![]() |
Cytuj:
|
Wreszcie...
Changes in Raids: * Altered location of Horned Fox Raid - appears in different alternative areas now * Altered location of Demodras Raid - appears in different alternative areas now |
Ooo, dużo wody i duuużo nowych rybek, i dużo nowych rzeczy dla MNIE! Najlepszy update jaki widziałem! :cup:
|
pytanie mam będzie jakiś super pro trudny quest ? a i do czego i gdzie prowadzi ten tp na banucie?
|
mam takie 3 zasadnicze pytanie, jeśli już się pojawiły odpowiedzi to z góry przepraszam
1. Ile xpa dają Wyrmy, czy coś leci nowego? 2. Grimy, ile expa i jak z lootem? 3. Dle na Darashi, czy jest ich dużo i czy jest jakaś bramka levelowa? |
Mógłby ktoś wrzucić plik .spr?
|
A zeby wziasc slub to bedzie trzebalo miec pacca? i czy addon zniknie ci jak skonczy ci sie pacc a slub bedziesz mial.
|
carlin ladne, thais tez ale ten 150 ms sznapie czy cos takiego mapki se sciagnal a z tego co wiem to jest to neilegalne a to tutor czy tam senior/gm
zapowiada sie ciekawie, fajne te earth elementale i nighstalkery dla sorcow/druidow |
jak dla mnie to się juz ludziom nudzi . . . możne nie dlugo samochodu wprowadza?- wszystko jest juz możliwe, normalny ots robia, pierdola tibie juz strasznie, zajęli by sie lagami czy kickami co na niektórych serverach sa . . .
pojebani ... |
Chcialbym sie spytac czy powiekrzyli loot z dl,hydr,itp??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2up
To zmień net providera imbecylu. |
Cytuj:
|
No, zapowiada się ciekawie. Teraz trza tylko PACC kupić. :P B)
|
zobaczylo by sie jeszcze fotki z jakis nowych questow ^^
@off co mam zrobic zeby mi sie sygnaturka mal'a normalnie wyswietlala ?? |
Cytuj:
wszystko pisze, czy powiększyli lota czy nie przy potworach. |
Cytuj:
co do lootu hydr i dli to nie zwiekszyli Tu masz potwory którym zwiekszono loot, lub wiecej expa sie dostaje itp. all Elves - improved loot Braindeath - Summon possibility reduced Cyclops Smith - improved loot Dark Apprentice/Dark Magician - higher chance of dropping potions Efreet/Marid - reduced damage, more experience Energy Elemental - improved loot Fire Devil - improved experience Frost Giantess/Gargoyle - improved chance to drop stones Grim Reaper - improved loot Hellspawn - improved loot Lost Soul - reduced health, improved loot Mutated Bat - lowered damagae, improved loot, no longer causes drunkeness Mutated Human - weaker poison damage and paralyze Plaguesmith - improved loot Quara Constrictor - improved loot, slightly weaker Sea Serpent - improved loot, no longer run in low health Serpent Spawn - improved loot Sphere Elemental creatures - improved loot, resistance weakened Vampire Bride - improved loot War Golem - hessl healing, improved loot, more experience Water Elemental - can fish for items Werewolf - improved loot, more experience Wisp - runs from players Wyrm - improved loot Zombie - lowered mana drain, improved loot |
Cytuj:
Co do listy Rashida to albo celowo na TS nic nie dali nowego albo naprawde nic nowego nie bedzie na sprzedaz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |