![]() |
kidler
6/10 kojarzy mi się z Killerem oraz z tak z zestawienia dwóch członów kid i ler do "Dziecko Milera" hyhy |
hegemmon
z niczym mi sie niekojarzy. pomysl oryginalny i fajnie brzmiacy. ciezko sie wymawia niech bediz 8/10 |
:)
5/10
+Oryginalny -źle się czyta, ponieważ występują wielkie i małe litery Oceniajcie mnie dobrze ;P |
sir Jagoda - 4/10
Pan Jagoda..Hm..Kojarzy mi się z Jogobellą =P No i trochę dziwne połączenie. |
Sir Jagoda
2/10 + Swojski + Może i oryginalny... - ...Ale zaraz pojawia się Sir Truskawa - Głupawy - Wymyślony na siłę - Kolejny nick ala "Lolekzniebuszanowa" itp... Adaras 5/10 + Fajnie brzmi + Pasuje do fantasy + Połączenie imienia z czymś jeszcze - Mało oryginalny, bo dużo taki "Adarasów", tyle że z innymi imionami w nicku - Głupio brzmi... - Bardziej się z Adrianną kojarzy, niż z Adamem |
Adaras
Hmm, kojarzy mi się ze średniowiecznym imieniem co pasuje do avatara i nie koliduje z tematyką tego forum 6/10 (sam wymysliłeś czy zjakiejś książki, gry, filmu?) |
Gohst Nieudany
1/10
Beznadzieja, zdecyduj się czy piszesz po angielsku czy po polsku Gohst nieudany kojarzy mi się z ciamajdą i z ułomem, któremu nic się nie udaje |
Cytuj:
Cytuj:
|
[off-topic]
Nie ocenię nicka Sir Jagody, bo już to zrobiłem. Opowiem za to krótką historyjkę. Był sobie pewien sfrustrowany małolat, który miał nicka Sir Jagoda. Pewnego razu, pewien gość, którego nicka nie umiał Jagoda poprawnie napisać, skrytykował jego nick. Jagoda się wkurzył, i zwyzywał Ghosta Nieudanego (pisząc "Gohst" oczywiście). Powiedział, że taki nick kojarzy mu się z ciamajdą i ułomem. Gdzie Jagoda teraz jest? Rozejrzyjcie się. Koniec opowieści dzieci, do łóżek! ALE ŁAPY NA KOŁDERKĘ! Ale już! [/off-topic] |
Ghost Nieudany
Nick 8/10 + Fajny + Śmieszny - Dlaczego nieudany ?? :P |
Wieszok
8/10 mozna sie na nim uwiesic? regionalny jakis. sympatyczny nick. |
Wieszok
8/10 +dobrze się wymawia +Łatwy w zapamiętaniu +Kojarzy mi się z wieszakiem a ja lubie wieszaki bo są bardzo praktyczne +OrYginalny - czy ja wiem? :) Toche mało mi w nim fantasy style... P.S. Wieszok! ty siągnąłeś kapturek?! DLACZEMU?! :P |
Cytuj:
|
Hegemmon 8/10
+ łatwy do zapamiętana + fantasy + miły :P - Już gdzieś go słyszałem a nie było to forum xD :topic: @Hege: Ogrinalny bo nie nazywam się Nowak albo kowalski :P, A nie fantasy bo też nie nazywam się np: Thorhus :D A kapturek zdjołem bo tamten Avatar mi się znudził i 99% Kennowych avatarów jest z kapturkiem a ja chce być unikat :P |
Wieszok
8/10 +latwy do zapamietania +zapada w pamieci :p -nie pasuje do avatara |
Evul Tibian jak łatwo można wywnioskować Evul od Evil czyli zły i Tibian, czyli Tibijczyk. Zły Tibijczyk? Zły bo zabija innych, czy zły bo grać nie umie? Nie kwestionujmy już tego. Ocena: 1/10 jednym słowem nick: SUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze całkiem z avatarem nie jest związany, no chyba, że ten pies się Tibia nazywa. Ok tyle, a tak naprawdę to mam gdzieś te Wasze nicki dla mnie wszystkie są takie same, więc wszyscy macie SUX nicki więc spadajcie i Was nie lubię i tyle. Pisałem to pod dziwnym wpływem czegoś naprawdę nie wiem czemu tak pisałem. AAAAA Wariuje! |
Raul 6/10
Jeżeli chodzi oczywiście o tego piłkarza z realu to mało orginalne (a do tego nie lubie realu :D ) |
Raul 3/10
- Nick orginalnego pabloxxl 5/10 - XXL ?? Za dużo jesz pablo :P |
Wieszok:
8/10 mile to... ale takie trupie |
she devil
2/10 czyta sie prawie jak DEBIL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |