![]() |
Witam
Może ktoś podać link do filmu jeszcze raz obecny link nie działa. Pozdrawiam |
Cytuj:
link ciagle dziala :| |
Jak pisałem posta to nie działał omg wiec nie musisz odrazu mnie wyzywac ;/
|
Cytuj:
|
No cóż... laski leciały na niego bo jakiż to on fajny ^^ ładnie skakał... no tak skakał :D ... Ehh bezmyślność + dziewczyny = dodatkowa szpara na ciele (na twarzy konkretniej) ^^
@Do inteligenta Cytuj:
|
Cytuj:
@ Nie zrobiło to na mnie wrażenia, ale ciekawie językiem ruszał na końcu. ; x |
Jest dużo takich filmików. Śmierć jest dość rozchwytywanym tematem w internecie. Nikomu nie życzę utraty twarzy, ale takie są skutki braku wyobraźni i nie słuchania się starych, pewnie 100 razy mu powtarzali, żeby na ryj nie skakał.
Większość osób na tym forum, tak jak napisałem wyżej, nie słucha się starych i nie ma wyobraźni, wliczam w to też tych kozaków ("Ja jestem elo, śmierć mnie nie rusza, umierają frajerzy, a ja jestem nieśmiertelny") co mówią "Zapłacił za swoją głupotę". Każdemu z Was, chociaż raz w życiu ktoś ze starych powiedział, "Nie skacz na ryj z pomostu nad jeziorem", albo podobnie, ale Wy skakaliście. A ja jestem na tyle inteligentny, że zawsze wcześniej sprawdzałem, czy jak skoczę to nie wjebię się w jakiś badziew. |
Cytuj:
|
Tak jak pisałem w poprzednim swoim poście. Ludzie tacy jak on po prostu rżną kozaków, a jak mu się babka przekręci, albo w przyszłości ktoś ze starych to będzie ryczał jak małe dziecko. Teraz może powiedzieć: "Oj, co tam babka, tylko sare daje.", ale jak jej już nie będzie to zrozumie.
Osoby takie jak on mówią tak, bo założę się, że nawet nigdy w życiu nie widzieli śmierci człowieka (durne filmiki w necie się nie liczą). |
Cytuj:
pozdro ziomx |
Cytuj:
@down Jeśli serio tak pisał, to zwracam honor. Nie przeglądam jakoś tego tematu. |
Ja osobiście nic, ale sam napisał, że nawet po stracie bliskiej osoby nie będzie płakać. A dla mnie to jest ewidentne kozaczenie: "Co to nie ja." i "Jaki jestem zajebisty." To jest po prostu śmieszne.
Vasudanin, czytanie ze zrozumieniem. |
szkoda chłopaka. Teraz na p******ane życie :<
|
Dobrze, ze przezyl chociaz.
Jak wzroku nie stracil albo nie jest roslina to mozna zyc. Btw. filmik stary jak swiat. |
Jezeli to was nie rusza to zapraszam... ale ostrzegam nie po jedzieniu...
http://www.fuckingshocking.com/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a to ten film ;p sry =/
|