![]() |
Cytuj:
"Idzcie poklikajcie przez pol roku a my cos wam wyslemy jak bedziemy to mieli" A oni daja 10 rzeczy na tysiace osob i maja w dupie ze reszta tego juz nie dostanie :P |
Ktoś chce zaproszenie? Napisz na gg 9142626 mam kilka zaproszeń.
A tu coś o firmie: Cytuj:
|
pisać na [email protected] w celu otrzymania zaproszenia
|
Zapraszam mam jeszcze kilka zaproszeń gg5126277 e mail:[email protected]
|
Zostalo mi jeszcze 6 zaproszen!! pisac gadu 10003145 pomozcie!
|
ktos chce zaproszenia? pisac na pw albo na maila [email protected]
|
Ktoś wie o której czasu Polskiego będzie można zbywać pkt ?
@down Spoko, ale w bliższej przyszłości maja być pełne magazyny, a ja sie pytam o której dokładnie ;). Pkt na to co chce już mam. |
PTZ możesz zdobywać cały czas.
Jak ktoś chce zapro na Lockerz.com, to pisać na GG 2256883 lub na PW. Na moim blogu znajdziecie trochę faktów i mitów dot. zarabiania na Lockerz: www.euroblog.wa.pl |
pomylka sssssssssssssssssssssssss
|
no co jest juz powinien sobie cos zamowic ;s
|
Cytuj:
|
Zakładając ze się nie pomyliłem, a lockerz.com działa wg. czasu w Pittsburghu gdzie maja siedzibę, to za 4h można będzie coś zamówić.
|
Obrazek
Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ". W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody. Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować p otrzebne jest zaproszenie. Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com... Za co zdobywa się punkty? Codzienne logowanie - 2 PTZ Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo) Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie. Nagrody? Przykładowo - Konsola PSP za jedyne 200PTZ! na stronie możecie później sobie przejrzeć katalog ;) Dowody otrzymania nagród: Obrazek Obrazek Obrazek Żeby się zarejestrować na tej stronie potrzebne jest zaproszenie. Wysyłam zaproszenia od zaraz GG: 7187784 ,oczywiście powiem wam że otrzymuję za to aż 2PTZ ;) |
zlapaliscie cos dzisiaj?
ja zlapalem pendrive 2gb (lego) a kumpel PSP :D |
co to K***a jest mozna tylko ptz na dotacje -.-
|
Cytuj:
tysiace ludzi chce jakis itemek, z tego co widzialem to jakies 5 minut po dodaniu przedmiotow juz NIC nie bylo... tu liczy sie refleks xd |
o 19 była dostawa, ale nie zdążyłem nic zamówić :/ chciałem pen drive no ale peszek :(. Nasze Polskie łącza są za słabe na tą stronę. Trzeba napisać prośbę o kolejki :)
|
Jak ktoś chce to również mu mogę wysłać zaproszenie. Piszcie na gg 4437281
|
Cytuj:
i wcale nie jest trudno dostac cos ja dzisiaj 1 raz cos bralem i udalo sie :> |
Wyśle zaproszenie ! pisać: 6963458
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |