![]() |
Elo, w gildi jest za dużo nóbów, niech Rzepka zrobi selekcje albo cuś...
|
W Tej Chwili Nie Rekrutujemy !!
Musimy Pierw Ogarnac Sie Z Ta Ekipa Co Mamy Teraz, Takze Przez Najblizszy Tydzien Nikt Nie Dostanie Inva Do Gildii. |
rekrutacja Zamknieta |
ehh szkoda ze zamknieta .. ; / ale i tak filmik zrobilem i odziwko w koncu udalo mi sie go wrzucic tutaj link podaje dla zainteresowanych
http://www.youtube.com/watch?v=cRLeLO0OkkQ comment and subcribe... ;) |
Cytuj:
#Topic No to expimy. Dobrze ze rekrutacja zamknieta, trzeba ogarnac towarzycho. |
Rzal&bul ten filmik. Czasami lepiej zostać przy wmm. ;<
|
@3up
Filmik w dobrej jakości ale zrobiony na odwal xd + hd - nie wszystkie fragi, jakbyś przeszukał forum znalazłbyś jeszcze z 10 fragów na 30+. - krótki - pomyłka, tam był 31s a nie 31 druid... Nie rób next filmiku bo ja już jestem w połowie mojego, w którym są all fragi i nie jesteś nawet w gildii :F btw. nasza ekipa jest sławna, że o niej filmy robią? Ja dostałem name locka, i za 1h jadę do Grecji jakby ktoś posta na forum tibia.com nie przeczytał. Wracam 22~ września. |
@ Up
Miłej zabawy. Co do końca rekrutacji - moim zdaniem to błąd. Zawsze nowe twarze sie przydadzą, bo teraz w sumie nasza ekipa obumarła ;) Pozdro |
nie. to nie błąd. kilka osób zostało już usuniętych, większość i tak loguje się tylko po to, żeby "coś " uwalić. Na razie trzeba wyselekcjonować osoby, które starają się expic w miarę możliwości (czytaj: mają trochę czasu na piksele) i posiadają venta. Później zaczną się invity.
pozdrawiam |
pojebalo was jak tacy madrzy jestescie to se zrobcie sami a nie pierdolicie napewno nawet nie umiecie nagrywac... chuj wam w dupe pedaly !
pzdr cioty :baby: |
Cytuj:
|
Szkoda że zamknięta. Już mnie kusiło do wrócenia do tibii. Chociaż z jednej storny dobrze , nie wrócę tak szybko do ZUA.
|
Ja powróciłem, albo raczej mój komp, więc postaram się coś zdziałać, ale u mnie i tak będzie ciężko, bo mam dużo nauki :P Ale chyba znajdę jakieś 30-60 min dziennie na was :P
|
To JAKKOLWIEK jest ogarnięte? Czy można wbić z ogarniętym pk teamem? Czy przy co elokwentniejszym wyrazie nie będzie "HWDP! JP100% etc."?
|
Cytuj:
Ta, nie ogarniamy, nigdy będzie ogarnięci tak jak ty ze swoją ekipą elo rpgie, poi poi, inq. Po kolejne, jeśli uważasz, że ludzie z mojej gildi którzy mają w nicku, komencie czy gdziekolwiek indziej "JP/HWDP" na serio, to gratuluję Ta. |
jot pe na sto procent.
Gratuluję niektórym userom tego forum tego zacięcia do pokazania się z jak "najfajniejszej" strony. jeżeli macie coś do naszego teamu, istnieje bardzo prosty sposób. zbierz ekipe, jak my, stwórz gildie na berylii i można zrobić "wojnę". Przynajmniej będzie ciekawiej |
Fajnie na waszej gildii nabija się activity record (tak te namelocki to dzięki moim raportom) xd
@down Ok ^^" ' |
Tylko w gacie nie zrób ze szczęścia ^^
|
Cytuj:
Mam nadzieję że wbijecie lvle 2x wyższe od nas, zrównacie nas z ziemią a potem będzie się cieszyć jak świnie przy korycie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |