![]() |
Cytuj:
Cały zysk byłby taki ze było by więcej fakeów do podziania i mniej gadania jak to kiedyś dobrze było XD i tak to był Mod jakiś upomniał ze nie potrzebny spam-dyskusyjny robimy~ |
Cytuj:
Nie widzę sensu robienia po raz drugi tego samego. Inaczej: jeśli ktoś się tym zainteresuje, to zajrzy* w tamten poradnik. Jeśli się ktoś tym nie zainteresuje, to po co dwa poradniki?... * - chociaż i tak było sporo osób, które pytały o to "jak robić fake'i?" zamiast zaglądnąć do poradnika -.- |
Widzę, że się nic na forum nie zmieniło nadal wszyscy narzekają, że dział umiera. Jak wchodzi nowy fejk, a wy od razu komenty typu: "wypier.... skończ robić fejki" to się nie dziwcie, że nic się nie dzieje tu. Dajcie nowym nabierać wprawy.
|
Ale my nie mówimy nic takiego. My tylko mówimy, że np. fake trzeba poprawić, a że nie którzy mówią to zbyt dosadnie to już inna sprawa. No ale jeśl ktoś chce naprawdę robić fake'i to nie powinien się zrażać takimi tekstami.
|
Powtarzacie się z tymi tekstami ludzie...
Wszyscy wiedzą że dział umarł, wszyscy wiedzą że nowe rzesze tibijczyków nie korzystają z forów bo tam trzeba się zachowywać i mieć skill czytania ze zrozumieniem i pisania po polsku a nie wspomnę o choć lekkim "artystycznym guście" nie wliczając podniety na temat polskiego ku*wiącego cięgle hip-hopu... Wszyscy wiedzą że wszyscy się zniechęcają jak jakiś pacan zjedzie jakiegoś newfag'a i wszyscy wiedzą że ci wszyscy nie powinny(a raczej nie mogą) się tym przejmować... Również wszyscy wiemy że takim nalezy pomagać i ułatwiać życie jak się da... Jak i wszyscy wiemy że ci co tworzyli i przestali wyrośli z tego albo przenieśli się na nast. poziom i tworzą coś sami z nieczgo... Nie wszyscy lecz pewnie niektórzy nawet snują po głowie nikczemne plany pozwolenia i zalegalizowania posiadania pewnej (małej) ilość OTS:ME na własne potrzeby... Jak to pisał kilka postów wcześniej Ksero. Już o tym pisaliście kiedyś. A teraz? Po co? Tak btw. Się kurna chłopaki rozgadaliście... |
To zamiast gadac moglibyscie fake'i robic ;d
<<tylko komu sie chce??> |
Nagrodę za najbardziej demotywujący komentarz roku otrzymuje n0_name! ;D
|
Mi się chce, tylko trochę czasu brak, a i tak obiecałem Buszmanowi, że porobię mu kilka outfitów. Ale jak tylko dokończę tworzyć fabułę to coś zacznę kreować.
|
Ja chyba skończę Kimhenda...
Ten temat mnie... pobudził... Tak, wiem, że kończę go już od kilku stuleci, no ale cóż... |
Ja mam cały czas gotowy scenariusz kolejnej części Rangnaroka i tak z 90% potrzebnych lokacji...
I czasem coś do przodu idzie... Ale w sumie jedyna moja działalność to czasem podpowiedź znajomemu jak robić fake, jak ma lokacja wyglądać, jak kolorować jak coś tam w gimpie zrobić etc... |
Jak wszyscy cos robia to ja zaczne :cup::cup:
|
Tak jakoś kurde rozmawiacie sam mam 15 część wykonaną prawie w 100%, ale nie bardzo mi się na razie chce robić dalej. Może jakby ktoś coś wstawił to i by mnie to natchnęło ;]
|
Hahah, widzę że http://img826.imageshack.us/img826/2695/beztytuunf.png, dział trochę odżył...
Hah, cóż... Niedługo święta... |
Nom święta za pasem ;]
|
- czyścimy.
|
Trolololol, ludzie. Wy jeszcze żyjecie? o.o
|
Nie hehehehe
|
Mooże... Jeśli miśki się pobudziły to i ja nad czymś pomyslę...
|
Nawet nie trać czasu na to.
|
Ja już zasnąłem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |