![]() |
|
Cytuj:
K.Jay |
Jakies 2h temu ide sobie przez most szczytnicki we Wrocku, a tam juz napis " M.J 1958 - 2009 R.I.P." xd
|
szczeze mowiac mam mieszaanie uczucia , kiedy slucham jego piosenek jest mi szkoda go ale kiedy pomysle o wszystkich jego operacjach plastycznych(z czarnego chlopca na biala kobiete) oraz o cpaniu sam sobie taki los zgotowal.
btw. macie dowod mial miliony,miliarndy? dolarow umarl w wieku 50lat |
Cytuj:
Poza tym miliardów to on nie miał. Miliony tak, ale nie miliardy. Żaden muzyk na muzyce nie zarobił miliarda jeszcze, co najwyżej z innych działalności i inwestycji kapitału :) |
Cytuj:
@napisalem ze mial miliony itp. @na czym zarobil to juz mnie to nie interesuje ,wazne ze zarobil a btw mowisz ze zaden muzyk niezarobil miliarda dolarow na samej muzyce? to powiedz mi jesli za 50koncertow ktore mial zagrac w angli wynegocjowal 100kk (tylko dla niego) to pomysl o pieniadzach ktore zarabial w latach kiedy gral trasy koncertowe itp. Rok temu czytalem ze same jego wydatki miesieczne na kwiaty, ogrod, ogrodnikow to 1.5kk dolarow |
jeffmedia (3 sek. temu) Wyświetl Ukryj
0 Oznaczono jako spam Odpowiedz | Spam Billy Jean is the Name of the Song pmart31 (18 sek. temu) Wyświetl Ukryj 0 Oznaczono jako spam Odpowiedz | Spam RIP TO THE MAN THE MYTH THE LEGEND fglfg (21 sek. temu) Wyświetl Ukryj 0 Oznaczono jako spam Odpowiedz | Spam RIP Michael joemartin329 (26 sek. temu) Wyświetl Ukryj 0 Oznaczono jako spam Odpowiedz | Spam He makes all the dancers that try do do that style like amaters sMileyCyrus161 (52 sek. temu) Wyświetl Ukryj 0 Oznaczono jako spam Odpowiedz | Spam BTW what's name of this song? :) Youtube. Patrzcie na czas. |
Cytuj:
W bielactwo wierzę między innymi po zobaczeniu tego zdjęcia: http://img4.imageshack.us/img4/3017/zen191.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale i tak nie wierzę, że cierpiał na tę chorobę ;] |
ja jego piosenek nie sluchalem , i dla mnie to obojetne czy on zyje czy nie. Chociaz za to co z tymi operacjami robil to ma u mnie duzyy - , zadna operacja nie zrobi z murzyna bialego ...
|
Sprawa miliardów, milionów i groszy na koncie:
http://wiadomosci.onet.pl/1997832,12,item.html Prasa: Jackson zostawił swoim dzieciom długi Z cyklu: pogromcy mitów. |
Cytuj:
Wiele osób się oburza z powodu operacji plastycznych, które sobie zafundował. Imo jego sprawa co robił ze swoim ciałem. Fakt, że przysłania to trochę obraz jego dokonań, no ale cóż - jego wybór. |
Teraz płyty Jacksona schodzą jak ciepłe bułeczki : / !
Był wielki ! |
Z tymi plytami to bedzie jak z plytami Presleya, ktore corocznie osiagaja dochod $50mln.
|
Teraz to osoby trzecie będą zbijać na nim kasiutkę. Cóż, naturalna kolej rzeczy...
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |