Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nawiązywanie znajomości przez Tibię. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218144)

Akkorin 28-07-2009 10:33

Niewiarygodne, że w tym temacie piszą tylko te osoby, które są "normalne", nie grają dla expa tylko dla przyjemności i w ogóle są tymi nietypowymi tibijczykami.

sueroski 28-07-2009 14:33

Ja mam dużo nawet znajomości w Tibi, ale przyjacielem mogę nazwać tylko jedną osobę, reszta to tacy "wyżsi znajomi". Nawiązywanie przyjaźni przez Tibię jest dobre. Po to powstała ta gra. Nie dla żmudnego expienia, lecz dla poznawania nowych przyjaźni i odkrywanie Tibijskich przygód razem z nimi - to według mnie jest najważniejsze w MMORPG. Jak dla mnie - powinno być więcej questów, które nie wykonujesz w jedną osobę lecz w zgranej drużynie (pisząc zgranej chodzi o to iż po zakończeniu questu nie wyskoczą teamy po 2 osoby lejące się nawzajem po nagrody przeciwnika). Pozdrawiam

Myuody 29-07-2009 20:25

Bezsensowny jest ten new's.

W każdym MMORPG (jak i innych rodzaju grach) można spotkać i poznać nowych ludzi, wiem bo sam grałem w wiele MMO i wiem jak to jest. Nie powiedziałbym że akurat w Tibii poznasz najwięcej znajomości bo są gry bardziej i mniej grywalne (Tibia należy raczej do tych mniej). To nie jest tak ze tylko w Tibii można poznać przyjaciół. Po takim news'ie można tylko stwierdzić ze CipSoft nie ma o czym pisać.

Akkorin 29-07-2009 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myuody (Post 2610981)
Bezsensowny jest ten new's.

W każdym MMORPG (jak i innych rodzaju grach) można spotkać i poznać nowych ludzi, wiem bo sam grałem w wiele MMO i wiem jak to jest. Nie powiedziałbym że akurat w Tibii poznasz najwięcej znajomości bo są gry bardziej i mniej grywalne (Tibia należy raczej do tych mniej). To nie jest tak ze tylko w Tibii można poznać przyjaciół. Po takim news'ie można tylko stwierdzić ze CipSoft nie ma o czym pisać.

A czy ktoś zaprzeczył temu co napisałeś?

Myuody 29-07-2009 22:14

Po prostu skomentowałem news'a, chyba po to jest forum, prawda? :)

Akkorin 29-07-2009 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myuody (Post 2611088)
Po prostu skomentowałem news'a, chyba po to jest forum, prawda? :)

No tak, ale forum nie jest już od komentowania czyichś wypowiedzi?

Po prostu pytam się, czy ktoś napisał, że inne MMO nie są tak "towarzyskie" jak Tibia?

Izuar 30-07-2009 21:40

Ascarios hahahahah

Ascarios hahahahaha

Froder 31-07-2009 16:55

Nie nawiązuję żadnych "przyjaźni" w Tibii, bo większość graczy których spotykam to niestety debilne dzieci, z którymi nie można pogadać. Poza tym traktuję tą grę jako taki odstresywacz i tyle. Mam dobrych znajomych, dziewczynę w realu...nie potrzebuję czegoś takiego jak wirtualne znajomości. Szukanie ludzi w necie może jest dobre...dla graczy, którzy nie wychodzą z domu, boją się kontaktów, uzależnionych od kompa...

Orion_ 01-08-2009 17:20

Nigdy nikogo nie poznalem w Tibii, zyje tylko po to aby expic.

Starstorm 12-09-2009 19:14

Kiedyś czytałem wywiad z jakimś graczem ze Szwecji chyba to mówił, że poznał dziewczyne przez Tibie...

Pani_Halinka 13-09-2009 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Starstorm (Post 2646232)
Kiedyś czytałem wywiad z jakimś graczem ze Szwecji chyba to mówił, że poznał dziewczyne przez Tibie...

wzruszyla mnie ta historia...

Nitus94 21-09-2009 21:56

:)

Tez przyznam że zaprzyjaznilem sie z paroma osobami z Tibi :D . i Przyznaje ze nie zaluje bo to fajni ludzie a gdzies mam takich co udają kumpla zeby dostac pass. lub co kolwiek :)

komandos1238 21-09-2009 22:21

Ja tez sie zakumplowalem z paroma osobami,razem zebralismy o fri itanz,ach co za czasy,czasem dobrze powspominac... :)

Deidara_Douhito 25-09-2009 13:25

Hmmm... niedawno zacząłem grać na Selenie (Wcześniej grałem na Infernie i Askarze xP). Na razie moja postać jest na rooku, chociaż ma już 9lvl. I znam tam sporo osób, teraz czekam, aż oni wbiją 8lvl, co z naszą przyjaźnią będzie dalej to nie wiem. xP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.