Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Combat Arms (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214436)

Pawolka93 09-09-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serhean (Post 2644157)
Powinno Wam wyskoczyć oknienko lub coś w tym stylu w którym musicie zaznaczyć "Send Application" lub coś w tym stylu.

Ej co Ty masz z polskiego ;//////?!!!!!! Nie gram z Tobą :( xdd

Nie zapomnijcie inboxow sprawdzić xP

Serhean 09-09-2009 20:43

Sry mUj fejl :/

DD-ExpLo. 10-09-2009 13:19

Wiec tak, gra jest po prostu zajebista :D Wiele wiele fajniejsza i grywalniejsza niz CS. Dzisiaj praktykowalem cos walke i dobrze idzie < Capture the flag / staty 36:12 sniper>. Jak tylko podszkole sie troche to wysle aplikacje do klanu.

Sciagajcie i grajcie :D

@edit
wysłałem Aplikacje do clanu. Nick : Tayute.

Beh0lder 15-09-2009 18:34

Gralem gierka taka se , wkur... jest to ze sie wypozycza bronie wiec praktycznie jak sie troszke nie gralo trzeba sie liczyc ze spadkiem k/d.
Ogolnie calkiem niezle gdyby nie te bronie...

Pawolka93 20-09-2009 16:56

@Luker's

Albo Ty nie napisałeś, albo coś do mnie nie doszło :(

@DD

Coś nie grasz xD

Wczoraj zagraliśmy dwie pierwsze klanówki :D Póki co 2 porażki, ale jak na pierwszy raz zagraliśmy całkiem fajnie :D (nie uwzględniam CtF przegranego 6:0 po całkowitej deklasacji, ale jeden z "naszych" miał debuga i w ogóle nie wbił do gry, przez co graliśmy w osłabieniu 3:4 :< xD)

@Dwn

I tak by nie było szans :D Kolektyw to jest dobry w piłce (patrz dzisiejszy mecz Wisła - Polonia B.). W CA to raczej umiejętności stanowią o sile :). Ale pierwszy mecz (elimination) przegraliśmy "tylko" 29 punktami xDD

Marchewki 20-09-2009 18:38

hehehe to jakby było 4 na 4 to byście pewnie wygrali xD:D

Xevo123 20-09-2009 21:55

Też moge wbić
Mój nick : Xevusik
I mam stopień sierżanta ;p Mam nadzieję, że sie zaliczam ;P
Btw. wysłałem to podanie xd

DD-ExpLo. 22-09-2009 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawolka93 (Post 2651125)

@DD

Coś nie grasz xD

Prawda, prawda.. Nie grałem ze względów choroby, spiąc praktycznie 20/7... Ale jest lepiej mogę kontynować Play.

Pawolka93 26-09-2009 18:41

Tak informuję, że przez weekend od 15-21 jest +30% expa :)

Beh0lder 26-09-2009 22:12

Aff wlasnie sciagnalem :P. Mam m4 , jakas beznadziejna snajperke i wlasnie mam pytanie: jaka oplaca mi sie kupic? :P (mam 7k gp ;/)

sphinx123 26-09-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawolka93 (Post 2654576)
Tak informuję, że przez weekend od 15-21 jest +30% expa :)

Czyli akurat wtedy jak normalni ludzie robią coś poza domem, sprytne <3

@down

"Mało się uczę" nie znaczy chyba "Mało wychodzę", Kapitanie Anty-Troll ; o

Erverse 26-09-2009 22:20

Beznadziejna snajperke? Tj? Taka, która wolno się przeładowuje? Kolor chyba.... zielono-brązowy? Jak tak, to ona jest zajebista : ) Radziłbym ci nie testowac od razu wszystkich broni, nie kupuj kałacha czy coś, żeby zobaczyc "jak to jest" bo po kilku dniach zabraknie ci kasy. Wg mnie jedyne w co warto inwestowac, a gralem bardzo malo, to te coś podobne do m4 bądź m16~~ z laserkiem, kałach z laserkiem i ta sniperka co ją wyżej opisałem. Chyba też ściągnę dziś na nowo przez nockę : )

@up
ty niedawno pisałeś w jakimś temacie, że masz problem z kompem. Siedzisz przy nim za długo, mało wychodzisz czy coś w tym stylu. Więc dla ciebie to będzie jak znalazł.

