![]() |
z ciekawosci wpisalem sherion w photobucket 8o http://media.photobucket.com/image/s...1ukasz.jpg?o=3
|
hehe ja was nie rozumiem no i co z tego ze to sherion xD
|
Cytuj:
btw. kto na tych zdjeciach wszystkich jest? A po 2 (L) lewa reka to pozostawie bez komentarza xD |
haha xD zawsze cos mozna zrobic ;p wbijaj nie p****ol hehe tutaj ob codzien prawie nie to co na azurze ;] choc teraz to juz nie wiem jak tutaj bedzie
btw: To pierwsze zdj to raczej nie Radziu (morson) tak mi sie wydaje widzialem inne foty i to na pewno nie on choc moge sie mylic ;p Yours Galt'ar_/ |
Czyzby ravens z nephilims bylo?
|
|
Pewnie ja.
|
dac wam zdjecie sheriona a wy sie bedziecie podniecac xD znaczy ten up xD
|
Cytuj:
Jak chcesz zdjecia zaloz nowe forum ;) |
Cytuj:
|
czemu mówisz o mnie przeciez ja krytykuje tylko tego up z przerobionym zdj sherion xD a ty sie tu do mnie sadzisz ;(
|
Hahahahahahah Drazito Dilejt
|
brak slow, jestescie lamusami. zamiast deletowac chary pokazcie swoje umiejetnosci na polu bitwy a nie sie klocicie na statku w venore
Yours, Smoq |
Cytuj:
|
co najwyzej to ja jestem lamusem. chara odzyska do 4 dni puki co pona*******amy sie bez niego
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yours Waszka |
A co draz z charem zrobil??
|
Widze panie Lyoth ze mamy wybiorcza pamiec,jak my kogos to ok ale jak ktos nas to zle.
Chyba zapomniales jak wielbieni przez ciebie Drazharm i Urbexx nie cofali sie przed kazdym swinstwem jesli tylko mogli sobie pomoc w utorowaniu drogi do zwyciestwa,robili najwieksze swinstwa zeby tylko sobie ulatwic. Jak widzisz przebywanie z tymi dwoma marnej reputacji kreaturami czegos nauczylo Zutera,no coz mial wkoncu dobrych nauczycieli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |