Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Niezły Hardkor ;-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21705)

Ashlon 01-01-2005 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Popieram. Kto jescze przylacza sie do Inkwizycji? :>

Ja. Bo to zaczyna sie robic nie OWION tylko LosuxON :P
@Math~ : Super pomysl! Popieram! Zrobic Losux Group.

LOLO 01-01-2005 22:06

Przez tego loxusa całe forum zaroi się od tego typu tematów:)
A każdy urzytkownik forum bendzie miał avatr losuxowy:)

Bambuko 01-01-2005 22:13

Dr.Omader się nie zgodzi. Zaraz powie, że ma być grupa ogólnie o komiksach, a nie tylko o jednym i do tego brzydkim [:P] i w ogóle, zresztą sami wiecie jaki z niego miś kolorowy. Chociaż na ogólnie komiksową grupę też mógłbym się pisać.

RE DOWN:
Loooolz... Nie znalazłeś, tylko wlazłeś w linki na LoSuxie ;) A Hadrian Gadająca Skarpeta jest już stary, ale ciągle śmieszy.

ShaLik 01-01-2005 22:26

LOSUX wymiata :) ale tez znalazlem komix , ktory tez jest zajetentegonowiecienaforumsomdzicibisty :) link ---> http://www.skarpeta.kurde.pl/

LOLO 01-01-2005 23:07

Ja też swojego szybko nie zmienie podoba mi się wygląd napisu na koszulce:]

joey 01-01-2005 23:37

100Lec wymiata :D:D:D:D już go chyba nie zmienie :evul:

Matibu 02-01-2005 08:58

Ulubione Cytaty

Ahhhh ziomisławie jak ja uwielbiam te twoje żarciki <hihihi>

Ty dzisiaj bronić lepiej niż zwykle! Ja postawić ci piątka!

Pudzian Egg kick

Układam sprawdzian dla mojej debilnej klasy i jedno zadanie zrobiłam tak trudne że sama za cholerę nie mogę go ruszyć, wszyscy dostaną jedynki, jak ja kocham swoją pracę <bauahaahahha>
-Pani niziołek jest dzisiaj w dobrym chumorze może da nam łątwe pytania.
-Ja ten śmiech Interpretuję troszkę mniej optymistycznie.

Up Teh Pasztet, Madaryna Rules.

Sinpal 02-01-2005 10:05

Losux rlz! ale zauwarzcie pasek ze środy tego tygodnia jest kasia sven i jakaś dziewczyna przecierz ta dziewczyna jest x100 ładniejsza od kasi!
"Wyczuwam w tobie złą moc!"...."Dzisiaj będziemy palić prezerwatywy poniewarz wiemy że to dzieło szatana..."
"Pudzian Kick Eggs..." "Najlepiej napisał Sven..." "Wymiatam..." "Jedynka z Plusem..." "Byle by nie podali pizzy na pateli boje się patelni" "Jednoki Bałwanie z kosmosu to dla ciebie prezent kubek który zamienia każdą ciecz w wódke" .... "Wczoraj się z rzygałem" "Oh ziomisławie śmiesza mnei te twoje żarciki..." i inne LOSUX THE BEST!!

Makrela 02-01-2005 10:15

Z powodu zmiany avka nie zamierzam usuwać analogii do mojego nicku :P ( Uważam że rybka ładnię się prezentuje ;) )

Shanhaevel 02-01-2005 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Popieram. Kto jescze przylacza sie do Inkwizycji? :>

Nobody expects the Spanish Inquisiton! <pokłon w stronę Ghosta> :D

Losux wymiaaata hardly. Gdybym miał skaner tobym przesknaował parę moich komiksów.

BTW. Przejedźcie po moim podpisie. :D

PiXik 02-01-2005 11:55

Fajny komiX:PChętnie z nimi okopał bym ziomala lol:P
ciekawe kiedy kompy będą palić:>
Mandaryna ownZ:>

djkuter 02-01-2005 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sinpal
Losux rlz! ale zauwarzcie pasek ze środy tego tygodnia jest kasia sven i jakaś dziewczyna przecierz ta dziewczyna jest x100 ładniejsza od kasi!
"Wyczuwam w tobie złą moc!"...."Dzisiaj będziemy palić prezerwatywy poniewarz wiemy że to dzieło szatana..."
"Pudzian Kick Eggs..." "Najlepiej napisał Sven..." "Wymiatam..." "Jedynka z Plusem..." "Byle by nie podali pizzy na pateli boje się patelni" "Jednoki Bałwanie z kosmosu to dla ciebie prezent kubek który zamienia każdą ciecz w wódke" .... "Wczoraj się z rzygałem" "Oh ziomisławie śmiesza mnei te twoje żarciki..." i inne LOSUX THE BEST!!

Kasia jest piękna!!! A tamta brzydka jak noc!

Sinpal 02-01-2005 12:12

Post Up
Czy nie mowisz czasem o automacie do coli :P
Co tak was wziela mania na Losuxa?
Avarty macie z niego itp.

Leweracja 02-01-2005 12:13

loSUX r00x xD

Patimrok 02-01-2005 12:31

kasia sux! ta druga rulez (nie chodzi o pudzian 4ever ani o lubie pasztet :P)
Cytuj:

"Wczoraj się z rzygałem"
to nie było tak, to było o wiele śmieszniejsze: "A wczoraj to się nawaliłem i rzygłem" tak to było :D

Str4t0s 02-01-2005 12:49

tamta 2 przyznam sie jest ladniejsza.Nie poodzian 4ever ani lubie pasztet :P.Kto nie przeczytal niech przeczyta :P

ALBERT 02-01-2005 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
No to za tydzień probuje z Atomówkami ;-))

(To zabrzmiało dwuznacznie i dlatego napisałem że to pedofilia )

Bambuko 02-01-2005 12:59

Zrodzili go w lesie cieni, bo był tak brzydki, że nie mogli na niego patrzeć AHAHAHAHAHA.

Co do hiszpańskiej inkiwzycji to ja chyba jestem nie na czasie;/ O co chodzi? Kojarzy mi się to jedynie z książką 'Kapitan Alatriste', którą dostałem na imieniny, więc dopiero co, i dlatego jeszcze pamiętam:P

Gokufan 02-01-2005 13:11

Zobaczcie co mnie naszło ;)

Ghost Nieudany 02-01-2005 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Nobody expects the Spanish Inquisiton! <pokłon w stronę Ghosta> :D

O TAK!

<rozlegają się boskie gromy>

Nobody eXpects the spanish inQuisition!

Naszą główną metodą jest zaskoczenie! I strach! To już dwie metody. Zaskoczenie i strach, oraz bezwzględna skuteczność! To już trzy. Zaskoczenie, strach, bezwzględna skuteczność i fanatyczne oddanie papieżowi. CZTERY METODY! Zaskoczenie, strach, bezwzględna skuteczność, fanatyczne oddanie papieżowi oraz gustowne, czerwone wdzianka! Pięć metod! NIKT nie oprze się potędze HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI!

<boskie gromy milkną, a Ghosta odwożą do psychiatryka>

A co do avów z LOSUX'a... To ja mam go już od dawna, od Drunka. LOSUX'omania się zaczęła dopiero... Przedwczoraj? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21.