![]() |
juz znudzilo mi sie to umieranie
|
Cytuj:
Po to jest temat, żeby przedstawiać swoje zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Może odrzućmy te metafory i wyjaśnij mi, o czym Ty mówisz. |
Cytuj:
#Top Może mi ktoś wyjaśnić ile było tych końców świata? Bo już się pogubiłem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mój nick nie wywodzi się w moim zamyśle od potwora. Biali sa biali bo nie żyją w warunkach w ktorych zyja czarni. Nie potrzebuje tego skladnika ktory jest w skorze czarnych więc stopniowo z braku jego potrzeby zaczął on "zanikać". --- Beh0lder dodał 3 minut i 28 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Jakbys dal jakis link do tych badan, to nie obrazilbym sie - chetnie poczytam :) |
Cytuj:
Nie udawaj, że obchodzą Cię Albańczycy, Etiopczycy czy ludzie z Madagaskaru... nie udawaj nawet, że obchodzą Cię ludzie z Twojego miasta, których nie znasz. Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.awea.org/faq/sagrillo/swbirds.html - tutaj bardziej ogólnie |
Cytuj:
|
Moje mydło w płynie ma datę ważności do 2012 01 01, ciekawe czemu he? ;)
@up Palna, to my będziemy używać jeszcze z 200 lat. ;d |
Ja codzień mam koniec świata więc lajt.
|
Cytuj:
|
Temat całkiem już poleciał ;)
Dalsze przekonywanie się do swojego zdania nie ma sensu. Eerion ciągle odwoływał się do moich wypowiedzi, nie napisał: "Moim zdaniem efekt cieplarniany jest niezależny od działalności człowieka , ponieważ: 1. 2. 3. 4." Temat przede wszystkim nie jest od tego, żeby przekonywać innych że mają rację / są w błędzie, ale żeby przedstawiać swoją opinię. Sam żałuję że dałem się wciągnąć w rozmowę, bo z góry nie miała ona sensu. Każdy ma swoje zdanie, ma do tego prawo. Koniec. |
Po wejściu na forum, wyświetlił mi się regulamin w 2 karcie. TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Thoro ma racje forum jest po co zeby kazdy mogl sie wypowiedziec i przestawic swoja opinie. Prosze tylko sie nie klucic i wyzywac :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |