Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Echo vs Unbeatens (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221594)

Ugarid 16-10-2009 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F.A.Fik (Post 2667269)
po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic ze masz nie wiecej jak 16 lat i zlasowany mozdzek wiec prosze przestan sie osmieszac i znajdz sobie nowe zajecia bo ta gra zniszczy cie do konca .
TIBIA ZABIJA WYOBRAZNIE
pozdro

ja nie gram w tibie (ewentualnie postoje stroche na statku w venore i powyzywam ludzi)
mam 16 lat
uczeszczam do najlepszego lo w miescie, ktore 3 lata temu bylo w pierwszej 10 w Polsce wiec chyba moj mozdzek jest troche bardziej rozwiniety niz Twoj, osmieszasz sie Ty odpisujac w wieku 23 lat 16 latkowi na forum gry internetowej...
2^ nie udaje kibica, ja nim jestem
1^ adres juz podawalem wiec chyba anonimowy nie jestem

Seksnadeskach 16-10-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2667733)
ja nie gram w tibie (ewentualnie postoje stroche na statku w venore i powyzywam ludzi)
mam 16 lat
uczeszczam do najlepszego lo w miescie, ktore 3 lata temu bylo w pierwszej 10 w Polsce wiec chyba moj mozdzek jest troche bardziej rozwiniety niz Twoj, osmieszasz sie Ty odpisujac w wieku 23 lat 16 latkowi na forum gry internetowej...

Zal mi ciebie 3 lata temu bylo w 1 top 10 ,bo oceniali was tak jak powinni czyli w szkolach specjalnych

Partyzant_Felix 16-10-2009 21:27

lis zapomniales dodac ze dostales sie do najlepszego lo w gdzu i masz prawie same pizdy xD

_cineq_ 16-10-2009 22:34

"lis", nie widze sensu twoich postow. ty chcesz poprsotu kogos wnerwic, czy dostac w ryj od kaliszaka? wytlumacz to obicuje, ze spelnie twoje prozby.

Faytah 16-10-2009 23:05

Cytuj:

mam 16 lat

Zdajesz sobie sprawe ze ublizasz wlasnej szkole mowiac ze sie w niej uczysz? Tak naprawde atm jestes najwiekszym spinaczem a zarazem idiota na podforum arcanii, a spinasz sie jakbys byl dresem,kibolem i einsteinem w jednym. Alfa&omega wannabe? Btw. samo uczeszczanie do dobrego liceum nie czyni z ciebie kogos madrego prawda taka ze do najlepszych szkol wielu idiotow moze sie dostac ale nie kazdy moze trzymac poziom,poziom ktory u ciebie jest dosc niski wnioskujac po postach. Takze po przeczytaniu tego co Felix napisal jestem niemalze pewien ze to nie byla ironia. Daj sobie wkoncu siana,przestan sie spinac lub zacznij rozmawiac, bo realia sa takie ze zadnej z osob ktorych tu pocisnales nie bylbys w stanie tego powiedziec w twarz a to ze podales gdzies swoj adres cie nie usprawiedliwia bo nie wiem kto by klepal jakiegos 16letniego zakompleksionego chlopaczka za spinki z forum. Dorosnij.

Cytuj:

j

Rozwiniety kolego gdzie w tym zdaniu znajduje sie sens?

Cytuj:

^ w polaczeniu z tym co zacytowalem wczesniej miazdzy suty ;D

JA-pakt 16-10-2009 23:11

fayter pedal. Olimpia banan z najlepszego liceum probujacy byc fajny hehehehehehe niezly napinacz ze mnie? huhuhh

Yafls 16-10-2009 23:27

erwin wbij na gadu ****u jebany ciue szukam juz od calego dnia i cie nie ma

F.A.Fik 16-10-2009 23:29

po przeczytaniu twojego posta mam ci do powiedzenia tylko tyle ze ;
1. masz 16 lat a z twoich postow mozna wywnioskowac ze umyslowo zatrzymales sie pomiedzy 10 a 12 gdyz bawi cie cisniecie ludziom na statku oraz na forum zapewne rowniez bawi cie szarpanie kolezanek za wlosy w szkole i ogladanie gazetek erotycznych
2.gratuluje ci ze uczysz sie w dobrej szkole ale nie rozumiem czy sie chwalisz czy zalisz tym faktem
3.i ostatnie mam wyjebane w to gdzie mieszkasz i co porabiasz w wolnym czasie zwrzazajac na to ze uwazasz sie za kibica moze kiedys sie spotkamy w terenie na grillu jesli wiesz o co chodzi a wtedy nie bedziesz sie tak puszyl napewno
to byla moja ostatnia odpowiedz na twoj post poniewaz nie bede sie znizal do twojego poziomu wiec zycze ci powodzenia w cisnieciu ludziom na statku w veno

Ugarid 17-10-2009 12:19

poraz kolejny odpowiadacie na moje posty wiec jednak napinki dzialaja....
a kolego 23 lata czas chyba zajac sie zakladaniem rodziny, praca a nie odpisywaniem na posty 16 latka na forum gry internetowej

--- Ugarid dodał 1 minut i 23 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2667801)
lis zapomniales dodac ze dostales sie do najlepszego lo w gdzu i masz prawie same pizdy xD

chyba lepsze paly niz puste okienko nie?(lepsza pala niz nic)

_cineq_ 17-10-2009 12:52

@up
chyba nie.

Ugarid 17-10-2009 13:10

to byl zart -.- tak sie mowi zawsze po dostaniu paly na pocieszenie albo pala z rana jak smietana

JA-pakt 17-10-2009 13:17

mam pomysl nagrajcie na siebie dissy bedzie fajnie

np. "mieszkasz w kaliszu nie masz maca ale ja zbuduje ci go WSZYSTKO NA MOJ KOSZT"

albo
"masz 16 lat i sie do mnie rzucasz WIECIE CO Z NIM ROBIC"

Ugarid 17-10-2009 13:48

hehe

-.-

notop 17-10-2009 16:21

to temat o wojnie czy o problemach w domu bo chyba zabladzilem....

_cineq_ 17-10-2009 20:11

@notop
to jest temat o problemach ugarida, bo jak widzisz ma chlopak problemy, i to nie male ;].

Ugarid 17-10-2009 22:07

przepraszam koniec tematu poniewaz dostalem pogrozki skierowane do mojej osoby, a wiadomo ze z skazancami nie ma zartow

LoluU$ 17-10-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2668089)
poraz kolejny odpowiadacie na moje posty wiec jednak napinki dzialaja....
a kolego 23 lata czas chyba zajac sie zakladaniem rodziny, praca a nie odpisywaniem na posty 16 latka na forum gry internetowej

--- Ugarid dodał 1 minut i 23 sekund później ---

chyba lepsze paly niz puste okienko nie?(lepsza pala niz nic)

Nie szkoda Ci czasu na marnowanie życia tutaj? Probably siedzisz 24/7 przed kompem z F5 i czekasz az ktos Ci odpisze :(?

@SIEMA BOBIK <sex> ;*

yochejnarapa 18-10-2009 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2668578)
siedzisz 24/7 przed kompem z F5 i czekasz az ktos Ci odpisze :(?

EJEJEJEJEJJ
Ja tak robię ;/

hailkh 18-10-2009 07:06

ma ktos filmik ze wczoraj?

Ugarid 18-10-2009 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2668578)
Nie szkoda Ci czasu na marnowanie życia tutaj? Probably siedzisz 24/7 przed kompem z F5 i czekasz az ktos Ci odpisze :(?

@SIEMA BOBIK <sex> ;*

nieeeee wczoraj rano wsatelm cos napisalem, posprzatalem pokoj cos napisalem, poszedlem na browara, wrocilem i cos napisalem lipka co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.