![]() |
Nie ukrywajmy tego, tipijczyki to tempe falussy ;]
|
II gim
Polski - 3 Historia - 2 (Bylo zagrozenie :cup:) Geografia - 3 (Bylo zagrozenie :cup:) WOS - 3 (Bylo zagrozenie :cup:) W/F - 3/4 (Wole grzac lawke) Religia - 4 (Mimo, ze jestem ateista i sprawdziany pisze na 2/3) Fizyka - 3 Matematyka - 4/3 Angielski - 4/5 Biologia - 3 Informatyka - 6 (A co? \o/) Muzyka - 4 (Tutaj zonga zaliczylem, bo z ocen to mi 2 wychodzi) Chemia - 3 G.D.D.W - 1 (Tutaj to niestety przez Tibie padne ;() Co nie zmienia faktu, ze oceny nie zawsze oznaczaja moja widze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Gimnazjum Matma - 6 Angol - 6 Niemiecki 5 Wos - 5 Religia -5 Muzyka - 5 (Ale ze mnie pala nie mam 6 z najlatwiejszych przedmiotow czyli muzy, reli i wosu :( ) Chemia - 5 Biola -5 Geografia -5 Technika -5 Fizyka- 5 (Fizyka roxxorz :D , jedyny ciekawy przedmiot) Polski -4 Hista 3/4 Wf - 4 Infy i plastyki nie mam ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
OWNED............ |
Cytuj:
Tak żeby bez offtopa Cytuj:
@down No to gratuluje rodziców, którzy nie szanują twojego wyboru… |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą ateizm jest tak samo głupi jak religie. @top: poprawa z chemii, może będzie dwa (czyli dwa na koniec), przede mną jeszcze dwie kartkówki z niemieckiego i kartka z historii... wszystko conajmniej na 2 (a nie umiem nic). Będzie hardkor (w sensie: drugi raz w tym roku szkolnym będę musiał zajrzeć do książek) :x |
heheh a ja lajcik 3 gim ;]
1.polski - 2 2.angielski - 5 3.matma - 2 4.rela - 5 5.wos - 3 6.biola - 3 7.fiza - 2 8.gegra - 2 9.wf - 4 10.infa - 5 11.chemia - 2 12.historia - 2 BYLE DALEJ BYLE BY SZYBCIEJ BYLE BY ZDAC :D A NAJLEPIEJ POEXPIC :D |
Cytuj:
No jakby co... 2 gim, 5-6 szóstek, reszta piątki. |
Cytuj:
A moje ocenki uległy (pozytywnie) zmianie: j. polski - 3 j. angielski - 5 historia - 6 WOS - 6 Plastyka - 4 Muzyka - 6 Religia - 6 W-f - 5 technika - 6 informatyka -6 matematyka - 3 fizyka - 4 biologia - 4 chemia - 4 geografia - 4 muzyka- 6 Co daje mi świadectwo z wyróżnieniem, czyli dodatkowe 4 pkt. do rekrutacji :) |
Cytuj:
Zreszta taki 14 latek, czesto idzie za tlumem/kumplami, ma kumpli wannabe ateistow, to sam takiego udaje. Nawet taki tibijczyk(byly tibijczyk-bo to bardziej tru) etatowy owionowiec, naslucha sie tutaj swoich guru, to pozniej chce byc taki sam, bo sie boi ze go wysmieja, jak sie wylamie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
1. zdanie: nie potrzebuję religii, by mieć zasady moralne. To, że nie wierzę w żadnego konkretnego boga (bom agnostyk), nie oznacza, że pójdę sobie zabijać ludzi. A na religię się 10 lat nachodziłem i nie powiem, żeby to była etyka. Po prostu katolicka indoktrynacja, często z ostrym oporem przeciwko jakimkolwiek przejawom wolnego myślenia. Kumpel z osiedla (gimnazjalista) spytał swojego księdza co to jest heksagram (dla niewtajemniczonych, chodziło mu o gwiazdę Dawida), w odpowiedzi usłyszał, że 'nie powinien się tym interesować'. Co prawda w 10. roku tej mojej religijnej edukacji wyglądało to trochę inaczej, kumpel wprost nauczycielce powiedział, że jest ateistą, ale chce mieć wyższą średnią i nie było z tym żadnych problemów. Ale jako żem leniwy, po co mam chodzić, skoro mogę nie chodzić. Co do reszty zdań - ale po co mi to? Mało mnie obchodzi, kiedy jest Matki Boskiej (wstaw dowolny przymiotnik). Cytuj:
@down: mam o tyle dobrze, że raz kończę wcześniej, a raz mam wolne, które mogę wykorzystać, jak chcę (w tym wyjść ze szkoły np. na obiad do pobliskiego popeerelowskiego taniego baru). |
Cytuj:
@up Ja mam tak, ze religia w poniedzialek na 2 lekcji, a w srode na 4 (Na 7 dziennie). |
Cytuj:
|
co do całej sprawy z religią..
w sumie w większości popieram zdanie Lasoocha. Chodze na etykę z wyboru (tak, u nas jest etyka, nie ma okienek czy po prostu wolnego jak w większości szkół). Z tym, że akurat nasz nauczyciel jest sam w sobie 'małoetyczny', kierujący się pseudo-rasistowskimi i szowninistycznymi poglądami. Nie wierzę, nie praktykuję, a mimo wszystko jedyne co zamierzam to w przyszłości wziąć ślub kościelny, jeżeli wybranka będzie tego chciała. @topic jeszcze tylko historia i zdaję. Na 1sem średnia 3.6, na drugi będą praktycznie same 2. Lenistwo + problemy zdrowotne, no ale nie oszukuję się - miałem wyjebane. I tak świadectwo zobaczę po zakończeniu, a potem już nigdy więcej. Póki co nie jest to istotne. |
A więc:
I kl. gim chemia- 5 geografia- 5 wf- 5 polski- 4 historia- 3 wos- 3 biologia- 3 matma- 5 angol- 5 muzyka- 5 religia- 5 infa- 5 fizyka- 4 technika- 4 humanitaryzm (chyba nie w każdym gimnazjum to jest)- 5 średnia- 4,4 wgm - nie najgorzej ;p |
To ja was rozczaruje (a może i zaskoczę) i zaprezentuje ocenki z 6kl. podstawowki:
Polak:4 Majza:4 Przyra:4 Plastyka:4 W-F:6 Technika:4 Historia:5 Religia:5 Muzyka:5 Angol:5 Informatyka:4 I tak nie jest źle, ale liczyłem na deczko więcej i pewnie belfry więcej się po mnie spodziewały |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |