Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Lord'Paulistinha+Bot (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221316)

..::QRAS::.. 22-09-2009 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niezbawiony (Post 2651978)
Zaje**** film na tibia cam ; > ciekawe jak mam to odtworzyc ;?

allplayerem

Couranger 22-09-2009 19:37

Dobra skonczmy juz te misterne plany na temat jego egzekucji xD.

Rav 24-09-2009 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny_Duszek (Post 2652975)
Prawda jest taka ze bana juz raczej nie dostanie , ciekaw jestem tylko jakiego bota uzywa hmmm prawdopodobnie Elf Bot bo ma najwiecej opcji i jak narazie jest najlepszym botem, a co do ich ogarniecia to Lord juz wiele razy popisal sie swoim brakiem umiejetnosci.

pisanie ze nigdy bana nie dostanie jest raczej glupie, gdyz nawet GMowie sa banowanie a tym bardziej zwykli gracze na ktorych patrzy caly tibijski swiat

a co do bota, to takie wypowiedzi sa raczej karane warnem tu na forum

a jesli mowa o braku umiejetnosci owego gracza to jestem w stanie sie zgodzic ;

suehsbzewd123 26-09-2009 12:02

Na moje jakas ekipa wbije na ten server jak bedzie mozna sie przenosic i beda go klepac mam nadzieje ze tak sie stanie

dex90 26-09-2009 13:32

@up
Po 1.
Hi > go/passage > Okolnir > Yes - jesteśmy na frostach, chyba ze Buddel wyśle nas na barb camp, jeśli nie mamy dwarven ringa.
Po 2.
Na same frosty można wejść na 3 sposoby, widać znasz resp.
Po 3.
Wystarczyłoby bloknąć tylko tratwę w odpowiedni sposób.

Patr'yn 26-09-2009 16:34

najlepiej widac ze bot jak atakuje tego palka, przybiega frost i LP zmienia cel

a tak btw. to.. też chcialbym zeby mial BS albo zostal zabity przez PK ale nie mam nic do tego ze boci...jest tyle botterów.. a jeszcze wiecej ludzi ktorzy mowia "wybocic lvl na frostach to zadna sztuka". No to dlaczego jest tylko jeden taki LP ?
Tak was to boli ze boci ? Tak was boli bo ma 450+ lvl , nikt nie napisze na forum tematu w ktorym bedzie chcial udowodnic jak jakis 100 ek boci na lizardach..

ps. film dostepny na youtube pod nazwa [TibiopediaVideoNews] Lord'Paulistinha BOTTER!?!

pss. palek jakis nieogarniety, wystarczylby 1 m wall ;]

Vasth 27-09-2009 08:18

Jeden taki LP? Jest Jeszcze przeciez Tomurka ktory robi dokladnie to samo co LP i osiagnal prawie taki sam lvl.

Kiełek 27-09-2009 16:37

Jestem w 99% pewny, że po tym jak go zabili musieli dać upór swojej radości głośnym okrzykiem PekAOAKSEPASEPASKAPadpaskeJAJAJA KKKKK

Couranger 27-09-2009 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wiecie_co_z_nim_zrobic (Post 2655255)
chyba nie chodzi Ci o to ????

hahaha rozwalil mnie ten filmik XD co za malpy

Rampampam 29-09-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Treler (Post 2650984)
Wszystko fajnie, tylko dlaczego przez caly ten czas kiedy dziala "system" nie został zbanowany? Ma ktos jakies logiczne wytłumaczenie? ;X

Tak. Nie używa skryptów.

Satanik 30-09-2009 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2651948)
Od zawsze?

Blackd i wszystko z blackd jest wykrywalne - łącznie z mc
T auto RACZEJ nie jest
Elf na 99% nie jest
Ng jest lajtowo wykrywalne.

słuchaj pan... nie wiesz? nie wypowiadaj się... proste...

znam osobę która dostała bana za elfa także z tą jego niewykrywalnością to tak nie przesadzaj zbytnio... blackd jest wykrywalne, t-auto jest w ..uj wykrywalne i to nawet na otsach za "wysyłanie nieznanych pakietów na server" , a co do ng to hmmm... powiem tyle... ja bociłem na ng, większość ludzi których znam boci na ng, a mój znajomy to już przechodzi sam siebie bo boci na ng 2 cashmakerów + maina od pół roku i jeszcze nie dostał bana ani razu także jakoś nie bardzo jest wykrywalne B)

Edep 30-09-2009 07:33

a co to za problem ustawic sobie np na shift+f5 przed expem

help im traped, <nazwa expa> fast

i tylko po kolei otwierac vipy i wciskac D:?

Vil 30-09-2009 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satanik (Post 2656828)
ja bociłem na ng, większość ludzi których znam boci na ng, a mój znajomy to już przechodzi sam siebie bo boci na ng 2 cashmakerów + maina od pół roku i jeszcze nie dostał bana ani razu także jakoś nie bardzo jest wykrywalne B)

przynajmniej polowa z ludzi zbanowanych podczas drugiej fali nie zostala zbanowana za pierwszym razem. Sam sobie odpowiedz czy to dlatego, ze:

- zaczeli bocic po pierwszej fali banow (absurd);
- po miesiacu boty ktorych uzywali zaczely nagle byc wykrywalne;
- Cipsoft banuje selektywnie zamiast wszystkich na raz.

Upek 30-09-2009 19:06

Cipsoft ustalił sobie takie coś, banują tych z botem którzy mają FACC
Nie banują tych z botem którzy na PACC śmigają :) albo chociaż raz mieli pacca

Satanik 30-09-2009 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2656900)
przynajmniej polowa z ludzi zbanowanych podczas drugiej fali nie zostala zbanowana za pierwszym razem. Sam sobie odpowiedz czy to dlatego, ze:

- zaczeli bocic po pierwszej fali banow (absurd);
- po miesiacu boty ktorych uzywali zaczely nagle byc wykrywalne;
- Cipsoft banuje selektywnie zamiast wszystkich na raz.

albo poprostu mieli farta, albo cipy nie banują wszystkich bo niestety prawda jest przykra ale 80% graczy teraz boci więc nikt by nie został... tak czy siak nie wiemy w jaki sposób działa ich system wyłapywania botów, i się nie dowiemy z wiadomych powodów, mi się osobiście wydaje że nie działa on cały czas, tylko jest włączany przed tą serią banów i tyle, może poprostu wtedy akurat nie bocili.
Dziwne jest również to, że liczba banowanych osób wciąż pozostaje podobna (w granicach 5k)

Aquascutum 30-09-2009 22:33

on boci już w chuj czasu wystarczy zobaczyć jego dedy od 200+ lvl nie padł na niczym innym niż FROSCIE a jego "Comment:Eu não uso Bot, eu uso Tibiabr.com" pokazuje jakim jest idiotą skoro dokładnie widać jak boci na filmku jak chce bić tego palka a bot cofa go wave pointa ;)

Pomocny_Duszek 06-10-2009 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aquascutum (Post 2657456)
on boci już w chuj czasu wystarczy zobaczyć jego dedy od 200+ lvl nie padł na niczym innym niż FROSCIE a jego "Comment:Eu não uso Bot, eu uso Tibiabr.com" pokazuje jakim jest idiotą skoro dokładnie widać jak boci na filmku jak chce bić tego palka a bot cofa go wave pointa ;)

No wiesz to ze bije frosty od 260 lvli nie znaczy ze boci xD , a co do zmiany celu moze nie chcial zeby zmarnowalo mu sie 700 expa ?

thoro 06-10-2009 10:35

Elfbot jest w swoich najwazniejszych funkcjach niemalze niewykrywalny.

Pomocny_Duszek 06-10-2009 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2661063)
Elfbot jest w swoich najwazniejszych funkcjach niemalze niewykrywalny.

Najwazniejszych czyli ? ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05.