Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
(Post 2663340)
Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).
|
Gratulować szkoły. Może jeszcze mi powiesz, że j. pol zaczęliście się uczyć w 1 gim? To by wszystko wyjaśniało.
Cytuj:
Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze
|
A to zabawne. Równie dobrze mogę powiedzieć, że wy, kibice (oczywiście większość!) nie rozumiecie jak funkcjonować w społeczeństwie (oczywiście tak nie myślę...), ale jaki to ma sens, skoro członek wiem?
Cytuj:
i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość)
|
No tak, bo my mieszkamy w normalnych warunkach, więc jesteśmy nienormalni.
Cytuj:
u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali
|
Poczytaj trochę książek psychologicznych (i tak wiem, że tego nie zrobisz, za dużo literek), może cię uświadomią, że właśnie takie osoby jak wy są niedowartościowane przez rodziców i otoczenie, więc sami próbują się dowartościować. Jest to udowodnione przez ludzi uczonych, a nie ludzi ulicy.
Cytuj:
i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie)
|
No baaa, bo wszystkie ofiary waszych kasztanów (rofl) zrobiły wam coś naprawdę złego, prawda?
Cytuj:
a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy...
|
Again, pogratulować szkoły. A dyrektor co wam powiedział? Żeby sprzątnąć ludzi z sanepidu?
Cytuj:
normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
|
No kurczę, ale popatrz. Co za różnica, czy ktoś jest rok młodszy, czy starszy. On się może wepchnąć w kolejkę, i ty się możesz wepchnąć w kolejkę. Idąc twoim tokiem rozumowania (?!), to prezydentem / premierem powinni być emeryci z 80 na karku. Idąc jeszcze dalej, dla mnie też w takim razie jesteś gnojem. Z drogi!
Cytuj:
Z reszta co ja tu będę gadał przez neta , jestem w 100 % pewien ze większość z was (nie wszyscy) nie powiedzieli by mi nic takiego w rl chociaż ze jestem chudy i dość niski , ale ja znam ten typ człowieka
|
Jestem w 100% pewien że wszystko co tu piszesz to bajeczki. Mam rację czy nie? Wzajemnie.
Cytuj:
i to wy próbujecie się dowartościować przez neta.
|
Nieprawda, bo ty! :<
Cytuj:
wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje
|
To tak, jakby się chełpić, że jest się szanowanym w więzieniu. Co ci to da w NORMALNYM świecie?
Cytuj:
bo wiem jacy ludzie tu piszą (nie mowie o wszystkich)
|
No właśnie Albertus, no właśnie...
Cytuj:
później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych.
|
To nie o to chodzi, że masz inne zdanie, tylko po prostu jesteś anomalią.
Cytuj:
PS. Czy mieszka ktoś z was w Suwałkach? Będę tam miesiąc na kursie i chętnie bym poznał miasto.
|
Ojojoj, czeka cię chyba szok w jakimś normalnym miejscu, tam już twoich kumpli nie będzie, i co z twoim "szacunkiem"?