@ ta pro eloelo snajperka nazywa się jakoś bodajże na L.... zaraz to sprawdzę.

mam, L96A1. Wg mnie najlepsza snajperka. Tzn, zamaskowana wersja Ghillie jeszcze lepsza, ale tylko wyglądem. Dobrze mi z nią szło na samym początku, więc ci też powinno :P

Beh0lder 26-09-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2654728)
Beznadziejna snajperke? Tj? Taka, która wolno się przeładowuje?

Beznadziejna czyli taka co potrzebuje 2 strzalow w klatke piersiowa/brzuch i sie dosyc dlugo przeladowywuje (niebieska taka, bez tlumika 7 naboi w magazynku ;d dostalem ja na poczatku) a widzialem gosc mial jedna co siewolno laduje i zabija jednym strzalem (o ta mi chodzi :D, jest ich kilka chodzi mi o jak najtansza byleby zabijala jednym strzalem :)) i jeszcze inna ktora byla szybko strzelna (ale nie o ta mi chodzi)

@edit przypomnialem sobie nazwe tej mojej - m24

Cytuj:

Radziłbym ci nie testowac od razu wszystkich broni, nie kupuj kałacha czy coś, żeby zobaczyc "jak to jest" bo po kilku dniach zabraknie ci kasy. Wg mnie jedyne w co warto inwestowac, a gralem bardzo malo, to te coś podobne do m4 bądź m16~~ z laserkiem, kałach z laserkiem i ta sniperka co ją wyżej opisałem. Chyba też ściągnę dziś na nowo przez nockę : )
Omg nie testuje dlatego sie pytam o snajpe. I tak zawsze latam z smg jakims (te m4 bylo w inboxie a nie chcialem wydawac wiec skorzystalem)

Pawolka93 27-09-2009 00:32

M24 o ile się nie mylę xP Ale nadrabia to swoją celnością. Na spokoju i z wyczuciem heady lecą piękne xP A to, nazwijmy z przyzwyczajenia - AWP - to L96A1. A broń to polecam M4, AK-47, G36 i AUG'a z AR, a z SMG to UMP. Musisz wszystkie bronie po trochu poznać i wybrać tą najlepiej pasującą do stylu gry :)

Beh0lder 27-09-2009 01:06

Musze miec cos skutecznego gdybym zawsze strzelal heady to by mi tu roznicy nie robilo ale nie strzelam :P wiec ta bron jest dla mnie beznadziejna
UMP takie se hmm.. wole cos bardziej szybkostrzelnego.. :P

Erverse 27-09-2009 08:22

Właśnie ściągnąłem, już się instaluje. Zaraz odnajdę passy do konta i będę ownił z "awp" ;>

Erverse 28-09-2009 19:37

Najbardziej w*****ająca gra w jaką grałem.
Stoje metr od typa który nawet mnie nie widzi, wale w niego full auto. Lufa karabinu praktycznie go dotyka. I co? Oczywiście odwróci się i mnie zabija. Wpakowałęm w niego z 20 kulek a on stracił może pół hp. I tak prawie za każdym razem. Jakoś widzę, że prawie każdy używa full auto i walą banie nawet z dalekiej odległości. Są tu może jakieś magiczne ustawienia, tak jak np interp i rate w cs? Wytłumaczy mi to ktoś?

Beh0lder 28-09-2009 20:53

Maja skilla ;D (np ja , potrafie sie odwrocic majac 20 hp i polozyc goscia headem albo krotka serią z smg (<3))
ew. duzy recoil kule czasami smiesznie odskakuja (dzisiaj grajac koles stal pod drugiej stronie kanalu pomiedzy nami byla siatka niektore kule przez nia przeltuja mialem juz kilka hp i prawie przygotwalem sie do respawnu wiec strzelilem w jego kierunku profilaktycznie kilka kul i dostal headshota :()

Erverse 28-09-2009 21:26

Nie chodzi mi o samych typów tylko strzelanie. Jakim cudem kulka leci wszędzie, tylko nie w kolesia nawet jak stoję b. blisko niego? I to nie to, że celowac nie umiem, bo imo. umiem ( 4 lata gry w cs)

Beh0lder 28-09-2009 21:29

Aww cs ..
Coz w twoim przypadku moze recoil dziala w druga strone :) , jaka masz bron?:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47.