![]() |
Od kumpla dostałem całą jego kasę, przestał grać, 2 postać też mam, więc nią też co nie co zarobiłem.
|
Skoro grałeś 100% manualnie to paść też musiałeś manualnie ?
Character Deaths Jan 09 2010, 12:57:45 CET Died at Level 26 by a slime. I nie wypieraj się, że nie używałeś "wspomagaczy" ;] |
chui ci do tego, czy używał, czy nie:| dowartościujesz się jakoś, gdy się przyzna? skoro mówił, że nie używał, to nie używał. a jeśli nawet używał, to nie twoja sprawa na pewno
|
domin3x dzięki że mnie bronisz :p
padłem bo slima chciałem ustawić, akurat net wywaliło i dupa |
Taaaak jużżż, kochane forum. Ktoś coś osiągnął to już niedowartościowane dzieci muszą snuć swoje spiski mające na celu obalić kolejną legendę o normalnym graczu w czasach tibii pełnej botów i niedorozwojów.
Jak już napisałem posta to dodam też coś od siebie: Muntasir trochę się wkopałeś. Piszesz, że nie chcesz pacc'a, że masz słaby internet, to masz teraz problem. Slimy stały się syzyfową pracą, a na monki jednak troche lvli trzeba wbić. Do tego trzeba coraz więcej gpków na kamienie(dlatego właśnie uważam, że na skillmana lepiej brać profke knighta). Jak już tak chcesz robić, to chociaż jak będziesz grać dalej, to postaraj się o pacc'a na wakacje żeby zrobić jakiegoś większego lvl up'a dla monków. |
Cytuj:
wiesz pacc'a każdy chce, ale jak ja mam ciągle lagi/kicki to po co mi ? kasa wydana na marne, mieszkam na zadupiu i w tym problem, w przyszłości pewnie będzie tu jakiś normalny net, a nie "radiowy" wtedy się pomyśli o paccu ;) |
|
|
|
Pędzisz jak burza z tym lvl'em nic dziwnego skoro takie skille masz dajesz 50 lvl =)
|
Super temat!
Gz wytrwałości w trainie xd Zapraszam do mnie ;p |
|
40 lvl
http://img196.imageshack.us/img196/5798/lvl40g.jpg @edit best hit: 02:38 You deal 300 damage to a witch. |
|
Feb 05 2010, 00:55:53 CET Died at Level 41 by a witch.
za dużo na klatę wziąłem... :D ...ale nie poddałem się :p 42 lvl http://img706.imageshack.us/img706/4194/lvl42.jpg |
Zajebisty temacik jak wcześniej napisałem ;d
temat pacca był już poruszany, ale nie moge się powstrzymać i musze napisać, że z paccem byś był maszynką do expa xd |
Jedziesz jedziesz do setki ;)
Pisz czasem w grze, mógłbym ci pobloczyć póki facc :< Pozdro:) |
Twój temacik potrafi zmotywować do skillowania ;) Też zawsze lubiłem mieć wysokie skille na niskim lvlu. Im większy skill tym większa przyjemność z gry :] Troszkę szkoda ze na Optional PvP no ale każdy lubi to co lubi. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to prawda - Twój temat motywuje do skillowania :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |