecie tych darmozjadów z cipsoftu trzeba byc niezwykle głupi że by płacic za grę w której jest robione wszystko na odpierdol,gdzie fabuła jest tak beznadziejna,nie wiesz nawet za co bijesz potwora,gdzie biegnie koleś z wyglądem błazna i bije jakąś rękawicą na patyku potwora który ma wielkie umięśnione ciało i mordę jak plastuś przecież jest tyle lepszych gier z fajną wciągającą fabuła tańszych albo całkowicie darmowych.

Vyohman 28-05-2009 20:18

Cipsoft kozaczy bo może
Dobrze że nie aktywowałem wcześniej zamówionego pacca bo by 7 dni w plecy było ._.

Zamne 28-05-2009 20:35

na szczescie na paccu nie stoi sie w kolejce bo by noobki wyly

Erhion 28-05-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spriter (Post 2552562)
Posuneli sie za daleko,,, it sux

teraz nooby beda na respach

I co z tym zrobisz? Pobijesz ich?

Kurwa jaka napinka. Żałosne.

babcia666 28-05-2009 21:07

@frezko
No, w końcu jakaś odpowiedź nie składająca się z "cip suxxx, weekend z noobami, aaaa";)

No też fakt, można powiedzieć że facc jest takim trialem... i trudno się nie zgodzić. Ale nie uważasz że, chociaż to ryzykowne zagranie, przed wakacjami są duże szanse że dzieciarnia nakupuje pacc widząc jaka jest różnica pomiędzy facc i pacc?

Chociaż i tak pewno połowa newbie będzie biegać po miastach machając wackami i pytając "gdzie xx lvl z xx skillami/mlvl może expaaaaaać?", ale co tam.

@Goku 28-05-2009 21:32

ci wszyscy ktorzy pisza, ze teraz noobki i debile beda biegac na respach i przeszkadzac sa pojebani !! powiedzcie mi co wy tracicie przez to ze dostalismy 7 dni pacc za free???nic nie tracicie debile

ciekawe dlaczego nie wyzywacie np: gostka co na 20lvl kupił pacca na 90dni i idzie poexpic na pacc area? nie wyzywacie go !? ma 20 lvl jest noobem i przeszkadza.... wiec o co wam ku**wa chodzi !!!! nic kurde nie straciliscie debile i przestancie narzekac gdybyscie byli po naszej stronie cieszyli byscie mordy... to co cipsoft zrobił to jedynie zachęta dla tych ktorzychca kupic pacc ale nie wie czy im sie oplaca....ja pogralem zobaczylem i mi sie spodobalona wakacje kupie pacc..... i mam was w dupie xD

ktos napisalze tibia jest bezsensu ze lepsze sa inne mmo... i nie warto tracic kasy.. no powiem ci ze niektorzy lubia grac w mario niz np w GTA5 xD !

Vyohman 28-05-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @Goku (Post 2553081)
ci wszyscy ktorzy pisza, ze teraz noobki i debile beda biegac na respach i przeszkadzac sa pojebani !! powiedzcie mi co wy tracicie przez to ze dostalismy 7 dni pacc za free???nic nie tracicie debile

Troche kultury w dupe jebany! Nic twoim zdaniem nie tracimy? Przemyśl to. Tracimy 7 dni pacc, za które zapłaciliśmy.

Valas Hune 28-05-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @Goku (Post 2553081)

Owszem, tracą. Całe siedem dni expienia, które mieli zaplanowane lub nie. Zaletą pacca prócz nowych terenów do expienia jest też to, że zdecydowana mniejszość graczy tego pacca ma. Stąd przeważnie bywa, że nikt nikomu w drogę nie wchodzi. A teraz? Moim zdaniem pacci powinny dostać również dodatkowych siedem dni. Ja aktualnie jestem bez pacca, gdyż na moim accouncie zakupiłem jednego dwa lata temu. Liczę chociaż, że w spokoju poexpie na facc-landzie, kiedy reszta '7-dniowych' pójdzie zwiedzać :D

Yebro 28-05-2009 21:59

21:39 Jusara archer [18]: where is buy utani hur?
21:39 Diler Mythores [53]: kto mnie na malpy zaprowadzi

driff 28-05-2009 22:44

porażka!
tydzień pacc w plecy, gdyby chociaż oddali dla pacc te 7 dni to jeszcze by było spoko, a tak nie dość, że nie da się expić bo wszędzie mnóstwo noobow to jeszcze się pacc marnuje
szkoda, że jeszcze triple expa nie mają osoby które nigdy nie miały pacc X(

@Goku 28-05-2009 22:58

taa xD hehe może zrobią tydzień +100 levela np: mam 30 lvl + 100 to mialbym 130lvl i na tydzień.. żeby zobaczyć jak se gra na high lvl xDDDDD że nibyzachecaja do gry bo na hlvl fajnie sie gra..... albo tydzień mpa dla tych ktorzy nigdy nie mieli mpa xDDD albo tydzien GMa..każdy by mial GMa xDDDD

Arcan 28-05-2009 23:08

Było pewne, że gdy tylko Cipsoft wymyśli coś sensownego, to zacznie się flame. W innych MMO są liczne eventy na free casha i premium, nikt tam nie narzeka.

50k graczy online. Powrót ilości z przed mass banów, ogarnijcie się ludzie, to nie koniec świata...

Elders 28-05-2009 23:09

Omg !! Ludzie to tylko 7 dni !! Wam już Tibia mózg wyżarła ! Jest to ich sposób na przyciągniecie graczy którzy mogli by kupić pacc. I bardzo dobrze !! Ci co mówią ze noobki spamują w depo plis frii items !! - Przeszkadza wam to? Po drugie takie noobki mają 10-50 lvl max więc wydaje mi się że na mocniejszych potworkach nie poexpią ... no chyba że większość forum jest w oto takim przedziale. Plus jest taki iż resp jest o wiele szybszy :)

Pozdrawiam :>

MasterTusk 28-05-2009 23:29

Nie widzę nic złego w takiej zagrywce:)

Idźcie do kerfura czy tam reala bądź tesko i róbcie aferę, że kupujecie jogurt od 10 lat a nagle każdy może sobie zdegustować za darmo w plastikowym kubeczku 50ml

bardzoprostynick 28-05-2009 23:49

Ja na jakimś koncie bez rk dostałem pacc, a na swoim oczywiście nie no bo już kiedyś kupiłem, ale i tak nie gram od jakiegoś roku więc mi to wisi ale moje zdanie jest takie, że te 7 dni premium powinni dostać wszyscy i to z możliwością aktywowania w dowolnej chwili (chyba, że tak jest) i bardzo dobrze zrobiono, że osoby które utworzą teraz konta to już nie załapią się. A tak na marginesie to myślałem, że większa część użytkowników poprze ten ich pomysł bo przecież jest to najlepsza z możliwych promocja gry. Niech osoby które nie mają pacc sobie zobaczą jak to jest mimo iż kiedyś ta gra była lepsza ale o tym to już nie będę pisał. Sam miałem pierwszego pacca w 2006 roku i byłem podekscytowany (wiem, że śmieszne) zwiedzając pacc area wtedy 57 knightem - 90 dni to było za mało aby poznać wszystkie zakątki tego świata, a w dodatku teraz jest więcej miast, a was boli, że za free ktoś dostanie 7 dni... Jedynie popieram osoby z pacciem odnośnie dostania 7 dni zwrotu również dla nich.

A tak na marginesie to płaczecie jakbyście byli pięcioletnimi dziewczynkami którym zabrano lalki.

Frezko 29-05-2009 06:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 2553060)
@frezko
No, w końcu jakaś odpowiedź nie składająca się z "cip suxxx, weekend z noobami, aaaa";)

No też fakt, można powiedzieć że facc jest takim trialem... i trudno się nie zgodzić. Ale nie uważasz że, chociaż to ryzykowne zagranie, przed wakacjami są duże szanse że dzieciarnia nakupuje pacc widząc jaka jest różnica pomiędzy facc i pacc?

Chociaż i tak pewno połowa newbie będzie biegać po miastach machając wackami i pytając "gdzie xx lvl z xx skillami/mlvl może expaaaaaać?", ale co tam.

tu się z tobą zgodzę że to jest bardzo dobre zagranie ze strony cipsoftu że by dzieci kupiły facc zwłaszcza oszołomione jeszcze obrazkami update co piątek no ale to łamie słowo dane graczowi premium który płacił co innego jak by wszystkim dali 7 dni pacc żeby zrekompensował pacc te 7 straconych dni

Evanti 29-05-2009 08:14

Pacc dla facc? Hmm... nie widzę różnicy jeśli chodzi o mnie...

Sadze (z gory przepraszam jesli kogos urażę) ze najbardziej plączą (są zawiedzeni) średnio levelowi gracze których expowiska bd explorowane przez nóóbkow z facca i szczerze im wspolczuje naprawde... bo co zrobić jak ci sprytny noobek ukradnie lootbaga a nie zauważysz go w porę albo będzie zawracał głowę durnymi pytaniami tak jak to napisali przedmówcy.

Ale rzeczywiście należała by się nam gracza pacc rekompensata za wpuszczenie ich na nasza 'ziemie paccowana' ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51.