![]() |
Nie. Dzięki za troskę i...
Zamknij japę!X(X(X(X( |
Cytuj:
A on się po prostu domyślił, że chodzi Ci o niego. Aleś Ty inteligentny. : D @down Cytuj:
|
po pierwszym jeszcze tak , ale patrząc na jego drugiego posta to już bym tak nie powiedział.
|
O czym wy dewagujecie? Przeciez kurwa kazdy z was dobrze wie, że po tibii nie ma już żadnego innego życia...:dance:
|
Re:
@up
Ja pierdole. Brak słów, po prostu brak słów. |
............
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokladnie :P |
Będzie jak w serialu "Desperate Housewives":
Wszyscy zostaniemy narratorami czyjegoś życia, a później puszczą nasz głos w tle na Polsacie. ;) |
tak sobie ostatnio myślałem , ze może pojawia się napis You Are Dead i jesteś o 2-3 lata młodszy ;D
|
Wiem, że poziom tego forum leci na łeb na szyję, ale żeby tak źle było, to nie pamiętam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam nową teorie !1!!!!1!!1
Po smierci odradzasz sie w temple i lecisz po looota (bo jestes noobem bez blessow). Btw. Jak ktos wyzej pisal , dodajcie albiego do zignorowanych (przy okazji mnie tez mozecie) |
A tak na poważnie to jest bardzo prosty sposób, wystarczy zapytać Jahwe albo Chrystusa. Widzicie jakie to proste? Lećcie pytac, jak dostaniecie odpowiedz to podzielcie sie z nami na forum. Jest tylko jeden problem porozmawiać z Jezusem można tylko na Golgocie nie wiem jak jest z Paniem Bogiem :(. A duch swiety to niestety nie ma ludzkiego glosu bo to golab.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |