Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugarid
(Post 2667733)
ja nie gram w tibie (ewentualnie postoje stroche na statku w venore i powyzywam ludzi)
mam 16 lat
uczeszczam do najlepszego lo w miescie, ktore 3 lata temu bylo w pierwszej 10 w Polsce wiec chyba moj mozdzek jest troche bardziej rozwiniety niz Twoj, osmieszasz sie Ty odpisujac w wieku 23 lat 16 latkowi na forum gry internetowej...
2^ nie udaje kibica, ja nim jestem
1^ adres juz podawalem wiec chyba anonimowy nie jestem
|
Zdajesz sobie sprawe ze ublizasz wlasnej szkole mowiac ze sie w niej uczysz? Tak naprawde atm jestes najwiekszym spinaczem a zarazem idiota na podforum arcanii, a spinasz sie jakbys byl dresem,kibolem i einsteinem w jednym. Alfa&omega wannabe? Btw. samo uczeszczanie do dobrego liceum nie czyni z ciebie kogos madrego prawda taka ze do najlepszych szkol wielu idiotow moze sie dostac ale nie kazdy moze trzymac poziom,poziom ktory u ciebie jest dosc niski wnioskujac po postach. Takze po przeczytaniu tego co Felix napisal jestem niemalze pewien ze to nie byla ironia. Daj sobie wkoncu siana,przestan sie spinac lub zacznij rozmawiac, bo realia sa takie ze zadnej z osob ktorych tu pocisnales nie bylbys w stanie tego powiedziec w twarz a to ze podales gdzies swoj adres cie nie usprawiedliwia bo nie wiem kto by klepal jakiegos 16letniego zakompleksionego chlopaczka za spinki z forum. Dorosnij.
Cytuj:
(Post 2667733)
j
uczeszczam do najlepszego lo w miescie, ktore 3 lata temu bylo w pierwszej 10 w Polsce wiec chyba moj mozdzek jest troche bardziej rozwiniety niz Twoj, osmieszasz sie Ty odpisujac w wieku 23 lat 16 latkowi na forum gry internetowej...
|
Rozwiniety kolego gdzie w tym zdaniu znajduje sie sens?
Cytuj:
(Post 2667733)
ja nie gram w tibie (ewentualnie postoje stroche na statku w venore i powyzywam ludzi)
|
^ w polaczeniu z tym co zacytowalem wczesniej miazdzy suty ;D
|