![]() |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Nie chce mi się tak bardzo angażować w to, szczególnie przez słaby start.
Swoją drogą Cech to niewypał sezonu... Całe szczęście, że zabrałem mu opaskę przed tą kolejką. Miałbym -2? :D Wreszcie obrona funkcjonuje, jeśli Arsenal utrzyma taki wynik, to będę miał od nich 3x6, do tego Evra. Tylko Carragher 2. Modric po urazie nie grał. Zostanie mi jeden punkt Pienaara... Czekam na Irelanda. Jeśli nie wystąpi, to moja druga linia łącznie zapunktuje na 2 punkty, bo mam jeszcze Mascherano na rezerwie. Saha i Defoe w ataku nieźle. Zobaczymy czy ustrzeli coś Bent. @Edit Nie jestem już ostatni w forumowej lidze! |
Transfery zeżarły mi 26 punktów, ale tym razem naprawdę warto!
W ataku Drogba i Defoe, w pomocy Gerrard, Benayoun, Fabregas i Giggs. W obronie Vermaelen (żałuję, że się go pozbyłem), Dunne, Distin i Carr. Na bramce Hart i Sorensen, ale w następnej kolejce zagra Hart. Kapitanem mianowałem żydka z Liverpoolu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja się trochę zawiodłem na ostatniej kolejce... Dzisiaj całkowicie wymieniłem (prawie) cały skład.
Hart Dunne - Evra - Vermaelen - O'Shea Fabregas - Lennon - Kuyt - Huddlestone - Milner Torres (C) I jeszcze małe pytanko. Kogo wg Was lepiej wystawiać: Huddlestone'a czy Benta? K.Jay |
Benta. Huddlestone mało będzie pewnie grał, a Bent to właściwie gwarancja goli.
|
Cytuj:
|
Ja mam Huddlestona od 3 kolejek i w dwóch meczach zaliczyl po asyście. z Czelzi grał bdb w 1szej polowce, po jego podaniu Defoe nie strzelil sam na sam.. + fajnie kropnął zza pola karnego, niestety wybronil Cech. także mimo tego, ze gra defensywnego to nieźle sobie radzi.
Bent strzela co kolejke praktycznie, ale w Sunderlandzie może szybko to się skończyc. |
Bent ratuje kolejkę! :D :D :D :D
|
Bent kozak. 8o Dobrze że go kupiłem. :D
K.Jay |
ten sezon jest nastawiony bardziej na atak a nie jak w tamtym roku na obrone, kto ma dobrych strzelców ten powinien dużo zyskać
|
Bent, Saha i Defoe - w tej kolejce miałem jednych z najlepszych możliwych napastników :D Jeremian najgorzej, ale i tak nieźle.
|
Wymieniłem znaczną część składu. Kosztowało mnie to 28 punktów, których teraz trochę żałuje. Sam nie wiem co mnie natchnęło do zmiany. Słaby Nani i kontuzja Upsona? Nie ważne, oto mój aktualny skład:
Ukryty tekst:
Mam nadzieję że szybko się zwróci |
A ja powiem jedno:
Cytuj:
|
Co się cieszysz, i tak twoja dziewczyna jest koniem :D
|
@Upiorny: w H2H cie rozwalilem, za tydz. kolej na Joha!
moge sie jeszcze pochwalić najlepszym wynikiem kolejki w naszej lidze. 73pts so far + Richards i Given jutro. gogogo! i awans o jakies 6-7 pozycji. |
Cytuj:
@topic: I tak Was opykam :D Xendriel. Po co wastowałeś aż 28 punktów? Nie lepiej było zagrać dziką karta? ; ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |