![]() |
help
ej co mam napisac do Norberta zeby mi sprzedal ubrania slubne? prosze o szybka pomoc z gory thx
|
Czleniu to dopiero po update... to tylko zapowiedz co bedzie nowego
|
aha xD nie przeczytalem chyba dobrze srry :P
|
Ciekawe ile razy trzeba zdradzic zone zeby dostac addon
Na powaznie: O KURWA |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale suknie ślubne to przesada. |
^^
Co to ma kur** wogóle być? Zawsze jak coś wprowadzą - nic ^^ 0 entuzjastów. Wszyscy znajduą same złe strony w tym co CIPsoft wprowadzi. Po prostu na tym forum się utarło, że CIPsoft sux i tyle ^^. Wprowadzili by ten limit lvlowy, to znowu byście płakali - O NIE !!! nie moge już na expić 300 lvl pojeb*** CIPsoft. Zawsze bez względu na update dla Was moi mili będzie źle. Cieszcie się tym co jest. Tyle, że domyślam się, że 3/5 użytkowników tego forum to gracze, którzy skończyli grać w tibię, a nie mogę się od niej całkowicie oderwać to udzielają się na forach - aby wyeksponować swoją wrogość do nałogu - narzekają na CIPsoft.
|
Cytuj:
|
Pomysł do dupy ! X(
|
Cytuj:
|
hhsahahahahahahhahahahahahhahaha
nie moge xD a tak na powaznie: Slub w tibi... moze zroibimy tibie w tibii bedziemy sie logowac na nasze ludki a potem te ludki beda sie na swoje ludki i bedziemy grac wysylac je do szkoly egzaminy sesje xd |
Cytuj:
|
nie pasuja te trampki temu typkowi na pierwszym screenie :D
|
Niech może jeszcze wymyślą że bedzie można zajść w ciąże i będą się rodzić małe noobusie... n/c..
|
CZEGO SIE CZEPIACIE SLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZECIEŻ ON JUŻ BYŁ OD DAWNA! OD WASZEJ SŁYNNEJ TIBI 7.6 Teraz jedynie jest to poprawione i oficjalniej zrobione + bajery jak miesiąc miodowy. |
Już widzę połowę Tibijczyków w tym outficie. Od dzisiaj nie gram w Tibię.
|
Cytuj:
|
Ten outfit bedzie po to, zeby go nosci. A skoro komus bardzo przypadnie do gusto, to nie widze jakiegos wiekszego problemu. Co kolwiek wam dac, to i tak bedziecie marudzic, nawet z noszeniem glupiego outfitu, przez ten wiekszy procent spoleczenstwa tibijskiego. >.>
|
Jak dla mnie - żenada , potem sie dziwic ze ludzie mówią ze gracze w tibii mają w niej rodziny , to na co om prawdziwe życie lol. Patologia i tyle , niech jeszcze braci , siostry i dzieci dodadzą , wiek , i kible zeby mozna było srac żal.
|
Piąty outfit dla facca?? no nie do końca
Istnieją jeszcze rookstayerzy a oni nie będą mogli nosić tych outfitów. A z tego co wiem z ostatniego artykułu wynika ,że niemal połowa graczy mieszka na rookgaardzie :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |