![]() |
@topic
sorry ale bardzo mnie dreczy pytanie.. masz kolegow na tej securze? ze wszedzie sam biegasz Xaszkil ;) |
Cytuj:
Na takim lvlu pallkiem uwierz mi prawie na wszystkim moze expic sam, pallek to maszyna do expa >: ) @Katalończyk Musze powiedziec, ze bardzo ciekawy temat i dawno mnie zaden tak nie wciagnal :P Bardzo fajne ssy, milo sie je oglada ;) Tylko mam jedna prosbe, czy moglbys przy pokazywanym locie pisac, ile zuzyles suppli na taki loot, bo zawsze mnie takie cos intruguje :) GL c[ : |
@2xup
Czasem biega ze mna :) @Kamil Fajne kolory, takie Plemnikowate xD |
Cytuj:
|
Myślałem, że nie będziesz
tak często wrzucał zdjęć i temat upadnie. No ale 265+ lvl jak widać, robi swoje. I pewnie to jest motywacja dla Ciebie im więcej komentarzy, tym więcej zdjęć. Powodzenia, bo naprawdę fajny ten temat. |
Fajny temat, palek na tym lvlu robi jako knight, czyli bloczy na huntach. Polecam Uosu B).
|
Ależ agresja...
Weź sie ogarnij, typie. Cytuj:
@devioz Szczegóły xddd |
Cytuj:
|
ile masz k/h na poi dl z assami ? ; ]
|
Cytuj:
Najczęściej bijąc pojedynczo z exori san to 350-420k w zależności od spamu na gadu-gadu :o |
Cytuj:
|
Spoko skriny, spoko koles z Ciebie. Tak trzymaj. : )
|
Z tym paintem to lipa, ściągnij uosu z tibia.pl
Fajny temat. |
Cytuj:
daj sski pLISiiiiiiiiiiXXXXXXXXXdssssssssssxxxxxxx |
Znakomity char ;) ssy jeszcze lepsze
3m sie. |
fajne ssy
oby temat sie utrzymal |
No to na demkach bylo ostre :P
|
O qrwa jak zyje nie widzialem tyle komentow xD
No ale co sie dziwic,ladny temat. Elo |
To pierwszy temat ( poza tym ze zdjeciami z mojego swiata ) gdzie daje drugiego komenta. Gratuluje tematu bo udało Ci sie przyciagnac duzo ludzi ! No i ofc jestes prawie non stop na 1st stronie forum
Oby tak dalej ! |
foty pierwsza klasa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |